Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Αν το ακούσω και αυτό...

τότε οι άνθρωποι εκτός από θράσος θα σημαίνει πως πλέον έχουν το μέγιστο της βλακείας που αντέχει ο ανθρώπινος οργανισμός. Πιο βλάκας πεθαίνεις.

Ήδη το «κόκκινο» σύστημα με τα πρασινο-κόκκινα παρακλάδια του ξεκίνησαν να «κάνουν κριτική» στην επιλογή του Χ.Ρ.Ρότσα. Διαβάσαμε για τα ξόρκια και τα μαγικά της πρώτης θητείας, ποτέ δεν ξεπέρασαν την «κόκκινη μαγεία» που έπεφταν χωρίς επαφή και κέρδιζαν πέναλτυ με κόκκινη, και την μη κανονικότητα του προπονητή του Παναθηναϊκού. Δεν μένουν πολλά για να μας πουν ή να γράψουν κατηγορώντας τον Χ.Ρ.Ρότσα αλλά εκείνο που φοβάμαι πιστεύω πως δεν θα το αποφύγουμε.

Αν όλα πάνε καλά, κάνε βουντού στα αποδυτήρια να μην συμβεί τίποτα!!!, τότε ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει την δεύτερη θέση και θα κερδίσει και την έξοδο στα προκριματικά του C.L.. Η κλασική βλακεία όμως που θα με αποτελειώσει θα είναι το «Η ομάδα του Ρότσα είναι έργο Φερέιρα». Γι' αυτό θα πρέπει να φροντίσουμε τα «μολυσμένα» κύτταρα να τα απομονώσουμε και να τα αποβάλλουμε από τον οργανισμό.

2 σχόλια:

  1. Πραγματικά έφριξα χθες όταν διάβασα κάπου κάτι ανάλογο με αυτό που λες, πως δηλαδή "είναι ομάδα Φερέιρα"... δηλαδή έλεος με αυτούς τους ανεγκέφαλους!
    Προσωπικά στα @@ μου πιανού ανεμομάζεμα είναι, αυτό που δεν θέλουν να καταλάβουν, και δεν το καταλαβαίνουν γιατί προφανώς είναι μια ζωή άβουλα όντα και δεν έχουν παράξει έργο, είναι πως σημασία στο κάθε τι είναι η ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ του υλικού που έχεις στα χέρια σου!!!
    Με τα ίδια υλικά διαφορετικά άτομα παράγουν διαφορετικό έργο, τελεία και παύλα, από λέγκο μέχρι τραχανά!
    Αν λοιπόν ο σούπερ ντούπερ κοιμισμένος "δάσκαλος" τους δεν μπορούσε να καταλάβει και να βάλει κι αυτός το Σικοκό 10άρι και όχι τρεχαντήρι, από δεξιά στα αριστερά και τούμπαλιν, ε δεν φταίει σε τίποτε ο Ρότσα που το είδε και το εφάρμοσε! Απλά πράγματα.
    Επίσης σημαντικό, που έχει περάσει στο ντούκου και κάνουν πως δεν το είδαν, το σημείο στη δήλωση του Χουάν που λέει για την φυσική κατάσταση και πως πρέπει να παραμείνει εσωτερικά το συγκεκριμένο! Φαντάσου δηλαδή τι καμένη γη βρήκε ο άνθρωπος!!!

    Και επειδή πρέπει να λέγονται αυτά, για άλλη μία φορά είχες δίκιο σε αυτά που έγραψες πριν τον αγώνα!
    Αλλά κάποιοι μη Παναθηναϊκοί που να τα κατανοήσουν.

    Καλό βράδυ αδελφέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Κυριάκο.

      Φίλε μου το έχω στάνταρ-άχαστο πως με μία σειρά καλών αποτελεσμάτων και τερματισμό της ομάδας δεύτερης(κακά τα ψέματα με τους ηλίθιους της διοίκησης και τον «κοιμήση» πάει ο τίτλος) θα βγει όλη η φουρνιά των αποφοίτων ΙΕΚ gay δημοσιοκαφρίλας και θα μας γράφουν για τον «δάσκαλο» Φερέϊρα που τον έφαγαν οι παίκτες και τώρα παίζουν και λοιπές χοντρομαλακίες. θα γίνει ακόμη πιο γελοίο όταν τα αποδεχθούν αυτά μερίδα «οπαδών» μας. Πολύ σωστά παρατηρείς πως η διαχείριση μετράει. Εδώ ο αθεόφοβος έβαλε τον Λαγό να μαρκάρει τον Παπάζογλου τι να διαχειριστεί ο γέρος;

      Όσο για την φυσική κατάσταση εμένα μου αρκεί πως δεν βγήκε κανείς να τον διαψεύσει. Η σιωπή τους δείχνει την ενοχή τους.

      Καλό βράδυ να έχεις και εσύ αδερφέ.

      Διαγραφή