Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Γιατί ο Βαρδής μπορεί να είναι πίσω από τους Αμέτοχους;

Τελικά ένα κακοπροαίρετο σχόλιο μπορεί να σε ωθήσει να αναπτύξεις τις σκέψεις σου και να φτάσεις σε ένα ολοκληρωμένο σενάριο. Αφιερωμένο το σημερινό κείμενο στον Dino και σε όλα τα ΦΑΡΤ που θα ξενερώσουν με όσα διαβάσουν. Θα τους χαλάσω την εικόνα των αφεντικών τους και την εικόνα που είχαν για εμένα ως Βαρδινογιαννικό.

Πως μπήκε η ΠΕΚ και τα εκατομμύρια πράσινες καρδιές στην ΠΑΕ.
Η οικογένεια είχε δεχθεί κρούση από τους Γιαννακόπουλους για να πουλήσει την ΠΑΕ αλλά δεν την έδωσε ποτέ στους κ. Πάυλο και κ. Θανάση Γιαννακόπουλο. Λογικά λειτούργησε ο φόβος μην γίνει ΤΕΡΑΣΤΙΟ μέγεθος στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός. Κάπου εκεί εμφανίστηκαν οι αντιδράσεις των οπαδών ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Τυχαίο; Δεν το νομίζω. Ο πολύς κόσμος του Παναθηναϊκού συμμετείχε αυθόρμητα αλλά οι υποκινητές του κινήματος ήταν τόσο αυθόρμητοι; Δεν το γνωρίζω και δεν θα μπω στη διαδικασία να το ψάξω. Το σίγουρο είναι πως μπορούσε να γίνει διαφορετικά όλη η διαμαρτυρία και να μην χάσει η ομάδα το πρωτάθλημα.

Με το που εμφανίστηκε ο Βγενόπουλος και οι λοιποί Αφράγκοβιτς ο ΙΒΒ δεν έδειξε να θέλει να αντισταθεί σε πώληση μέρους των μετοχών. Μάλιστα το έκανε με τέτοιο τρόπο που να αφήσει και τα χρήματα που θα έπαιρνε μέσα στα ταμεία για να επενδυθούν.

Η πτώση των Αμέτοχων
Η καλή ατμόσφαιρα δεν κράτησε για πολύ και μόλις φάνηκαν τα πρώτα σύννεφα άρχισαν να δημιουργούνται ομάδες στους μετόχους. Πάλι τυχαίο πως η δημιουργία ομάδων βοηθούσε μόνο τον ΙΒΒ. Ακόμη και η προσπάθεια των Γιαννακόπουλων να πάρουν την ΠΑΕ και η άρνηση του ΙΒΒ είναι τυχαία; Τους αρνείται την ΠΑΕ ΞΑΝΑ. Ο mr.MIG όλο θέλει να αγοράσει την ΠΑΕ και όλο και βάζει όρους. Τους ικανοποιεί ο ΙΒΒ και αυτός θέτει νέους όρους. Στόχος του να μην αγοράσει ποτέ την ΠΑΕ παρά τα λεγόμενά του. Σύμφωνα και με τον Δ.Γιαννακόπουλο ήδη πούλησε τους Γιαννακοπουλαίους μία φορά όταν είχαν συμφωνήσει να την πάρουν μαζί την ΠΑΕ. 

Φτάνουμε στην εποχή του Αλαφούζου. Όπου σε κάθε ΑΜΚ συμμετέχει ... κανείς. Κανείς δεν θέλει να βάλει χρήματα και έρχεται ο Αλαφούζος και αναλαμβάνει να μας «σώσει». Παίρνει δώρο τις μετοχές και προσπαθεί μόνος. Οι πρώτες φωνές υπέρ της οικογένειας ακούγονται δειλά δειλά. Το σχέδιο τείνει να ολοκληρωθεί και ο πολύς κόσμος να αρχίσει να ζητά να επιστρέψει σαν Μεσσίας η οικογένεια.

Προσωπικά οι Βγενόπουλος. Πατέρας και Αλαφούζος ποτέ δεν μου γέμισαν το μάτι. Πάντα μου θύμιζαν κακούς ηθοποιούς που από κομπάρσους τους έδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι λόγοι που ώθησαν την οικογένεια σε αυτή την συμπεριφορά μου είναι άγνωστοι, Ξέρω πως το σενάριο είναι από λίγο έως πολύ τρελό αλλά όχι και εντελώς αβάσιμο. Δυστυχώς δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα και έτσι το χαρακτηρίζω ως ένα τρελό σενάριο.

ΥΓ Αλήθεια γιατί ο ΙΒΒ ποτέ δεν διέψευσε το ραντεβού του με Άραβα(του κ.Τσάκα, διόρθωση μετά από ηλεκτρονική επικοινωνία) στο Λονδίνο αλλά προσπάθησε να υποβαθμίσει το ενδιαφέρον των υποψήφιων επενδυτών φορά;

2 σχόλια:

  1. ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΗΡΟΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΨΥΧΩΝ ΦΟΒΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!!!ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ:Λογικά λειτούργησε ο φόβος μην γίνει ΤΕΡΑΣΤΙΟ μέγεθος στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός!!!ΚΑΙ ΘΕΣ'ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ;ΕΒΕΡΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΟΥΝΤΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥΣ.ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή σου μέρα και καλό μήνα αδερφέ.
      Δύσκολο πράγμα να διαχειρίζεσαι τον φόβο. Δεν είναι στατιστικά στοιχεία, ούτε και άνθρωποι. Ο φόβος της "αποκαθήλωσης" τους οδηγεί σε λάθος αποφάσεις.
      Αν όσα γνωρίζω είναι αληθή να παρακαλάς μην επιστρέψουν με τον γιο του Καπετάνιου, εκεί θα γίνουμε ...
      Ελπίζω όμως πως οι ζημιές της ΠΑΕ θα τους οδηγήσουν σε πώληση των μετοχών του Αλ Αφ Ούζου.

      Διαγραφή