Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Έλεος με τον Γκέκα


Η τον Γκεκα ή τους οπαδούς. 
Εκτός και αν τα παλικάρια του φορέα ξεχάσαν τι δήλωνε ο Γκέκας όταν τον ρωτούσε ακόμα και η κουτσή Μαρία.
Θα κάνει η ΠΑΕ αυτό το εγκληματικό λάθος; Μήπως θα προλάβει να φύγει ο ΑΛ ΑΦ Ούζος πριν κάνει και άλλες μ@λ@κίες; Έδιωξε Κάρα-Κατσούρ και σκέφτεται τον Γκέκα;
Έλεος γαμώ την τρέλα μου με τις μαλακίες που αφήνετε να κυκλοφορούν στον Τύπο. 
Νικολάκη δεν είσαι αγόρι μου ούτε για τσουρέκια. Τράβα σπίτι σου και άσε την ομάδα σε αυτούς που μπορούν να την διαχειριστούν.

Επειδή εγώ δεν ξεχνάω τι μας έλεγε ο άμπαλος Γκέκας, που έβαζε γκολ μόνο με την "Μπόχα" και τον έκαναν ήρωα οι ΑΡΔ, σας τα θυμίζω και εσάς.

-Αν σου έκαναν πρόταση όλες οι μεγάλες ελληνικές ομάδες με τις ίδιες οικονομικές απολαβές, ποια θα επέλεγες και γιατί;
«Ας μην κρυβόμαστε, μόνο στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό μπορώ ν’ αγωνιστώ. Μόνο αυτές οι δύο ομάδες μπορούν να μου κάνουν πρόταση. Δυστυχώς για μένα, όμως, ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που δεν μπορώ να επιστρέψω. Όχι για τους οπαδούς του. Δεν θα γύριζα, επειδή με έδιωξαν».
Ημερ. δημοσίευσης: 19-05-2011 http://www.protathlima.com/content/league/story.jsp?league_id=11&id=73883


Το Onsports επικοινώνησε εκ νέου με τον 5ο σκόρερ όλων των εποχών της Εθνικής ομάδας προκειμένου να… αλιεύσει ό,τι μπορεί αναφορικά με το «φλερτ» Γκέκα-Ολυμπιακού.
«Είναι αλήθεια ότι θα επέστρεφα στην Ελλάδα μόνο για λογαριασμό του Ολυμπιακού…» μας είπε ο επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, για να αποσαφηνίσει αμέσως:

«Έχω ξαναπεί, άλλωστε, ότι στον Παναθηναϊκό δεν θα μπορούσα ν’ αγωνιστώ ξανά για συγκεκριμένους λόγους, αλλά ούτως ή άλλως ο Ολυμπιακός αυτή την χρονική στιγμή που μιλάμε είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα, η οποία με καλύπτει πλήρως. Ομάδα με σταθερή διοίκηση, σοβαρό προπονητή και κυρίως ομάδα με δυναμική και ευρωπαϊκό όραμα. Κακά τα ψέματα, έχοντας αγωνιστεί για πολλά χρόνια στο εξωτερικό, βλέπω πλέον με άλλο μάτι το ποδόσφαιρο… Είναι πολύ μεγάλο δέλεαρ και για μένα, όπως νομίζω για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, η συμμετοχή στο Champions League. Το ότι ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να επενδύσει σε Έλληνες ποδοσφαιριστές προκειμένου να κάνει το… κάτι παραπάνω και στην Ευρώπη, είτε στο Champions, είτε στο Europa League, προσωπικά με χαροποιεί ιδιαίτερα
Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 http://24wro.blogspot.gr/2011/05/blog-post_110.html


…το ποια ομάδα από την Ελλάδα καλύπτει τις φιλοδοξίες του: «Κοίτα στην παρούσα φάση αν γινόταν κάποια καλή πρόταση από τον Ολυμπιακό τότε θα τη συζητούσα ευχαρίστως. Είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, ίσως η μεγαλύτερη με καλή οργάνωση. Όλα αυτά όμως εξαρτώνται από πολλές παραμέτρους. Μια από αυτές είναι να με ικανοποιεί κιόλας».

…το αν θα γύριζε πίσω στον Παναθηναϊκό: «Όχι δεν θα γύριζα, αφού δεν ξεχνάω ότι είναι η ομάδα που με έδιωξε».
31.12.2010 http://www.katimagiko.gr/article/8513/gkekas-gurizo-mono-gia-ton-olubiako

Στην Ελλάδα θα επέστρεφες για να παίξεις ποδόσφαιρο;
"Η μόνη ομάδα για την οποία θα γύριζα στην Ελλάδα, αν είχα πρόταση, είναι ο Ολυμπιακός. Είναι η μοναδική που κατά τη γνώμη μου λειτουργεί με επαγγελματικά πρότυπα."
20 Νοεμβρίου 2010 http://www.lamiareport.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=18645:----qq---------&catid=40:athlitika&Itemid=6








13 σχόλια:

  1. Πες τα Χρυσόστομε!!!
    Πολλά μπράβο που τα ξέθαψες και τα παραθέτεις γιατί θα μας βγάλουν και τρελούς στο τέλος!

    Πολύ φοβάμαι όμως ότι μετά από Μάντζιο και Γκέκα έχουμε να ακούσουμε για πολλά τέτοια "φρούτα" μέχρι και το Γενάρη.
    Μόνη ελπίδα το όχι από Ρότσα ή κάνας σοβαρός άνθρωπος στη διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ μου παρατράβηξε αυτό το χούι. Μόλις μείνει στο ράφι «μία γεροντοκόρη» ψάχνουν τον Παναθηναϊκό να την φορτώσουν. Ας πάει στους gay ο άμπαλος να ησυχάσουμε και εμείς. Προσωπικά ελπίζω να γίνει το καλό αρχές του Δεκέμβρη και να αναλάβουν άλλοι τα ηνία της ομάδας.

      Διαγραφή
    2. Κάτσε περίμενε τον πρίγκιπα εσύ μπαγλαμά........

      Διαγραφή
    3. ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΣΑΤΣΟΝΙ Ο ΓΚΕΚΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ?Ο ΡΑΛΙΣΤΑΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.....

      ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!

      ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΑΝΡΘΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΥΜΝΣΟΥΣΑΝ ΣΕ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΝ ΜΙΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΦΩΡΤΟΣΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥΛΟΥΜΠΑΣ.ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟΙ.......Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

      Διαγραφή
    4. Κοπελιά δεν έγραψα για πρίγκηπα, αλλά για να γράφεις εσύ κάτι θα ξέρεις.

      Όσο για τη φίλη σου που γράφει με κεφαλαία μάλλον την πονάει που τόσα χρόνια έβριζε τον ΙΒΒ και τώρα τον υπηρετεί έμμεσα.
      Γκέκας-Βαγγελάκης-Κηπουρός-Μπασινάς-Παπαδόπουλος ούτε έξω από την Παιανία δεν θα περάσουν, όχι να ξαναγίνουν παίκτες μας ή να αναλάβουν άλλο ρόλο.
      Τελικά ο σοροπιαστός και τα αφεντικά του σου δίνουν χαρτζιλίκι με την πρόταση ή με το σχόλιο; Σκούξε και άλλο να σε ακούσουν και οι φίλες σου.

      Διαγραφή
  2. mporei na mhn se xonebo logo oti eisai bardinogiannikos alla sto thema geka symfono 100%.exoume pou exoume thn xeiroterh 3troika epithetikon pou perase pote apo thn panatha(fornaroli-petropoulo-totse)na paroume k ton apolyto asxeto!!!!!!!!!!!!!!eleos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εννοείς Βαρδινογιαννικός λόγω του Γιώργη του Καπετάνιου να το δεχτώ. Αν όμως με καταλογίζεις στους Βαρδινογιαννικούς λόγω ΙΒΒ κάνεις λάθος. Απλά δεν θα του ρίξω όλο το ανάθεμα γράφοντας ύμνους για τους Α-μέτοχους, όταν έπρεπε τον σχολίασα εξίσου αρνητικά.
      Στο θέμα των επιθετικών θεωρώ πως ο Πετρό είναι πολύ καλός αλλά πρέπει και να του δείξουν εμπιστοσύνη. Ο Τοτσέ το γνωρίζει το τόπι αλλά δεν είναι ο killer που θα βάλει το γκολ με μισή ευκαιρία. Ο Φορναρόλι δεν μου αρέσει χώρια που ήρθε υπέρβαρος.
      Σε ευχαριστώ πάντως που ενώ δεν με χονεύεις κάνεις τον κόπο να με διαβάσεις.

      Διαγραφή
    2. oxi baridnogianikos to agori mas POTE!oyte ypiretis toy ralista.ASXETOS an se proigoymeni anartisi ton eyxaristoyse poy efere stin omoda toys mitoy,raguel,epale kai sia................

      Διαγραφή
    3. Με μπερδεύεις καθώς δεν έχω γράψει καλά λόγια για τον Μίτου, τον Ραγκουέλ και για σαπάκια. Έχω γράψει όμως πως έφερε Μπίσκαν και Κονσεϊσάο ο ένας σαν πρωταθλητής Ευρώπης με την Λίβερπουλ και ψηφισμένος σαν mvp από τους οπαδούς και ο άλλος με 2 C.L. στη συλλογή του. Άσχετα αν δεν έπιασαν ήταν ηχηρές μεταγραφές, μεγαλύτερες σε επίπεδο από αυτή του Σισέ. Γνώμη μου πάντα.
      Μπορείς να μου χρεώσεις μόνο όσα έχω γράψει, όχι παραπάνω.

      Διαγραφή
  3. brother BTK συνεχισε να λες αληθειες και αστους να βραζουν στο ζουμι τους.ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
    ΜΑΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή Κυριακή αδερφέ και περιμένω να συνεχίσουμε το σερί των δύο νικών απέναντι στον, συμπαθή σε εμένα, Άγγελο με ακόμη καλύτερη απόδοση.

      Διαγραφή
  4. brother BTK συνεχισε να κάνεις σχόλια μόνο σου αλλάζοντας όνομα μπας και φανεί ότι έχεις κόσμο......ασχέτος αν είσαι σχιζοφρενής σαν τον Αλχιμιστή με 1000 ονόματα(άλφα,λαπλας,σκεπτομενος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τράβα να με καταγγείλεις αλλά αν βγεις ψεύτης θα σου τα πάρω χοντρά για συκοφαντική δυσφήμιση.

      Διαγραφή