Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Οι εξελίξεις πλησιάζουν

Οι εξελίξεις είναι πλέον πιο κοντά από όσο φανταζόμασταν. Μέχρι σήμερα ήμουν σίγουρος πως όλοι προσπαθούσαν να χτυπήσουν τον Χριστιανισμό. Την μοναδική αληθινή θρησκεία. Πλέον μετά το τελευταίο νέο είμαι σίγουρος πως το σχέδιο της ΝΤΠ είναι καθ' οδόν για την τελική του φάση. Ο νέος στόχος είναι ο ισλαμισμός. Άσχετα αν τον θεωρώ μία πλανεμένη κοσμοθεωρία έχει απήχηση σε πολλά εκατομμύρια ανθρώπων.

Στο τέλος του μήνα θα γίνουν τα εγκαίνια του πρώτου τζαμιού για ομοφυλόφιλους. Η δραστηριοποίηση των ομοφυλόφιλων Μουσουλμάνων είναι γεγονός. Αλήθεια πως θα αντιδράσουν οι Μουσουλμάνοι στο σύνολό τους; Η επίθεση στις δύο πλέον πολυάριθμες θρησκείες είναι συντονισμένη. Βάλουν από παντού ώστε να τις απαξιώσουν στις κοινωνίες και να μπορέσουν να λειάνουν αρκετά το έδαφος ώστε να έρθει η Νέα Θρησκεία.

Ένας Αλγερινός ομοφυλόφιλος σκέφτηκε να δημιουργήσει ένα χώρο για την προσευχή της Παρασκευής στην αρχή και στη συνέχεια σκοπεύει να είναι τόπος τελετών για γάμους ομοφυλόφιλων μουσουλμάνων. Ο ίδιος δεν μπορούσε να παντρευτεί στην Γαλλία όσο ήταν πρόεδρος ο Σαρκοζί καθώς η Γαλλική Κυβέρνηση δεν αναγνώριζε τους γάμους των ομοφυλοφίλων. Αρχικά παντρεύτηκε στην Ν.Αφρική και έπειτα επικύρωσε τον γάμο με τον σύντροφό του με ιμάμη στην Γαλλία. 

Στο νέο τζαμί δεν θα υπάρχει διάκριση ανάμεσα στα δύο φύλλα. Οι γυναίκες δεν θα κάθονται πλέον πίσω και θα μπορούν να προσεύχονται μαζί με τους άντρες και οι ομοφυλόφιλοι πλέον δεν θα φοβούνται την λεκτική και την σωματική βία.

Αυτή η εξέλιξη όμως δεν βρήκε σύμφωνους τους Γάλλους οι οποίοι βγήκαν στους δρόμους μαζικά και διαδήλωσαν κατά της νομιμοποίησης των ομοφυλοφιλικών γάμων. Μαζικές αντιδράσεις είχαμε στο Παρίσι, τη Λυών, τη Μασσαλία και την Τουλούζη. Οι Καθολική εκκλησία αλλά και ενώσεις συντηρητικών οικογενειών είναι αντίθετες στους ομοφυλοφιλικούς γάμους. Προς το παρόν στην Γαλλία ισχύει μόνο κάτι αντίστοιχο με το Ελληνικό σύμφωνο συμβίωσης.

Να δούμε όμως τι ορίζει ο Νόμος στην Αλγερία.
Σύμφωνα με το άρθρο 338 του ποινικού κώδικα της Αλγερίας, «Όποιος κριθεί ένοχος ομοφυλοφιλικής πράξη τιμωρείται με ποινή φυλάκισης από δύο μήνες έως δύο χρόνια, και με πρόστιμο από 500 έως 2.000 δηνάρια Αλγερίας. Αν ένας από τους συμμετέχοντες είναι κάτω των 18 ετών, η τιμωρία για τον ενήλικο μπορεί να αυξηθεί σε φυλάκιση τριών ετών και χρηματική ποινή 10.000 δηνάρια. ». Βέβαια οι Ευρωπαίοι τους προστατεύουν και ειδικά στην Αγγλία. Στο Λονδίνο δικαστήριο αποφάσισε να χορηγήσει άσυλο σε Αλγερινό ομοφυλόφιλο γιατί θα μπορούσε να αντιμετωπίσει διώξεις στην χώρα του. Να συμπληρώσω εδώ πως ομοφυλόφιλοι ακτιβιστές εκφράζουν την ανησυχία τους πως αν ένας δηλωμένος ομοφυλόφιλος επιστρέψει στην Αλγερία πιθανόν θα δολοφονηθεί από ισλαμιστές φονταμενταλιστές.

Για δείτε και τα παρακάτω και σκεφτείτε...
Obama: Same-sex couples should be able to marry http://www.jpost.com/USPresidentialrace/Article.aspx?id=269343
Tel Aviv named 'world's best gay city' for 2011 http://www.jpost.com/LifeStyle/Article.aspx?id=253121

Εγώ τι να ευχηθώ τώρα; Άντε και καλούς απογόνους «αγόρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου