Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

8/11/2000

Επειδή ο σεβασμός εμπνέεται ή κερδίζεται θέλω να σας καταθέσω την δική μου άποψη για ποιο λόγο ο Παναθηναϊκός είναι ακόμα μία ομάδα που σέβονται στην Ευρώπη οι μεγάλοι σύλλογοι(για πόσο ακόμα δεν γνωρίζω). 

Ο Παναθηναϊκός κερδίζει την Γιουβέντους με 3-1 και ο προπονητής του Άγγελος Αναστασιάδης κάνει αλλαγή τον Βαζέχα στο 75 και βάζει μέσα τον Βλάοβιτς. Οι Ιταλοί από το 68 παίζουν με 9 παίκτες και ο Παναθηναϊκός δείχνει ικανός να της βάλει και άλλα γκολ. Ο Γκόραν Βλάοβιτς προσπαθεί να προωθηθεί και ζητάει από τους συμπαίκτες του μία καλή πάσα. Θέλει να γράψει και αυτός το όνομά του στους σκόρερ. Ο προπονητής μας και εορτάζων σηκώνεται από τον πάγκο και του φωνάζει να γυρίσει προς τα πίσω. Δεν το έκανε μόνο μία φορά. Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν άφησε τους παίκτες του ούτε να προσπαθήσουν να βάλουν τέταρτο γκολ. 
Και επειδή πολλοί θα αρχίσουν να λένε τα γελοία επιχειρήματά τους ας δούνε από τους Ιταλούς ποιοι έπαιξαν τότε και αν ήταν καλοί παίκτες(της Γιουβέντους). http://www.myjuve.it/season-2000-01-juventus/champions_league-panathinaikos_atene-juventus-3-1-3352.aspx 
Δεν θέλω καν να σκεφτώ ποιοι «άχρηστοι» έπαιζαν εκείνη την χρονιά στον Παναθηναϊκό μας...

ΥΓ Πάολο Σόουζα σε ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να σε δω να βάζεις αυτή την γκολάρα, ενώ δευτερόλεπτα πριν μιλούσα με δύο φίλους και αναρωτιόμουν τι θα γινόταν αν είχαμε πάρει τον Χάτζι με μεταγραφή(τον θέλαμε εκείνα τα χρόνια). Τελικά μου χάρισες μία από τις καλύτερες στιγμές μου στο αφιλόξενο ΟΑΚΑ
ΥΓ2 Ακόμα θυμάμαι πως φωνάζαμε στον Άγγελο Αναστασιάδη(και τον Μπασινά) το "Χρόνια πολλά σου Άγγελε"
ΥΓ3 Θέλει πολλά κιλά αρχίδια να αντισταθείς και να μην «σκοτώσεις» μία μεγάλη ομάδα όταν αυτή είναι ήδη «νεκρή». Αυτή η ενέργεια είχε σαν αποτέλεσμα τον Ευρωπαϊκό σεβασμό.

2 σχόλια:

  1. Aξέχαστες στιγμές... Ταξίδι αστραπή με ΚΤΕΛ στην Αθήνα και απουσία σε εργαστήριο που έκανα "αμάν" για να την αναπληρώσω. Χαχαχα!!
    Απόλυτη υπερηφάνεια για το τι συνέβη μετά το 70' αυτού του αγώνα. Αυτά - στην Ελλάδα - μόνο ΕΜΕΙΣ τα έχουμε βιώσει. Βιώνω=ζω+νιώθω+αντιλαμβάνομαι+αισθάνομαι+μοιράζομαι. Σπουδαιότερη στιγμή ακόμα και από τη νίκη ή την πρόκριση... Το εντυπωσιακότερο όλων πως όλοι στην εξέδρα δεν απαίτησαν "κι άλλο γκολ" μετά το 70'.
    Αδερφέ ΒΤΚ αυτός ο περήφανος κόσμος υπάρχει ακόμα. Ο ίδιος είναι... Άλλο αν αποσύρεται "πληγωμένος" ή "προδομένος" ή εξαντλημένος λόγω της βάναυσης κατάστασης στην πατρίδα μας (διάλεξε όποιο επίθετο θες)...
    disgo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς αδερφέ δεν είχαμε εργαστήρια και υποχρεωτικές παρακολουθήσεις, αλλά θυμάμαι πως από την χαρά, την υπερένταση, τα ανάμικτα συναισθήματα που είχα κοιμήθηκα λίγο στο λεωφορείο(ποτέ δεν με βόλεψαν) και πήγα καρφί στο πανεπιστήμιο για καφέ με φίλους και να τους εξηγήσω τι ζήσαμε στο ΟΑΚΑ πριν λίγες ώρες.
      Ελπίζω αδερφέ μου στην «ανάσταση» αυτού του κόσμου. Μας έχουν κάνει στην άκρη τα «ζόμπι» και οι «βρυκόλακες» και ρουφάνε το αίμα της ομάδας.

      Διαγραφή