Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Πονέσανε τα μάτια μου Παναθηναϊκέ

ΦΥΓΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ, ΦΥΓΕ...
έχεις και περιθώριο να μαζέψεις τα πράγματά σου γιατί τα συντρίμια του Παναθηναϊκού που εσύ δημιούργησες δεν σκοπεύεις να τα μαζέψεις ποτέ


Δεν φτάνει που μας «παίζει» στο πρώτο τέταρτο η Κέρκυρα.
Δεν φτάνει που ξεκινάει η ομάδα με κέντρο τους Βιτόλο, Λαγό, Ζέκα(μην  μου πείτε πως είναι επιθετικογενές χαφ). Δηλαδή ρε παππού με τρία αμυντικά χαφ;
Με ποιον αντίπαλο παίζουμε;
Στο παιχνίδι με τον διορισμένο πως θα μας κατεβάσεις δηλαδή; Με 10-0-0;
Βγάζεις τον Φορναρόλι και βάζεις τον Πετρόπουλο, αντί να βγάλεις ακόμη έναν αμυντικό χαφ. Βγάλε τον Λαγό(όχι λόγω απόδοσης αλλά ο Βιτόλο τρέχει πιο πολύ και είναι πιο έμπειρος) και βάλε τον Πετρόπουλο.
Παππούλη ποιος σουτάρει σε αυτή την ομάδα;
Δεν περιμένω να τους μάθεις καμία κομπίνα. Εσύ σε λίγο δεν θα θυμάσαι ούτε το όνομά σου από την άνοια.
Τράβα ψόφα στην γαμημένη την χώρα σου που είναι όλοι losers. Είσαι από την χώρα που σας γαμήσαμε εντός έδρας δύο φορές στο Euro 2004.
Ουστ ρε γέρο και μην μας γράφεις γιατί θα σε έχουμε γραμμένο. Δεν θα μας τρελάνεις εσύ.
Έχασες βαθμούς ακόμη και από την Κέρκυρα.

2 σχόλια:

  1. Φίλε BTK, οι "Loosers" Πορτογάλοι, έκαναν πέρα την κυβέρνησή τους, και στρατός αστυνομία και πολίτες οργανώνουν Εθνοσυνέλευση. Την "κυβέρνηση" τρόικα, την έγραψαν στα αυτά τους, δεν πληρώνουν, δεν ασχολούνται μαζί τους. Την έκαναν πέρα. Εξ'ού βεβαίως και η πλήρης συσκότιση για τό τί συμβαίνει στην Πορτογαλία. Αντιθέτως, εμείς που τους κερδίσαμε δυο φορές στο τζούρο ακόμα περιμένουμε από τον σαμαρά, τον βενιζέλο, τον καμμένο, τον μιχαλολιάκο, την παπαρήγα, τον τσίπρα και όλα αυτά τα απολειφάδια να μας σώσουνε... Κάπου χάσαμε το τραίνο και γινήκαμε εμείς οι loosers.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου ο χαρακτηρισμός που τους έδωσα είναι για το ποδόσφαιρο και δεν τον συνδύασα με την πολιτική και τις πολιτικές αποφάσεις του καθενός μας.
      Όταν κάποιοι(οι περισσότεροι) καταφέρουν να βάλουν το εγώ κάτω από το εμείς τότε θα ορθοποδήσουμε, αν υπάρχουμε ακόμα. Το πιο απλό παράδειγμα είναι η μικρή συμμετοχή σε απεργίες με το πρόσχημα "θα χάσω το μεροκάματο" χωρίς να σκεφτούν πως διαφορετικά θα χάσουν περισσότερα.

      Διαγραφή