Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

«Για τον Γιάννη….»



Τον  Γιάννη δεν τον ξέρω. Είναι λίγο δύσκολο να τον γνώριζα, εγώ Θεσσαλονίκη και αυτός Αθήνα. Γνωρίζω όμως έναν άλλο Γιάννη. Έναν «δικό μου» Γιάννη που έχει πρόβλημα με τα πόδια του πάνω από 20 χρόνια. Ευτυχώς ο Γιάννης που εγώ γνωρίζω είχε κάποια χρήματα στην άκρη για τις εγχειρήσεις που χρειάστηκε και ακόμη και με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% φρόντισε την οικογένειά του. Με αυτόν τον Γιάννη στο μυαλό μου σας αναδημοσιεύω από την ανάρτηση για την συναυλία που θα γίνει για να βοηθηθεί ο Γιάννης.
66262_4756913959502_1585315852_n

«Για τον Γιάννη….»
Μια συναυλία για τη ζωή…

Μια συναυλία για την πίστη στις ανθρώπινες δυνάμεις, στις ανθρώπινες αξίες.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/10/2012) συνέβη στο Γκάζι ένα από αυτά τα ατυχήματα που χαρακτηρίζονται τραγικά. Ένας νέος, σερβιτόρος σε καφέ στο Γκάζι, ο Γιάννης, αφού χαλάρωνε στο ρεπό του, στο μαγαζί που δούλευε καθημερινά, πήρε το ποδήλατο να επιστρέψει στο σπίτι του. Περνώντας από τις γραμμές του τρένου στην Κωνσταντινουπόλεως, κάποιος τον χαιρέτησε –ήταν πολύ αγαπητός ο Γιάννης, νέος και ωραίος και ταλαντούχος αθλητής-, γύρισε να απαντήσει, και ούτε είδε ούτε άκουσε το τρένο που ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα. Το τρένο τον χτύπησε, τον παρέσυρε και συνέχισε την πορεία του. Κι όταν ο Γιάννης σηκώθηκε δεν μπορούσε να σταθεί γιατί δεν είχε πόδια… Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο και μπαίνοντας στο χειρουργείο είπε στο γιατρό «…γιατρέ μου κάνε ό,τι πρέπει αλλά σε παρακαλώ σκέψου ότι από εμένα μπαίνει το μεροκάματο στο σπίτι…». Ο γιατρός προσπάθησε αλλά τελικά ακρωτηρίασε και τα δυο του πόδια.

Ο Γιάννης σήμερα αναρρώνει περιμένοντας να κλείσουν οι πληγές του, χαμογελά και ελπίζει ότι θα βρεθούν τα χρήματα για να βάλει προσθετικά μέλη και δεν σταματά να ονειρεύεται ότι η ζωή είναι εκεί έξω και τον περιμένει…

Οι «φίλοι του Γιάννη» και ο Αθλητικός Σύλλογος «ΤΡΙΤΩΝ» διοργανώνουν συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα προκειμένου να μπορέσουν να μαζέψουν το μεγάλο χρηματικό ποσό που απαιτείται, για να γίνει η επέμβαση που θα του χαρίσει πάλι την ελπίδα…

Τα έσοδα από τη συναυλία θα δοθούν αποκλειστικά στην οικογένεια του Γιάννη, στο νοσοκομείο «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» και τους γιατρούς για να φτιάξουν και πάλι πόδια στο Γιάννη, για να περπατά, για να μπορέσει να ζήσει όπως ονειρεύεται και οπως του αξιζει.
Ολοι οι καλλιτεχνες και ολοι εμεις θα βρισκομαστε εκει για να φωναξουμε στον Γιαννη οτι μπορει να ζησει με αξιοπρεπεια και ελπιδα το αυριο!!!

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012
ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ
Ιερά Οδός & Σπύρου Πάτση

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 8 ευρώ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Ticket House, Πανεπιστημίου 42
www.ticketpro.gr
Cartone,Τριπτολέμου & Περσεφόνης, Γκάζι
Ash in Art, Hρακλέους 10 & Λαχούρη 1, N. Κόσμος
Καφέ μπαρ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ, Πλατεία Συντάγματος
Τaki Chan Tattoo, Νέα Ερυθραία & Νέα Ιωνία
Μusic Factory,Φιλολάου 168 Παγκράτι

Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά:
Φώτης Ανδρικόπουλος, Αντίπερα όχθη, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου, Φοίβος Δεληβοριάς, Χρήστος Θηβαίος, Ματούλα Ζαμάνη & Snorkels, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Δημήτρης Καρράς, Κίτρινα Ποδήλατα, Λήδα Μανιατάκου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Θάνος Μικρούτσικος, Πάνος Μουζουράκης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Σταύρος Νταντούς & Lost Tigainos, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Σαββιδάκης, Μιχάλης Τζουγανάκης, Υπόγεια Ρεύματα, Μαριέττα Φαφούτη, Γιάννης Χαρούλης, Burger Project, Georgia (Μπλε), Fundracar, Rebetoven, Word of Mouth http://www.atlantisfm.gr/7443/%C2%AB%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%E2%80%A6-%C2%BB/


Σε όλους όσους δεν θα λείψουν τα 8€ και μπορούν να βρεθούν στη συναυλία καλό είναι να πάνε. Αν σκέφτεστε τους καλλιτέχνες που θα δώσουν το παρόν εγώ έχω να σας πω πως προσωπικά πολλούς τους σιχαίνομαι(αριστερής ιδεολογίας και δεξιάς τσέπης και τουλάχιστον ένας με ανθελληνικές απόψεις). Σε αυτή την περίπτωση όμως θα σας γράψω ακριβώς αυτό που σκέφτομαι "ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ". 
Και κάτι τελευταίο καθώς με διαβάζουν και πιο κάφροι από εμένα, ακόμη και γαύρος ή χανούμι να είναι το παλικάρι δεν θα πέσω στο επίπεδο κανενός άλλου και θα φερθώ σαν Παναθηναϊκός. Όποιος μπορεί και δεν στερεί από το σπίτι του τα 8€ συν  τα έξοδα μετακίνησης καλό θα ήταν να πάει. Εδώ χτυπάμε λίγο το πόδι στη μπάλα ή και μέσα στο σπίτι και το κάνουμε θέμα, σκεφτείτε να μην έχετε πόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου