Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Δεν θέλουμε χειροκροτητές, συνοδοιπόρους θέλουμε.

Οι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ bloggers θέλουν τη στήριξή σου έμπρακτα και όχι το χειροκρότημά σου. Ποια η ουσία αν σε ένα μήνα έχω 15, 20, 30 ή και παραπάνω χιλιάδες προβολές σελίδας αν εσύ που δηλώνεις Παναθηναϊκός με τα ίδια προβλήματα και τις ίδιες ανησυχίες δεν σχολιάζεις τίποτα; Πως περιμένεις να μπορέσει ο κάθε blogger να αντέξει τα υβριστικά, εμετικά, απειλητικά μηνύματα που δέχεται σχεδόν καθημερινά αν εσύ απλά τον παρακολουθείς από «απέναντι» αλλά «δεν απλώνεις το χέρι σου» ώστε να προχωρήσεις μαζί του. 

Κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν αυτό που πρέπει και όχι αυτό που κάνουν οι πολλοί. Βοήθησέ μας να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλό της ομάδας. Δεν είναι δύσκολο. Αν διαφωνείς γράψε "Καλά ρε ΒΤΚ που το στηρίζεις αυτό, το δεύτερο, το τρίτο;" ή "Πάλι δεν σου κάνει αυτός, ο άλλος...;". Δεν σου αρέσει αυτό που διαβάζεις γράψε τη διαφωνία σου. 

Τα σχόλια δεν κοστίζουν τίποτα σε όλους εσάς αλλά προσφέρουν πάρα πολλά στον καθένα μας. Ο Αύγουστος θα είναι πολύ δύσκολος για το ποδοσφαιρικό τμήμα και ο Σεπτέμβρης ακόμη πιο δύσκολος. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να κάνουν το άσπρο μαύρο και το μαύρο άσπρο. Δεν θέλεις να το κάνουν χωρίς αντίδραση...

Θα μπορούσα να γράψω για στήριξη και σε έναν Παναθηναϊκό δημοσιογράφο, αλλά είμαι σίγουρος πως θα την έχει και δεν θα χρειαστεί την δική μου προτροπή γιατί ... GAMEISOVER.

ΥΓ Αν ξέχασα κάποιον ας με ενημερώσει με σχόλιο ή στο fb.

8 σχόλια:

  1. Β.Τ.Κ. έχεις δίκιο σε αυτά που λες αλλά οι αγνοί οπαδοί και όχι οι επι πληρωμή έχουμε σαστίσει και δεν ξέρουμε πω να αντιδράσουμε όπως και με τα μνημόνια.Εύχομαι να αντιδράσουμε.Πρώτη φορά που στέλνω σχόλιο. ΜΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάνο συνήθως όλο και κάτι προτείνει ο καθένας μας ως τρόπο αντίδρασης. Εγώ πρότεινα την ενεργητική αποχή που θα πέσει το βάρος όμως πιο πολύ στους Αθηναίους. Δηλ. απέχουμε από το γήπεδο αλλά είμαστε από έξω και αν πάει να γίνει κάποιο παρατράγουδο οι νεότεροι προστατεύουμε μεγαλύτερους και παιδιά. Πόσοι νομίζεις πως είναι οι «νταβατζήδες» που το παίζουν φανατικοί της 13; Η πραγματική 13 δεν έκανε ποτέ ντου σε γονείς με παιδιά. Ακόμη όταν διαβάζει κάποιος τις διάφορες αερολογίες τους τους κράζει χωρίς να τους βρίζει χοντροκομμένα ώστε να περάσει το σχόλιό του. Δυστυχώς τα δικά μου κόβονται ή αν κάποιος πάει να περάσει σχόλιο το βάζει ανώνυμο. Τέλος ακόμη και η απλή καλημέρα, καλησπέρα τι κάνεις αδερφέ εμάς μας βοηθά(τουλάχιστον εμένα).

      Σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου.

      Διαγραφή
  2. Eυχαριστώ για την απάντησή σου είσαι απο τους ελάχιστους που σέβονται τον κόσμο και ανταποκρίνεται στις σκέψεις του καθενός.Πίστεύω εαν υπάρξει αντίδραση απο τους Αθηναίους θα ακολουθήσουμε και οι υπόλοιποι.Αποχή είναι η καλύτερη αντίδραση αρχικά και όλα θα πάρουνε το δρόμο τους πιστεύω προς το καλύτερο για τον ΠΑΟ μας.ΜΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ευχαριστείς για τίποτα. Σε ένα διάλογο πάντα απαντάς, ειδικά αν γίνεται σε καλό επίπεδο. Ακόμη και αν δεν συμφωνούμε(όπως κάποιες φορές με κάποια αδέρφια) αυτό είναι σεβαστό. Για κάθε προορισμό σπάνια υπάρχει μόνο ένας δρόμος. Αν δεν ανταλλάξουμε απόψεις δεν θα δει κανένας μας την εναλλακτική πορεία.

      Για την επόμενη φορά, πάνω από το ανώνυμος έχει την επιλογή Όνομα, πατάς εκεί και γράφεις Μάνος.

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα Βασίλη.
    Θα συμφωνήσω με τα όσα αναφέρει ο Μάνος. Όμως ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τα δικά σου ποσταρίσματα. Αν δεν ίσχυε αυτό, σίγουρα δεν θα τα λέγαμε τόσο καιρό.

    Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έχω κάποιες επιφυλάξεις για το πόσο αναίμακτη θα είναι. Κι αυτό γιατί πέρα από την σχετικά καλή παρουσία της ομάδας στο φιλικό με τη Λάτσιο, κάτι μου λέει ότι θα έχουμε παρατράγουδα, όχι φυσικά από το μέρος των γνωστών τόσα χρόνια αστάθμητων παραγόντων, αλλά από τον κόσμο. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα πάει στο γήπεδο, γιατί όπως είχα γράψει και παλιότερα, το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι η μοναδική ευκαιρία για να βγάλεις από τη γυάλα τα "παιδιά".

    Η γνώμη μου είναι ότι σ αυτό το ματσάκι θα πέσει η πρώτη καμπάνα και ελπίζω η συνέχεια να είναι καταλυτική για όλα τα λαμόγια που λυμαίνονται τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ.

    Προσωπικά πιστεύω ότι η επέτειος του ΟΧΙ θα σημαίνει για εμάς διπλή γιορτή.

    Ένα έμμισθο τσατσάκι, κάποιος Doctor handsome, επιστρατεύτηκε και πάλι για να δώσει τον τόνο στα αφελή ζωντανά ασπόνδυλα που καταπίνουν αμάσητο το σανό-χόρτο που τους σερβίρουν στα πράσινα βοσκοτόπια και στο μικρό σπίτι στο λιβάδι! Για να ξαναεμφανιστεί ο τύπος, σημαίνει ότι τα υπόλοιπα που τόσο καιρό με ύβρεις και δημοκρατικές απειλές είχε αφήσει στο πόδι του δεν τα κατάφεραν και τόσο καλά.

    ΥΓ. Από φίλο Παναθηναικό, έμαθα ότι ο πρόεδρος - επενδυτής που αγαπάει την ομάδα του και φέρνει παιχταράδες τύπου σαν καριόλα, θα στείλει μέσα στον Αύγουστο μια ομάδα του θρυλέοντα στα Ανώγεια για να δώσει φιλικό με την τοπική ομάδα. Είδες πως ξηγιέται το αφεντικό στους ... προμηθευτές του;
    Δεν τους αφήνει παραπονεμένους και εκτιμά τις προσπάθειες που κάνουν για να βγάλουν καλή παραγωγή και να τον βγάλουν ασπροπρόσωπο στους εκλεκτούς ... πελάτες του (abroad)....!

    ΥΓ 2. Άσχετο, αλλά συγκεντρώνω νέα στοιχεία για Τσούτσουρα και Αστερούσια. Όταν μαζευτεί αρκετό υλικό θα σου το στείλω.

    ΚΑΛΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ, Χρόνια Πολλά σε όλους τους ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ, και η Χάρη της Παναγίας μας να μας οδηγήσει στους σωστούς δρόμους..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη περνάω τα καλά σου λόγια(που μου τα λες ακόμη μία φορά και σ'ευχαριστώ για τις όμορφες συνομιλίες μας) και πάω στο κυρίως θέμα του σχολίου.

      20 ευρώ ρε φίλε το εισιτήριο για αυτό το ματς; Σαν να λένε στον κόσμο "Δεν σε θέλουμε αν δεν είσαι μέλος της ΠΣ" εκεί μάλλον είναι 10 ευρώ.

      Εγώ φοβάμαι για επεισόδια εξαιτίας της απόδοσης και κράξιμο σε παίκτες. Ήδη έχουν αρχίσει κάποιοι να απαξιώνουν τα νέα παιδιά. Οι μεταγραφές είναι ανάλογες με τα χρήματα που δαπανήθηκαν και δεν μπορούμε να έχουμε και από εκεί υψηλές απαιτήσεις. Για την καμπάνα το περιμένω και εγώ, κάτι που θα έρθει σε αντίθεση με τα όσα έλεγε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

      Ίσως η δική μας γιορτή να είναι πριν την 28η Οκτωβρίου. Λες να είναι η 4η Οκτωβρίου, Παγκόσμια ημέρα των Ζώων;

      Ευχαριστώ και για τα δύο ΥΓ.

      Καλό Δεκαπενταύγουστο και η Παναγία να είναι φάρος και προστάτιδα σε κάθε σπίτι και οικογένεια.

      Διαγραφή
  4. Συμφωνώ με ότι είπατε για την πρεμιέρα με Παναιτωλικό αλλά θα είναι η αρχή του τέλους για τους ανεκδιήγητους?Ελπίζω να είναι.Ανεξαρτήτως αποτελέσματος του αγώνα,χειροκρότημα στα πιτσιρίκια του ΠΑΟ μας που κουβαλάνε βαρύ φορτίο στις πλάτες τους φέτος και ας κουνήσουμε μαύρο μαντήλι στη διοίκηση και τους παρατρεχάμενούς της.

    Καλό Δεκαπενταύγουστο και η Παναγία ας μας βοηθήσει όλους για τα δύσκολα που έρχονται σε πολιτικό και αθλητικό επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάνο θα δείξει αν θα είναι η αρχή αυτό το παιχνίδι ή θα είναι απλά η αφορμή για να φανεί πως έχουν αρχίσει ήδη να πέφτουν.
      Εννοείται πως τα πιτσιρίκια δεν φταίνε σε τίποτα και χρειάζονται στήριξη από όσους επιλέξουν να βρεθούνε στο γήπεδο, ακόμη και όταν πληρώνουν ευρώ το εισιτήριο και τους αποκαλούν κάποια καθίκια ΖΩΑ.

      Καλό Δεκαπενταύγουστο και η Παναγιά να μας φωτίζει όποιο μονοπάτι διαλέγουμε να πορευτούμε.

      Διαγραφή