Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Λάτσιο - "ελέυθερος" ή αλλιώς "σε τροχιά λόγω εκτόξευσης" ΠΑΟ

Α΄ Μέρος
Το γήπεδο θυμίζει αγώνα σχεδόν κεκλεισμένων θυρών. Αν αυτό δεν είναι σημάδι του πόσο μικρό μέγεθος είναι πλέον η ομάδα μας στην Ευρώπη δεν μπορώ να σας βρω άλλη πιο πρόσφατη απόδειξη. Άλλες φορές ομάδες μεγαλύτερες της Λάτσιο γέμιζαν τα γήπεδα τους σε ματς που μας είχαν αντιπάλους.

Κουίνσι τα τακουνάκια τα κάνει στο 0-0 ο Μέσι, ο Ρονάλντο, ο Ινιέστα, ο Γκιγκς αλλά όχι εσύ. Εσύ πρέπει να σιγουρεύεις τις πάσες σου και όχι να προσπαθείς να κάνεις κάτι το φαντεζί. Επιπλέον όταν τρέχεις σήκωνε και λίγο το κεφάλι. Την πάσα την κάνεις όταν ο συμπαίκτης σου δεν είναι οφσάιντ και δεν είσαι κλεισμένος ή δεν σου έχουν πάρει την μπάλα.

Λουκά στο πρώτο γκολ έχασες/άφησες τον παίκτη σου ελεύθερο και σκόραρε. Μέτριος ως κακός σήμερα.

Οι μαλάκες, μπινέδες, μουνοπανάδες δημοσιογράφοι που αναμεταδίδουν λένε και ξαναλένε πως έκανε λάθος ο Χουχούμης στο δεύτερο γκολ. Προφανώς τα παλικάρια δεν γνωρίζουν από μπάλα και δεν ξέρουν πως για να διώξεις χρειάζεται να έχεις και ελεύθερο παίκτη να πασάρεις/σεντράρεις. Όλη η άμυνα φταίει και όχι ο μικρός. Ανίδεοι, άμπαλοι, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

Γιούρκα, πέρα από περιπατητής έχεις βάλει στόχο να γίνεις και δολοφόνος; Είσαι αυτός με την μεγαλύτερη εμπειρία και θεωρητικά ο πιο ποιοτικός και σηκώνεις εκεί το πόδι...

Β΄ Μέρος
Τι Σαριέγκι, τι Βελάσκες. Ο πρώτος τουλάχιστον είχε και έναν εγωισμό, κυλούσε αίμα στις φλέβες του, χαρακτηριστικά που δεν έχει ο δεύτερος. Όχι πως ο Γιούρκας πήδηξε για να κόψει στο 3-0.

Συνολικά
«Απών» από το γήπεδο κλασικά ο Πορτογάλος.
Διασώθηκαν όσοι δεν έπαιξαν, ο Τοτσέ, κάπως ο Καρνέζης(με κάποια ευθύνη στο πρώτο γκολ) και ο Βιτόλο που πήρε για ακόμη μία φορά κίτρινη. Το είχα γράψει και το καλοκαίρι αν τρέχει μόνο ο Βιτόλο σαν αμυντικό χαφ για να κόβει τους αντιπάλους θα πάρει και κίτρινες. Καμία βοήθεια από επιθετικούς και αμυντικούς. Δεν κρίνονται οι μικροί, όταν είναι καλοί θα το γράφω αλλά φέτος δεν θα τους κρίνω εγώ. 

Τελικό συμπέρασμα
Στην επέτειο μίας μεγάλης νίκης απέναντι σε Ιταλούς κάναμε μία ντροπιαστική ήττα. Όχι το σκορ δεν ήταν ντροπιαστικό(να είναι καλά ο Καρνέζης πάλι), αλλά η εικόνα της ομάδας ήταν σαν την εικόνα των ελληνικών Κυβερνήσεων από το φθινόπωρο του 2009 και έπειτα. Απέναντί μας δεν είχαμε τα αστέρια των Ιταλών αλλά τα δεύτερα τους καθώς στο Ιταλικό πρωτάθλημα έχουν να παίξουν το ντέρμπυ με την Ρόμα.
Περίμενα στο δεύτερο ημίχρονο να βγει διαφορετική η ομάδα. Ο κοιμισμένος να έχει δώσει οδηγίες στην ανάπαυλα, αλλά τζάμπα περίμενα.

2 σχόλια:

  1. παρακαλώ σας κύματα, μην μου τον εξυπνάτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όπως και από Γ.Σαββιδάκη "μη σας λέω μη μιλάτε η "αγάπη" ΤΟΥ(Αλ Αφ Ούζου) κοιμάτε"...
      Ωραίος και εύστοχος αδερφέ.

      Διαγραφή