Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Το συναρπαστικό Ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Κλίκας

Σημείωση: Σε παρένθεση με Π είναι ο αριθμός του παρατρήματος, παράρτημα 1 είναι Π1 κ.ο.κ.
Βλέποντας αυτή την εικόνα δεν έχω παρά να σκεφτώ πόσο συναρπαστικό θα είναι φέτος το πρωτάθλημα. Τον πρωκταθλητή τον γνωρίζουμε και ίσως και τον δεύτερο της κανονικής περιόδου. Οι υπόλοιποι τρεις που θα συμπληρώσουν την πεντάδα είναι άγνωστοι. Θεωρώ πως σήμερα θα κερδίσουμε έστω και δύσκολα την Κέρκυρα και θα βρεθούμε στους 15βαθμούς(17 κανονικά αλλά κάποιοι «πιστοί» στα πούρα κανόνισαν για το -2). Μόλις τρεις βαθμούς(έναν κανονικά αλλά είπαμε το χαρτζιλίκι και οι εκδρομές να υπάρχουν και ας πέσουμε και Α ερασιτεχνικό) από τον τρίτο της βαθμολογίας το παράρτημα της Ν.Σμύρνης.
Το γελοίο του πράγματος είναι πως φέτος ο θρήνος φρόντισε εξ αρχής να έχει 13 παραρτήματα και απέναντί του ΠΑΟ και ΑΕΚ. Αμφότεροι βαριά λαβωμένοι και μπλεγμένοι σε ένα πρωτάθλημα-«ιστό αράχνης» που τους έχει τυλίξει από παντού και προσπαθεί να ετοιμάσει το γεύμα του Πόλντο. Η είσοδος του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ περιέπλεξε λίγο τα νήματα που κινούν τις μαριονέτες αλλά όταν παίζεις με 14 σε κάθε παιγνίδι πως να χάσεις; Έχεις και τον 15ο να παρατηρεί και να δίνει καλούς βαθμούς στους άλλους τρεις πέρα των 11 και μαζί με τα πουτ@ν@κι@ της 4ης εξουσίας προσπαθούν να βιάσουν την νοημοσύνη μας.

Το τι θα γινόταν φέτος το είχα κατά νου και το περίμενα. Αυτό που δεν περίμενα είναι να μπερδευτεί ο σκατοσακούλας και να μην μπορεί να αποφασίσει ποιο παράρτημα θα αβαντάρει πιο πολύ ώστε να καθορίσει ποιοι θα πάνε για Ευρώπη. Εκεί του χάλασε η σούπα του Πόλντο και βλέπει πλέον τον Παναθηναϊκό που τον ήθελε πιο κάτω(αν γινόταν μαζί με την ΑΕΚ) να είναι σε απόσταση βολής από την τρίτη θέση. Προσωπικά δεν με φοβίζει ο σκατοσακούλας(πρόλαβα να δω τα έκτροπα του «θείου») αλλά με τρομάζουν αυτοί που μας καταδίκασαν να ξεκινάμε με -2 βαθμούς. Με το γλειφιτζούρι «μα έχω πληρώσει(μου έκανε δώρο) διαρκείας δεν μπορείς να με αφήσεις εκτός γηπέδου» είναι έτοιμοι να τορπιλίσουν κάθε προσπάθεια που θα γίνει για να σηκώσει ανάστημα η ομάδα. Αν βέβαια αλλάξει η διοίκηση. Ελπίζω να καταλάβουν οι παίκτες σε ποια ομάδα παίζουν και να αγωνίζονται με αυτόματο πιλότο μπας και μπούμε στην πεντάδα και βγούμε Ευρώπη, γιατί με τον «Κοιμήση» στον πάγκο ούτε σε Βαλκανικό κύπελλο δεν προκρινόμαστε.

ΥΓ Όταν ο Βύντρα μετά από την επαφή του Χαβίτο έπεσε και πήρε πέναλτυ στο Χαριλάου(γιατί πολύ απλά ήταν ποτισμένο με το παραπάνω το γήπεδο και ήδη είχαν γλιστρήσει άλλες τρεις φορές οι παίκτες μας) ο χοντρομ@λ@κ:@ς μας τα έκανε νταούλια με τις κλάψες του και τις διαμαρτυρίες. Τώρα που ο καγκουρομ@λ@κ@ς του «κέρδισε» πέναλτυ δεν έβγαλε κιχ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου