Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Μήπως μας ξέφυγε κάτι;


«Όταν θα έρθει η ώρα θα δούμε ποιοι είναι οι ”φιλήσυχοι” και ”ενταγμένοι” Αλβανοί μέσα στην Ελλάδα.» g.gakis, on Νοεμβρίου 25, 2012 at 6:27 μμ 

Αυτή είναι η τελευταία πρόταση του σχολίου από τον g.gakis στο ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.. (http://mypanathinaikos.wordpress.com/2012/11/23/%CE%B1%CE%BB%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CE%B1%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%B5%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1/ ) και είναι αυτή που μου έδωσε την ώθηση να συνδέσω κάποια ακόμη στοιχεία.
Σκέφτηκα να παραθέσω κάποια γεγονότα.

Οι Αλβανοί που ήρθαν στην Ελλάδα, οι περισσότεροι(αν όχι όλοι), μπήκαν παράνομα στην χώρα. Σίγουρα κάποιοι ήταν φιλήσυχοι άνθρωποι του μόχθου αλλά στην Ελλάδα ήρθε και όλη η «ελίτ» των εγκληματιών.
Όταν ήρθαν στην Ελλάδα το 99,99% των Ελλήνων τους φέρθηκε πολύ καλά και με ανθρωπιά. Το υπόλοιπο ποσοστό ήταν αυτό που μας πρόβαλε η τηλεόραση για όσους δεν ήθελαν να πληρώσουν τους εργάτες που χρησιμοποίησαν.
Οι Έλληνες είχαν να αντιμετωπίσουν και το 1821 αλλά και το 1940 πέρα από τους Τούρκους και τις Δυνάμεις του Άξονα τους φίλους τους Αλβανούς. Εξήντα χρόνια μετά την τελευταία φορά(κάπου στο 2000) στη Θεσσαλονίκη ένας αριστούχος Αλβανός θέλησε να είναι ο σημαιοφόρος του σχολείου του. Αναρχοαριστεροί υποστήριξαν το δικαίωμά του αυτό ξεχνώντας τι εθνικότητας είναι ο μαθητής(δεν θα ήθελα ούτε Ελβετός, ούτε Σουηδός να σηκώσει την Γαλανόλευκη, ας του έδιναν όχι ένα αλλά δέκα επαίνους αλλά όχι την σημαία).
Τα «ξεφτέρια» της Ελληνικής πολιτικής του έδωσαν την υπηκοότητα σε χρόνο 0 χωρίς να τηρηθεί η νομιμότητα.
Ο Ο.Τσενάι σπουδάζει στην Αμερική. Άλλοι λένε φυσική και άλλοι πολιτικές επιστήμες.
«Περίεργες» δηλώσεις έχουν γίνει σε ανύποπτες στιγμές. Αλλά τη δήλωσή του πως δεν αισθάνεται Έλληνας την έθαψε το σκυλολόι των ΑΡΔ.
Δεν ήταν τυχαίος ο τότε μαθητής, γιος Λοχαγού των μυστικών υπηρεσιών της Αλβανίας και μπλεγμένου σε οικονομικό σκάνδαλο(πυραμίδες).
Στο Σπόρτινγκ σηκώθηκε μία Αλβανική σημαία που αν όμοια της σε μέγεθος σήκωνε η Χ.Α. σε εκδήλωση της θα έσκουζαν όλες οι δημοσιοαδεραρες.
Στην εκδήλωση που έκαναν στο Σπόρτινγκ διέψευσαν τις φήμες για ίδρυση Αλβανικού κόμματος και τις χαρακτήρισαν φήμες που διαδίδει η ακροδεξιά(Χ.Α.).

Αν σε όλα αυτά συμπεριλάβω και κείμενα υποστήριξης της ιδέας να ηγηθεί σε κόμμα Αλβανών και όχι Αλβανόφωνων στην Ελλάδα ο Τσενάι τότε η διάψευση είναι λόγια του αέρα.

Και δύο ερωτήσεις. 
Μήπως ο «καλός» Οδυσσέας Τσενάι είναι Τσάμης;
Μήπως εκλεγμένοι/ες στο Ελληνικό κοινοβούλιο υποστηρίζουν τέτοιες συμπεριφορές;(Ντόρκα έχεις να μας πεις κάτι; Αν ναι, μίλα μου με την πλάτη γιατί δεν μπορώ να σε βλέπω)
Σημείωση: άλλο Ντόρκα και άλλο Ντόρα, μην μπερδευτείτε.

2 σχόλια:

  1. Επειδή οι νεοέλληνες δεν ξέρουν πού παν τα τέσσερα, εγώ απλά να τους τονίσω ότι εντός συνόρων υπάρχουν αυτή τη στιγμή 600.000 οπλισμένοι uck & ucc έτοιμοι ανά πάσα στιγμή.
    Και μη νομίσετε ότι η Χ.Α. θα πράξει τίποτα για να εμποδίσει κάτι διότι όπως οι ίδιοι δηλώνουν για τους αλβανούς: "έλληνες αλβανοί ένας λαός μια πατρίδα"
    http://borioipirotis.blogspot.gr/2012/05/1986.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου απαντήσω σε αυτά που εγώ γνωρίζω και με λογική σε όσα δεν γνωρίζω.
      1 Δεν γνωρίζω ποιος είναι αυτός ο ΦΑΕΘΩΝ και δεν με νοιάζει να τον γνωρίσω. Είναι πασιφανές πως ο τύπος είναι ανιστόρητος. (λογική)
      2 Γιατί βασίζεσαι σε κάτι που γράφτηκε το 1986. 26 χρόνια πίσω; Γιατί;(λογική)
      3 Ο αετός της Αλβανίας είναι ο αετός του Σκεντέρμπεη, ΕΛΛΗΝΑ ΗΠΕΙΡΩΤΗ ΗΓΕΜΟΝΑ και φιλόζωου που προστάτεψε τους Αλβανούς κατά την Τουρκοκρατία. Επιπλέον ο αετός αυτός χρησιμοποιήθηκε και σε άλλα κράτη αλλά αφού δεν είναι γειτονικά δεν μας απασχολεί, έτσι;

      Αντί να ασχολείσαι με κείμενα του 1986 δεν κοιτάς να βοηθήσεις τους υπόλοιπους να αφυπνιστούν. Μπορώ να ασχοληθώ με το παρελθόν της Λιάνας ως στέλεχος της ΝΔ, των λεγομένων και των πράξεων Δεξιών και Σοσιαλιστών στην Ελλάδα του 80 αλλά τι θα κερδίσω; Όσοι βρίζουν τώρα την Χ.Α. απλά ξεχνούν τι έκαναν οι ίδιοι και οι οπαδοί τους πριν λίγα χρόνια.

      Διαγραφή