Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Όχι κ.Τσάκα δεν πρέπει να γίνουν τα ίδια λάθη

Όλα τα ορφανά των Αμέτοχων με έχουν χαρακτηρίσει Τζιγκερικό και Τσακικό. Όχι πως με νοιάζει αλλά μετά το σημερινό μπορεί να πουν πως με φόβισαν και το έγραψα.

Άκουσα προσεκτικά στο youtube την συζήτηση που είχε με τους Ανεξάρτητους. Το να χαρακτηρίσει τον Νικολάκη τον υπάλληλο(ξέρεις να κάνεις ανάλυση των λέξεων Νικολάκη "υπό τους άλλους" δηλαδή η "δούλα") της ΠΣ δεν με πείραξε, είχε σηκώσει ψηλά τον αμανέ.

Εκείνο που με πείραξε είναι ότι είπε πως δεν θα αφήσει την "δούλα" της ΠΣ να κάνει ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Είναι ακριβώς ότι έβριζα και σχολίαζα αρνητικά με την στάση του Εκτοψευτή1 απέναντι στον Γκόντζο(δεν τον άφησε να μπει στην συνέντευξη τύπου). Όχι πως είμαι οπαδός του Γκόντζου αλλά δεν μ' αρέσει να γίνονται διακρίσεις. Μπορεί να προτιμώ να τον δω στα γκισέ του ΟΑΕΔ, τέτοιος που είναι, αλλά αν έχει δημοσιογραφική ταυτότητα δεν θα πρέπει να πέσεις στο επίπεδο του Αμέτοχου κάφρου. Εκεί όπου θα είναι μαζικές εκδηλώσεις μην κάνεις τα λάθη του Αμέτοχου, σε άλλες εκδηλώσεις κλείσε και τα παράθυρα και κάλυψε και τα σιφώνια για να μην μπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου