Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Πόρνες και κίναιδοι (μέρος δεύτερο)

Αντανακλαστικά όπως αυτά του «κηπουρού» έχει τελικά η Ελληνική δικαιοσύνη. Δε λες καλά που δεν έχει ίδια με του Αλ Αφ Ούζου. Τέλος η πλάκα. Δίωξη για την παράσταση «Corpus Christi» ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών μετά τη μήνυση του μητροπολίτη Πειραιώς.

Έπρεπε να ασκηθεί δίωξη αυτοδίκαια και όχι μετά από μήνυση του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ. Το αποτέλεσμα όμως τουλάχιστον μου αφήνει μία ευχάριστη γεύση. Επιτέλους να βρεθούν ως κατηγορούμενοι σε δικαστική αίθουσα όσοι μέχρι τώρα δίκαζαν άλλους με την κάλυψη της τέχνης. Βαρέθηκα τόσα χρόνια να βλέπω να χτυπούν όλοι τον Χριστιανισμό. Ήταν καιρός να αντιδράσουν οι Έλληνες Ορθόδοξοι. Ευτυχώς βρέθηκε ο μητροπολίτης Πειραιώς να εκφράσει εκατομμύρια Ελλήνων.

Επειδή εγώ δηλώνω και σεναριογράφος θα σας γράψω τώρα τη συνέχει του σεναρίου.
Βγαίνουν τελικά όλες οι πόρνες και οι κίναιδοι και αρχίζουν να σκούζουν. Πόσο πονάει που η δικαιοσύνη δεν έκανε κωλοτούμπα. Τους πονάει τόσο που βλέπουν «Μεσαιωνικές διώξεις», ρασοφορεμένη Θέμιδα, αναχρονιστικά νομικά πλαίσια που διαμορφώνουν όρους λογοκρισίας. Πόσο πονάνε και συγκεκριμένες πολιτικές παρατάξεις με στελέχη που κάνουν παγκόσμια ρεκόρ σε κωλοτούμπες. Και για να συνεχίσω το σενάριο, αφού δεν θέλουν όλα αυτά τα άσχημα αποτελέσματα ας δοκιμάσουν να κάνουν το ίδιο με τα πρόσωπα του Μωάμεθ και του Αλάχ. Το μουσουλμανικό αδερφάτο να δω πως θα τους αντιμετωπίσει. Μήπως θα τους ικανοποιήσει; Πολλοί καλλιτέχνες της Αριστεράς έχουν στενές σχέσεις με «Πάκι» και ίσως το ευχαριστηθούν. Το σενάριο θα ολοκληρωθεί με μπόλικο αίμα από τους καλλιτέχνες και θα είναι από την επαφή τους με τους ισλαμοφασίστες. 

Άντε και στις τρύπες σας τώρα ερπετά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου