Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Σχόλιο του fotis13 για το 3-0 από τον Νιόνιο

"Δεν άντεχα και σχολιάζω το σημερινό εδώ.Αν εξαιρέσεις ένα εικοσάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο που κάναμε κάτι μόνο από δεξιά η ομάδα πάλι δεν βλεπόταν.Για την άμυνα το μόνο που έχω να πω είναι ότι αν παραμείνει ως έχει θα σπάσει φέτος πολλά κοντέρ.
Το χειρότερο είναι πως με το φετινό σχεδιασμό θα καούν και οι όποιοι πιτσιρικάδες φαίνεται ότι αξίζουν.Τα έχουμε πει μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να βασιστεί μόνο σε πιτσιρικάδες.Είδαμε και πέρσι τι έπαθε η αεκ με αυτή τη λογική.
Αλαφούζο πάρε παίχτες αν δεν θες να μείνεις στην ιστορία σαν τον πρόεδρο που έριξε τον ΠΑΟ γιατί με την εικόνα που παρουσιάσαμε στα παιχνίδια μέχρι στιγμής και ειδικά στο σημερινό για πέσιμο είμαστε."

Δικό μου σχόλιο
Δεν θα το σχολίαζα το παιχνίδι. Προσπάθησα να μην το δω και πήγα για φαγητό με την γυναίκα μου. Έλα που ο διπλανός το είχε και είχε την τηλεόραση έξω. Το είδα μέχρι το 2-0 και αφού είχα ήδη τελειώσει από αρκετά νωρίτερα το φαγητό δεν άντεξα να δω παρακάτω και έφυγα. Γυρνώντας πληροφορήθηκα το 3-0 και το μόνο που σκέφτηκα ήταν...
ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ.

ΥΓ Δεν θα ρίξω εγώ την ευθύνη σε κάποιον ή όλους τους πιτσιρικάδες. Αλλά αν κάποιος «ανώνυμος» μου ζητήσει το λόγο που προβλέπω ήττα της ομάδας σε επόμενο παιχνίδι και σε περίπτωση που είναι εντός έδρας και την πιθανότητα διακοπής με ευθύνη των οργανωμένων θα δούμε διαφορετικό έργο.

6 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα με τον Fotis13 δυστυχώς δε μπορούμε να στηριχθούμε μόνο στους πιτσιρικάδες θα κούνε χωρίς να φταίνε.Ενεργοποίηση Σο και Βιτόλο εξέδρα ο Μεντες.Τον Νάνο στον πάγκο και μέσα Χουχούμη γιατί απο αριστερά δεν αναπτύσεται επιθετικά η ομάδα με συνέπεια να μπλοκάρουνε την δεξιά πλευρά που αναπτυσόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάνο σίγουρα δεν έχουμε την πολυτέλεια να πληρώνουμε ΒΛΑΚΩΔΩΣ ποιοτικούς παίκτες που δεν χρησιμοποιεί ο «προπονητής» και ο ΜΕΤΡ των μεταγραφών δεν μπόρεσε να πουλήσει αλλά για τον Χουχούμη δεν είμαι σίγουηρος πως μπορεί να βγάλει 90λεπτο από τώρα.
      Το πρόβλημα ξεκινά έξω από τις γραμμές και βρίσκεται σε γραφεία...

      Διαγραφή
  2. Ακριβώς έτσι είναι.Απο την στιγμή που δεν τους (ξε)πούλησε ο "τεράστιος"αυτός τεχνικός διευθυντής πρέπει να χρησιμοποιηθούνε μιας και θα πληρώνονται κανονικά και φυσικά είναι πολύ πιο ποιοτικοί απο τους τωρινούς.Εαν δεν μπορει ακόμα ο Χουχούμης ας δοκιμάσει αριστερά Σπυρόπουλο μέχρι να είναι έτοιμος ο Χουχούμης μπορεί και να βγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που φτάσαμε. Εμείς να συζητάμε τα αυτονόητα για κάθε υγιή σύλλογο γιατί ο «προπονητής» ενεργεί παράλογα και προς το κακό της ομάδας, όπως και οι ανώτεροί του. Πριν κάποια χρόνια δεν θα χρειαζόταν να τα αναφέρουμε όλα αυτά.

      Διαγραφή
    2. Ο Τριανταφυλλόπουλος έχει κάποιο πρόβλημα και δεν παίζει;Γιατί για μένα από πέρσι το λέω ο τύπος θα γίνει μεγάλο σέντερ μπακ.Βάλε μέσα και Βιτόλο Σο.Άντε να οργανωνόμαστε σιγά σιγά.Αναστασίου ξύπνα.Πιάσε τους φίλους και δες ποιοι φαίνεται ότι θα φύγουν και πες ότι τους υπολοίπους θα τους χρησιμοποιώ.Άσε τις δημόσιες σχέσεις με τη διοίκηση.Αν πέσει η ομάδα να δω που θα ξαναβρείς πάγκο να κάτσεις έχοντας στο βιογραφικό σου ότι ήσουν προπονητής όταν έπεσε ο Παναθηναικός.

      Διαγραφή
    3. Μην σε παραξενεύει η στάση του Αναστασίου όταν βλέπει τον sir Takis να προπονεί ομάδες τότε γιατί όχι και αυτός.
      Δεν πιστεύω πως θα αλλάξει τακτική. Για εμένα θα συνεχίσει να παίρνει σε χαρτάκι την 11άδα.

      Διαγραφή