Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Εδώ μας «παίρνουν το σπίτι» και αυτός συνεχίζει με «φρουφρού και αρώματα»

Είχα μία μικρή υποψία μήπως ενεργούν έτσι από ασχετοσύνη και απειρία αλλά τελικά αυτοί είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι και βρίσκονται σε αποστολή. Αποστολή να διαλύσουν τον Παναθηναϊκό και μέχρι στιγμής το πετυχαίνουν.

Όταν κ. Αλαφούζε μου έχεις μαζέψει στην ΠΑΕ κάθε άχρηστο, τεμπέλη, άεργο και τον πληρώνει η ομάδα με μισθό δυσανάλογο της προσφοράς του και με περισσότερα από ένα άντε το πολύ δύο μηδενικά πίσω από το πρώτο ψηφίο τότε όχι μόνο έχουμε πρόβλημα αλλά το πρόβλημα είσαι εσύ.

Το πρόβλημα είσαι εσύ γιατί:
-Πληρώνεις με χρήματα που δεν περισσεύουν ανθρώπους που δεν χρειάζονται
-Πληρώνεις προπονητή και τεχνικό διευθυντή(εδώ γελάμε) αλλά από τον Απρίλη ως σήμερα δεν υπάρχει προγραμματισμός και στόχοι για την ομάδα μας
-Δίνεις τα χρήματα της ομάδας και των οπαδών(αυτά που απέσπασε και θα αποσπάσει η ΠΑΕ με δόλιο τρόπο-εισιτήρια αγώνων με «καπέλο») σε παίκτες αμφιβόλου αξίας που δεν γνωρίζουμε σε τι κατάσταση βρίσκονται
-Προσπαθείς να ξεφορτωθείς από την ομάδα παίκτες που μέχρι να φύγουν, ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΦΥΓΟΥΝ, δεν θα έχουν προσφέρει τίποτα φέτος εξαιτίας σου και της ασχετοσύνης του προπονητή που κακώς  προσέλαβες
-Κάνεις συμβόλαια μακράς διάρκειας αντί για ετήσια και με δικαίωμα επέκτασης της συμφωνίας ΑΝ πείσει ο παίκτης με την απόδοσή του
-Δεν έχεις φροντίσει να έχεις τακτοποιημένες τις οφειλές σε πρώην παίκτες με το φόβο να εκτεθεί η ομάδα αφού το ενδεχόμενο των προσφυγών είναι πλέον ορατό
-Χρησιμοποιείς την ομάδα σαν όπλο ή ασπίδα σε ένα δικό σου πόλεμο με το συνδρομητικό κανάλι με αποτέλεσμα να ζημιώνεται μόνο ο Σύλλογος και τέλος
-Βγάζεις ανακοινώσεις και σχολιάζεις σε κοινωνικά δίκτυα με τρόπο που μόνο κακό κάνεις στην ομάδα μας και την εικόνα της. Αν φοβάσαι την Βέροια τότε πες μας πως πέρα από το "Χ" δεν πάει η ομάδα για να μην την ποντάρουμε και χάσουμε τα χρήματά μας.

ΥΓ Δεν ασχολούμαι με αλήτες, ναρκομανείς που για ένα ... σουβλάκι προκαλούν όποια ζημιά ζητηθεί από τα αφεντικά τους στην ομάδα μου. Με εκείνους θα ασχοληθώ στο άμεσο μέλλον.
ΥΓ2 Όταν έγραφα αυτές τις γραμμές είχα στο νου μου τους ηλίθιους πολίτες αυτής της χώρας που ενώ δεν είχαν έσοδα και έπρεπε παράλληλα να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους αυτοί συνέχιζαν να αγοράζουν ρούχα, αρώματα και να βγαίνουν έξω σαν να μη συνέβαινε τίποτα.

8 σχόλια:

  1. Ο μήνας Σεπτέμβρης θα είναι καθοριστικός για το μέλλον της ομάδας μας.

    Πιστεύω πως όλα αυτά που κάνουν είναι ο επιθανάτιος βρόγχος τους. Το λάδι στο καντήλι τους τελειώνει και ο εκνευρισμός είναι διάχυτος σ' όλες τις κινήσεις τους.

    Δεν είμαι απ αυτούς που θα χαιρόμουν με μια εντός έδρας ήττα του Παναθηναικού, αλλά έχω την εντύπωση ότι απόψε το βράδυ, θα σημάνει η αρχή του τέλους τους. Οι τύποι είναι άκρως επικίνδυνοι και πιστεύω ότι ένα στραβό αποτέλεσμα με τη Βέροια, θα τους ξεβρακώσει πλήρως.

    Έχουν απομείνει μόνοι τους, με τους 2-3000 χαπακωμένους και πλήρως ελεγχόμενους απ αυτούς.

    Όταν δεν είσαι δυνατός στο παρασκήνιο, όταν δεν έχεις λεφτά, δεν τα βάζεις με το σύστημα γιατί θα σε εξαυλώσει.

    Εύχομαι να το καταλάβουν και οι τελευταίοι υποστηρικτές τους απόψε το βράδυ.

    Ξαναγράφω ότι κάθε κακό άσχημο αποτέλεσμα με λυπεί αφάνταστα, αλλά αν είναι να ξεκουμπιστούν από την ομάδα οι ανεκδιήγητες αυτές βδέλλες, θα το δεχτώ.

    Το μόνο που μπορεί να παρατείνει την παραμονή τους είναι η προσπάθεια που θα κάνουν επωφελούμενοι και της αγωνιστικής απραξίας λόγω εθνικής, χρησιμοποιώντας την γνωστή πλέον προπαγάνδα των συνεργαζόμενων ΑΡΔ και της έμμισθης - έναντι ενός σουβλακίου - στρατιάς των ΦΑΡΤ.

    ΥΓ. Πίσω από κάθε τι άσχημο ή κακό κρύβεται και μια γυναίκα......
    Αν δεν υπήρχε η συγκεκριμένη, ο Θόδωρος Βαρδινιγιάννης θα ζούσε και οι λιμανίσιοι θα ήταν μια πολύ μακρινή ανάμνηση, εξαφανισμένοι στο χρονοντούλαπο της ψεύτικης και ανύπαρκτης ιστορίας τους...

    ΥΓ 2. Το παραπάνω δεν είναι απόλυτο, ισχύει όμως αποκλειστικά για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με βρίσκεις σύμφωνο με το σχόλιο σου και ειδικά με το "Όταν δεν είσαι δυνατός στο παρασκήνιο, όταν δεν έχεις λεφτά, δεν τα βάζεις με το σύστημα γιατί θα σε εξαυλώσει.". Εύχομαι ο Οκτώβρης να είναι ο μήνας της επανεκκίνησης της ομάδας αυτή τη φορά με σχεδιασμό και με Παναθηναϊκούς στην ομάδα.

      Το ΥΓ δεν το κατάλαβα καθώς και εκείνη την εποχή δεν είχα ασχοληθεί με τον θάνατο του ηγέτη του ΟΦΗ και μέλους της οικογένειας, Θεόδωρου.

      Διαγραφή
    2. Τελικά ρε παιδιά όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα το ίδιο μένουν.Παλιότερα κάποιοι άλλοι ήθελαν να χάσει η ομάδα για να αλλάξει κάτι σε αυτή και τώρα πάλι κάποιοι άλλοι θέλουν να χάσει η ομάδα για να αλλάξει πάλι κάτι σε αυτή.Το ερώτημα που πρέπει να τεθεί ξανά γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει μία πειστική απάντηση είναι.Να αλλάξει το τωρινό καθεστώς και να έρθει τι οεο;
      Όσο για το ότι πρέπει να χάνει η ομάδα είναι λυπηρό και τότε και τώρα ότι προκειμένου να επιβεβαιωθούν οι σκέψεις μας και οι απόψεις μας προτιμούμε την ήττα της ομάδας από το να προχωρήσει τελικά και απλά να διαψευστούμε για τις λάθος εκτιμήσεις.Εγώ παρόλο που δεν πάω τον Αλαφούζο και δεν πιστεύω στη συμμαχία θέλω να κερδίσουμε και μακάρι να προχωρήσουμε και ας έχω μετά άτομα που δεν τα χωνεύω Αλαφούζους, Βασιλαράδες κ.τ.λ να μου τρίβουν στη μούρη την επιτυχία τους.

      Διαγραφή
    3. Η διαφορά είναι πως άλλοι ήθελαν να χάσουμε το πρωτάθλημα και τώρα άλλοι(εμείς) προβλέπουμε τι θα γίνει. Μην ξεχνάς και στην πρεμιέρα όλοι έπαιζαν διπλό το Αγρίνιο και βγήκε άσσος. Τώρα που όλοι το "βλέπουν" καρφί 1 τι λες πως θα γίνει; Να μην πάνε κουβά με την εικόνα που έχουμε αν δεν μας παίξει έδρα; Ο Δημήτρης, εγώ και άλλοι πολλοί απλά γράφουμε δημόσια τη γνώμη μας, πως δεν βλέπουμε πως θα νικήσουμε σήμερα, αλλά δεν έγραψε κάποιος πως θέλει να χάσει η Πανάθα.
      Ο Δημήτρης το έγραψε δύο φορές πως θα λυπηθεί με την ήττα ή την ισοπαλία. Εγώ το έγραψα στην πρεμιέρα πως στην πρώτη στραβή θα αρχίσουν τα όργανα και οι «οργανοπαίχτες» ήδη έχουν έναν έκδηλο εκνευρισμό. Λες αν γίνει η γκέλα να συγκρατηθούν όσοι απαιτούσαν τον σεβασμό των παικτών;

      Ας έπαιρνε η ομάδα το πρωτάθλημα και ας κάλυπτε και τα χρέη και ας έβλεπα τον Νικολάκη να μου το παίζει βασιλικότερος του βασιλιά.

      Διαγραφή
  2. Ως προς το πρώτο επιχείρημα νομίζω έχει γίνει συμμάζεμα των μισθών.Ειδικά αν θυμηθώ τι μισθούς έπαιρναν κάποιοι (βλέπε Γόντικα) επί οικογένειας.

    Για τον προγραμματισμό συμφωνώ.Υπάρχει ένα θέμα.Αν και θυμάμαι αρκετές χρονιές στον Παναθηναικό μέχρι το τέλος της μεταγραφικής να περιμένουμε παίκτες να κλείσουν κάποιο κενό και είτε να μην παίρνουμε κανέναν είτε να παίρνουμε κανένα σαπάκι.

    Για τα λεφτά που δίνει σε παίκτες αμφιβόλου αξίας το θεωρώ αναμενόμενο σε μία μεταγραφική περίοδο.Η πρώτη φορά είναι που μας έρχονται άγνωστοι παίκτες;Πόσο μάλλον τώρα που δεν έχουμε μαντήλι να κλάψουμε από την αφραγκία.Α ήρθε και ο Σιλντεφελντ και ο Πρανιτς που κάτι ξέρουμε για αυτούς.

    Για τα χρωστούμενα σε παίκτες βλέπε παραπάνω σχόλιο για την αφραγκία.

    Για τις ανακοινώσεις που βγάζει για μένα πρέπει να βρει λίγο μία μέση λύση.Ούτε να βγάζει ένα σωρό όπως τώρα ούτε και καμία όπως επί οικογένειας.Πάντως ρε ΒΤΚ μία ανακοίνωση βγάζουμε εμείς δέκα βγήκαν από τους ρουφιάνους του γάβρου αυτή την εβδομάδα(Βέροια, ΚΕΔ, NOVA)χαμός.Που να είχαμε και ομαδάρα τι πόλεμος θα γινόταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να συμμαζεύτηκαν αλλά όσο οι Έλληνες που εργάζονται παίρνουν ψίχουλα και αυτοί της ΠΑΕ παχυλούς μισθούς χωρίς να παράγουν έργο είναι ακόμη πιο προκλητικό για εμένα.

      Για τους παίκτες και τον προγραμματισμό είναι διαφορετικό να έχεις κορμό και να μην σου βγει κάποιος ή κάποιοι παίκτες και διαφορετικό να μην έχεις κορμό, να διώχνεις κάθε ποιοτικό σου παίκτη και παράλληλα να μην ξέρεις ποιους θέλεις και πότε τους θέλεις. Απρίλη ανέλαβαν τα βλαστάρια μας και ακόμη ψάχνονται αν τους κάνει ή όχι ο Φιγκερόα.

      Για τα χρωστούμενα Φώτη διαφωνώ. Δεν βγήκα εγώ να πω πως θα βάλω 1, 2, 5 ή 15 εκ. ευρώ. Αυτοί τα έλεγαν και αυτοί τώρα «κλέβουν» ή κλέβουν τους οπαδούς για να βγάλουν χρήματα.

      Όσο για τις ανακοινώσεις που έβγαλε το παράρτημα Ημαθίας και το συνδρομητικό δεν ευθύνονται αυτοί αλλά ο τιτανοτεράστιος παράγοντάς μας που βάζει την ομάδα να εμπλακεί σε μία κόντρα δική του.

      Αν τον συγκρίνω με την οικογένεια τότε θα έπρεπε κάθε φορά που το σκέφτομαι σε κάποιον τομέα να βάζω τα κλάματα.

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα Βασίλη συμφωνώ σε όλα όσα λες παραπάνω.Να παραιτηθεί άμεσα μαζί με τον περίγυρό του.Έχει μπλέξει την ομάδα σε μία προσωπική κόντρα του καναλιού του με το συνδρομητικό και στερεί πολύτιμα έσοδα για την επιβίωσή της.Έχει φέρει ανύπαρκτους στο ποδοσφαιρικό τμήμα και είμαστε στο έλεος του παρασκηνίου.ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑΑ μεταβατική διοίκηση και ανάθεση για ανεύρεση επενδυτών.Ο ΠΑΟ είναι μαγαζί γωνία και με μεγάλο BRAND NAME για τα κυβικά τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα Μάνο.
    Ακούγεται πως υπάρχουν επενδυτές και ήδη συζητούν. Εγώ δεν γνωρίζω κάτι και αυτός είναι ο λόγος που δεν γράφω κάτι για όσα ακούγονται. Σίγουρα ο Σεπτέμβρης θα φέρει εξελίξεις, πρώτα δυσάρεστες νέα(θα πρέπει να πληρώσει η ομάδα χρήματα που δεν έχει και δεν θα βρει άμεσα) και μετά ελπίζω ευχάριστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή