Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

πράσινα πιθηκάκια

Όπως έχω γράψει αρκετές φορές σε σχόλια στο mypanathinaikos δεν συνηθίζω να διαβάζω «περίεργα» blogs πράσινης απόχρωσης. Δεν μου αρέσει να χαλάω την διάθεσή μου διαβάζοντας κάθε είδους μαλακία που σκέφτηκε κάποιος ΑΡΔ και την πάσαρε στους gwf και εκείνοι στα φαρτάκια τους.
Είδα που λέτε τις μαλακίες που έγραφαν για την κατάσταση που είχαμε επί ΙΒΒ και οικογένειας και επί εκτοξευτών.

Άρχισαν με τα χρήματα της ΑΜΚ όταν αποφάσιναν να μπουν στην ΠΑΕ. Παλικάρια αυτά τα χρήματα ήταν για το ποσοστό που αγόρασαν και για να μην τα κρατήσει ο ΙΒΒ και η οικογένεια έγινε η ΑΜΚ. Άρα τα δικά του χρήματα άφησε μέσα και όχι όσων μπήκαν. Αλλά από οικονομία που να γνωρίζετε, το χαρτζιλίκι δεν σταμάτησε να έρχεται.

Συνέχισαν με την υπεράσπιση του Αλ Αφ Ούζου. Αφού γουστάρουν τον «δημοκρατικά» εκλεγμένο πρόεδρο τους, καλά να πάθουν. Εγώ όμως δεν θα δεόμουν για να γίνω μέλος με 20€ να πάρω δώρο των 50+, αλλά αυτά ισχύουν για εμένα όχι για τα πιθηκάκια.

Αμέσως μετά μας ενημέρωσαν πως η εκτόξευση έγινε και εγώ και μερικοί ακόμη την χάσαμε. Κοριτσάρες μου παίκτες σαν τους Ρότσα, Ζάετς, Βλάοβιτς, Γιάρνι, Σόουζα, Βάντσικ, Μπίσκαν, Κονσεϊσάο(άσχετα αν δεν ακούμπησαν ήταν ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ηχηρές), Κωνσταντίνου, Αποστολάκη, Σαραβάκου...δεν μας έφερε το παρεάκι που μας έθαψε. Δεν συνεχίζω μιας και ούτε όσους έγραψα γνωρίζετε. Εσείς γίνατε Βαζελάκια(Παναθηναϊκοί δεν θα γίνετε ΠΟΤΕ) το 2008. Αν ο Πατερούλης σας είχε πολεμήσει την παράγκα δεν θα μας βίαζε ο κολλητός του, ο Πόλντο. Ξεχνάτε μήπως με ποιανού το τζετ ήρθε ο Τζιμπρίλ στην Αθήνα; Μήπως ήταν του Βαγγέλα, του κολλητού του Νικόλα; Πορείες μέχρι τους 16 δεν είναι πορείες ΓΙΔΙΑ. Τέτοιες πορείες κάνει και ο τΣύριζα με τις συνιστώσες του.

Οι ισοσκελισμένοι ισολογισμοί ήταν ισοσκελισμένοι καθώς έβαζε το χέρι στην τσέπη. Για να μαθαίνουν τα ΓΙΔΙΑ επί οικογενείας η ομάδα γέμιζε το γήπεδο ακόμα και με τη Δόξα Δράμας, αλλά ξέχασα η Δόξα το 2008 δεν ήταν στην Σούπερ Κλίκα για να την γνωρίζετε.

Και κάτι ακόμα, όταν κάποιος λέει πως ευθύνεται για το ποσοστό του θα πάρει και μερίδιο επιτυχίας ανάλογο του ποσοστού του. Το καταλάβατε ΠΙΘΗΚΑΚΙΑ μου.

ΥΓ Κάποτε η 13 έβριζε τον Βαρδινογιάννη αλλά ήταν η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ 13, χωρίς ιδεολογικούς νταβατζήδες που καπηλεύονται την ιστορία της.Όσο και να προσπαθείτε η ΘΥΡΑ13 θα παραμείνει ζωντανή και όταν εσείς τα πιθηκάκια αποχωρήσετε. Τότε θα είναι και πάλι γεμάτη υγεία και πάλι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ.
ΥΓ2 Για να μην ψάχνετε από που και ως που το «πιθηκάκια». Ο πίθηκος έχει σε μεγάλο ποσοστό ίδιο dna με τον άνθρωπο, αλλά δεν είναι άνθρωπος. Έτσι και εσείς μοιάζετε με Παναθηναϊκούς αλλά ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ.
ΥΓ3 Για να μην μπερδευόμαστε, ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΙΒΒ ΠΙΣΩ. Αλλά και η μαλακία και το γλύψιμο έχει τα όριά του. Ακούς εκεί πορείες με τα πούρα...θα γελάνε μέχρι τον Πλούτωνα με τα αστεία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου