Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Ακόμη ένας λόγος που δεν θέλω τον Δ. Γιαννακόπουλο στο ποδόσφαιρο

Έστω πως θέλει όχι μόνο να πάρει τζάμπα την ΠΑΕ αλλά να της δώσει και άλλο ΑΦΜ(αυτό της Σπάρτης) και αναγκαστικά ο Παναθηναϊκός να αλλάξει όνομα και να γίνει ΠΑΟ Σπάρτης. Τότε ξεκινά ένα περίεργο «πρόβλημα».

Ένα «πρόβλημα» που οι Παναθηναϊκοί που κατοικούν στην Αθήνα δεν θα το βιώσουν το ίδιο έντονα. Τόσα χρόνια που δίνω την ίδια απάντηση στην ερώτηση "τι ομάδα είσαι;" βλέπω την ίδια απορία και έκπληξη και ακολουθεί η ίδια ερώτηση "μα στην Θεσσαλονίκη Παναθηναϊκός;". Η απάντηση τους ξαφνιάζει, αλλά πως να φέρεις αντίρρηση σε κάποιον που είναι περήφανος για την ομάδα του;

Αν αλλάξει το όνομα σε ΠΑΟ Σπάρτης τι θα απαντάμε όλοι όσοι είμαστε εκτός Αττικής; Αν οι Απολλωνιστές είχαν μία φορά πρόβλημα με την αλλαγή ονόματος εμείς πόσες; Δηλαδή θα λέμε πως είμαστε ΠανΑθηναϊκός Σπάρτης; 

Δεν κολλάει ρε φίλε, δεν κολλάει.

5 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά ξέρετε κανέναν να θέλει να μπει στην ΠΑΕ;Άφού δεν θέλει κανένας.Και τώρα όποιος θέλει την παίρνει αλλά που είναι ο αγοραστής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μπει στην ΠΑΕ με τι ποσοστό και ποιους ακόμη να έχει στη μετοχική σύνθεση. Τόσα χρόνια Βγενόπουλος, Πατέρας και λοιποί δεν δίνουν χρήματα αλλά και δεν δίνουν και τις μετοχές στον Eρασιτέχνη τουλάχιστον. Ας δώσουν τις μετοχές στον Ερασιτεχνη ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ και μετά να δούμε αν έρχεται επενδυτής ή όχι.
      Δεν σου τα γράφω έτσι για να σε κοντράρω αλλά βάλε τον εαυτό σου στη θέση ενός υποψήφιου αγοραστή. Τι θα ζητούσες και τι θα έκανες αν έβλεπες αυτή την κατάσταση;

      Διαγραφή
    2. Φίλε BTK αν βρεθεί κάποιος και πάει στον Αλαφούζο δεν θα του πάρει τις μετοχές;Μεγαλομέτοχος είναι η συμμαχία.Άσε απέξω τους άλλους.Με κανα δυο αυξήσεις μετοχικές μετά αφού δεν θα συμμετέχουν θα πάνε στο καλό.
      Δεν είναι θέμα κόντρας φίλε ΒΤΚ μεταξύ μας γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει κάποιους είδους εμπάθεια ή κάτι τέτοιο.Οπαδοί του Παναθηναικού είμαστε και συζητάμε για την ομάδα μας.

      Διαγραφή
    3. Σαφώς και συζητάμε χωρίς εμπάθειες αλλά ο γραπτός λόγος δεν μπορεί να αποδώσει τόνο και ήχο όπως ο προφορικός και δεν θέλω να παρεξηγηθώ.
      Αν εξετάσω την περίπτωση σαν Παναθηναϊκός θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά αν τη δω σαν υποψήφιος επενδυτής τότε δεν θα ήθελα κανένα εμπόδιο που θα μπορούσε να προκύψει από κάποιους που θυμήθηκαν πως έχουν μετοχές. Όσο πιο ρεαλιστικά το δούμε τόσο πιο κοντά στην σκληρή αλήθεια πιστεύω θα φτάσουμε.

      Διαγραφή
    4. Αν έρθει ο επιχειρηματίας με τα λεφτά ας πάρει και το μερίδιο τους.
      Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κανείς να ενδιαφέρεται.
      Δυστυχώς με Αλαφούζο θα συνεχίσουμε.Ο οποίος είναι εκεί που είναι γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική.

      Διαγραφή