Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Η αρχή έγινε...

...αλλά η συνέχεια θα είναι δύσκολη.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε διαφορετικός, προς το καλύτερο.  Δεν έχασε ένα ημίχρονο να περιμένει τον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι, πίεσε τους αντιπάλους του ψηλά, έκανε σουτ και τελικά νίκησε. Αυτά είδα εγώ σήμερα.

Σίγουρα η αλλαγή προπονητή έχει τα θετικά της αλλά δεν σημαίνει πως θα κουνήσει το μαγικό του ραβδί θα πει τις μαγικές λέξεις και ο Παναθηναϊκός θα μετατραπεί σε Ρεάλ, Μάντσεστερ Γ. ή Μπάγερν. Με τα δεδομένα που είχε η ομάδα η εικόνα που έβγαλε στο χορτάρι ήταν ένα μικρό θαύμα. Η άμυνα του αντιπάλου δέχτηκε πίεση σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια που αυτό γινόταν μόνο στο τελευταίο τέταρτο. Συνήθως η άμυνα ξεκινούσε από το κέντρο και χάναμε πολύτιμα μέτρα που σήμερα κερδίσαμε. Κάναμε σουτ, σουτ προς την εστία αλλά και άστοχα, αλλά κάναμε σουτ. Η επιλογή του σουτ είναι δείγμα καλής ψυχολογίας. 

Και κάτι τελευταίο που αφορά τον ΠΑΟΚ. Μάλλον οι φίλοι μου κατάλαβαν γιατί συνήθως δεν παίζει βασικός το παλικάρι που ήταν στην εστία. Είπαμε να έχει έντονες αντιδράσεις αλλά είναι διαφορετικό να έχει βλακώδεις αντιδράσεις. Επιπλέον μην αρχίσετε την μίρλα, πως το κατεστημένο των Αθηνών σας έσφαξε με πέναλτυ που δεν δίνεται. Ήταν πέναλτυ, όπως και η αποβολή ήταν ορισμός της αποβολής. Αν δεν θέλετε να δείτε τι φταίει θα δικαιολογηθείτε λέγοντας πως την αμέσως επόμενη αγωνιστική παίζετε με τους gay και για αυτό σας «έσφαξαν» με τον Παναθηναϊκό(ώστε να έρθει στην Τούμπα ο Ολυμπιλαγός με ικανή διαφορά που να μην τον νοιάζει αν χάσει).

ΥΓ Πίστευα σε ένα πιο γεμάτο γήπεδο που ... που περιμένω να το δω στο επόμενο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου