Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Κάποτε την είχαμε για «βραδινό»...

...και τώρα την βλέπουμε από το «κουτί».

Αυτή η ομάδα του Παναθηναϊκού ήταν ... όπως κάποιοι λένε για ένα γεύμα "το κρασί παλιό, το τυρί χαλασμένο, το χαβιάρι μαύρο" γιατί σαν το σουβλάκι παρέα με Κουρτάκη(θα έγραφα Μαλαματίνα αλλά από όσο γνωρίζω δεν είναι δημοφιλής στην Αθήνα) ή με καμία μπύρα δεν έχει...

Ομάδα με σαπάκια Κροάτες, Πορτογάλο, Δανούς, Φιλανδό και τους κλασικούς άμπαλους Έλληνες και το παλτό τον Μιχαλάκη...

ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΥΓ Δεν θα το έβαζα από σεβασμό σε κάποιους καλούς φίλους αλλά δεν άντεξα. Ξέρω όμως πως στην άκρη του μυαλού τους το περίμεναν.

2 σχόλια:

  1. Πάντως ο αγώνας του μπαοκ μόνο στην Αθήνα από τους Παναθηναικούς που το είδαν το παιχνιδάκι θα πρέπει να χτύπησε κόκκινο.Αλήθεια ΒΤΚ με αφορμή και τις φήμες για Νίνη οι μπαοκτζήδες πως βλέπουν αυτό το φόρτωμα πρώην πράσινων ποδοσφαιριστών της ομάδας τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ εδώ τα πράγματα δεν είναι όπως στην Αθήνα. Η Θεσσαλονίκη είναι ένα μεγάλο χωριό και κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί πουθενά. Θα σου γράψω τι λέγανε για τον Κατσουράνη γιατί για τους άλλους δύο(Τζιόλη, Σπυρόπουλο) είπαν μόνο το γνωστό "αν δεν παίξουν, ας τρέχουν γρήγορα"(οι άνθρωποι δεν έχουν πλέον υπομονή και την πέφτουν ακόμα και στον Σάλπι αν δεν τους αρέσει η απόδοση του). Για τον Κατσουράνη με τις γνωστές συνήθειες του από όσα μου είχαν αναφέρει θα τον προειδοποιούσαν να μην κάνει το λάθος να τριγυρνά μετά την ώρα που λέει ο προπονητής γιατί η πόλη είναι μικρή και όλοι γνωρίζονται.

      Με αυτά τα δεδομένα κανείς τους δεν έχει δώσει αφορμή για να ειπωθεί κάτι ή να θελήσουν να τους επισκεφτούν στα σπίτια τους.

      Όσο για τον Νίνη, πέρα από τους άμπαλους που τον θέλουν μόνο για το όνομα του, όλοι όσοι καταλαβαίνουν τι είναι το ποδόσφαιρο δεν βρίσκουν που μπορεί να χωρέσει στην ομάδα τους και έχουν και πρόβλημα με τους τραυματισμούς που είχε.

      ΥΓ Ξέρεις πόσες φορές ο famous Γκοβού ήταν σε κλαμπ της πόλης; Από ένα σημείο και μετά σταμάτησαν να μου τα λένε γιατί είδηση θα ήταν να μην βρεθεί στην Θεσσαλονίκη για ...ποτάκια.

      Διαγραφή