Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Το 1996 κάποιοι έπαιζαν με κούκλες

Το μακρινό 1996 και στις 3/4/1996 όταν όλη η Ευρώπη παραμιλούσε για την ομάδα όνειρο του Παναθηναϊκού που έπαιρνε διπλό στο ΚΑΣΤΡΟ του Άγιαξ.

Το μακρινό 1996 εγώ ήμουν ήδη 17 ετών και μπορούσα(ήδη από χρόνια) να δω και να καταλάβω τι γίνεται σε ένα γήπεδο(άλλοι έγιναν 40 και 50 και παραμένουν άμπαλοι).

Το μακρινό 1996 ο προπονητής μας ήταν ο... Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Το μακρινό 1996 οι δημοσιογραφίσκοι του κώλου έπαιζαν με κούκλες, λόγω του μικρού της ηλικίας τους. Αν έπαιζαν το πουλάκι τους ίσως ήταν απλά μαλάκες αντί για πουστράκια.

Αυτός ο Άνθρωπος έχει κερδίσει τον σεβασμό και σαν παίκτης και σαν προπονητής και μερικές αδερφές του ελέους δεν μπορούν να τον σχολιάζουν αρνητικά.

2 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=FM3ArgJSgAY

    Αφιερομένο απο τον Μακούλη τον κρυφό πόθο του ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥ,ΑΛΧΙΜΙΣΤΗ,ΛΑΠΛΑΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρω πως είναι οπισθόβολος ο Μα-λα-κούλης τι θέλεις να μας πεις με το βίντεο πως τον ξεφωνίζανε από τότε και η φήμη του υπάρχει από τότε που τον έκανε σκετς ο Χάρρυ Κλυνν;

      Ποντίκια δεν θα βρείτε ούτε τρύπα να κρυφτείτε. Θα αλλάξετε χώρα ή θα αλλάξετε ομάδα(απλά θα δηλώνετε και επίσημα gay-ροι).
      Πες τον Μα-λα-κούλη και τις λοιπές φίλες σου πως έχετε γίνει τραγούδι από τους "Σύμφωνο Μολότοφ" http://www.youtube.com/watch?v=fvQPoLugDhE

      Διαγραφή