Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Σχόλιο από ΑΡΣΕΝΙΚΟ μΠαόκι για την καθοδήγηση των ΑΡΔ και το παπατζιλίκι τους


Έχει κανείς αντίρρηση με όσα έγραψε το μΠαόκι;
Μόνο όσοι κοιμούνται με τα μάτια ανοιχτά.

2 σχόλια:

  1. Βασίλη καλησπέρα.
    Δεν ξέρω αν κολάει εδώ, αλλά σήμερα, η λεωφόρος της κατάντιας και τα πράσινα βοσκοτόπια, έχουν ακριβώς το ίδιο αφιέρωμα στην πορεία που ξεκίνησε η ομάδα του '96 φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά με τον Ajax.

    Είδα με ιδιαίτερη ικανοποίηση ότι οι προβατίνες έχουν σχεδόν λουφάξει και λίγα βελάσματα ακούγονται στα σχόλια όσων από εμάς είχαμε ζήσει εκείνα τα χρόνια τα σκλαβωμένα !!!!

    Η απορία μου είναι πως επέτρεψαν σ αυτά τα δυό μπουρδέλα, ν' ανέβει τέτοιο άρθρο που να αναφέρεται σε μια εποχή που οι φιρφιρίκοι της εκτόξευσης απεχθάνονται όπως ο διάβολος το λιβάνι.

    Εκτός κι αν μ αυτό τον τρόπο, θέλησαν να θολώσουν τα νερά και να αποπροσανατολίσουν - για ακόμα μια φορά - τα ζωντανά που πιθανόν να αναρωτιώντουσαν για το 1.500.000 που όλα τα αρδάκια προέβαλαν ως μέγιστο θέμα απ το πρωί.

    Δεν βλέπω να τους βγαίνει, τουλάχιστον αυτή η προσπάθεια! Μάλλον μπούμερανγκ τους έχει γυρίσει....

    Καλό Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά κολλάει Δημήτρη.
      Όλα όσα γράφει στην πιο πάνω ο φίλος μου αυτοί τα εφαρμόζουν στην πράξη.

      Μην νομίζεις πως λούφαξαν, αλλά δεν γνωρίζουν τι έγινε τότε. Κάποιοι(οι περισσότεροι) ήταν αγέννητα και κάποιοι άλλοι(οι ΑΡΔ) ήταν πολύ μικροί για να καταλαβαίνουν τι έγινε τότε. Τι να γράψουν που δεν γνωρίζουν τίποτα...και δεν μπορούν να καταλάβουν το μέγεθος εκείνης της πορείας και την ιστορικότητα των νικών.

      Και η ιστορία του 96 αλλά και αυτή για το 1,5 εκ ευρώ ήταν τμήματα του ίδιου σχεδίου. Να μην πάρει γραμμή ο κόσμος πως δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή επιθετικού, όπως ανακοίνωσαν επίσημα.

      Καλά να περνάς.

      ΥΓ Μην μπερδεύεις αυτά τα sites με τα «σπίτια». Στα «σπίτια» ο πελάτης έχει δίκιο, εκεί αν δεν συμφωνείς μαζί τους δεν έχει δημοσιοποίηση σχολίου. Αν είσαι και blogger αντίθετων απόψεων δεν θα δεις ποτέ σου σχόλιο δημοσιευμένο.

      Διαγραφή