Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Μπεργκ, νομίζει πως εδώ είναι Σουηδία

«Αυτοί σκόραραν τρεις φορές, εμείς καμία και πήραν την νίκη. Είναι τόσο απλό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν γίνεται να πούμε ότι εμείς είχαμε καλύτερη εικόνα, όταν το τελικό αποτέλεσμα είναι 3-0. Δεν έχει καμία σημασία. Ο αντίπαλος ήταν πιο ουσιαστικός και άξιζε την νίκη. Εμείς πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος και να τα διορθώσουμε. Όλα πήγαν στραβά και δεν είχαμε τις λύσεις στο πρόβλημα»

«Τι μπορείς να πεις; Αυτό το αποτέλεσμα σίγουρα τους στεναχώρησε. Εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ, ώστε να μην επαναληφθεί ένα ανάλογο αποτέλεσμα. Να είμαστε καλύτεροι από κάθε αντίπαλο και να παίρνουμε τις νίκες. Για αυτό προσπαθούμε»

Ξέρεις που παίζεις ΡΕ;
Σε ποια ομάδα και την ιστορία της;
Ξέρεις πότε μας έβαλε 3 γκολ ο Νιόνιος άλλη φορά;
Ξέρεις πως είχαν τελειώσει οι προηγούμενες αναμετρήσεις σε αυτό το γήπεδο;
ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΓΚΟΛ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΕΝΗ ΕΣΤΙΑ;

Αν δεν τα γνωρίζεις όλα αυτά τότε άδειασέ μας την θέση στην επίθεση και γύρνα στη χώρα σου. Φιλικά το γράφω και με καλή διάθεση γιατί τώρα αυτοί που ΔΗΘΕΝ σε υποστηρίζουν με λίγες τζούρες και μισό τηλεφώνημα θα σε κυνηγάνε.

11 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Και που τα γράφω Νίκο δεν αλλάζει τίποτα. Πρέπει να ξυπνήσει ο ΒΑΘΙΑ κοιμώμενος ΓΙΓΑΝΤΑΣ, ο κόσμος της ομάδας για να φύγουν αυτοί που κάνουν κακό(πρώτα από τη διοίκηση και μετά από την ομάδα) μπας και δούμε άσπρη μέρα.

      Διαγραφή
  2. To χειροτερο ολων φιλε,ειναι οτι εχει δικιο.Αυτη η στανη αυτο το γαλα βγαζει..Δεν δινεται καθε μερα η ευκαιρια στον οποιοδηποτε παιχτη της σειρας να φορεσει τη φανελα μιας τοσο μεγαλης και ιστορικης ομαδας οπως ειναι η Παναθα μας.Αυτος αυτο μπορει αυτο κανει.Το μειζον θεμα ηταν τι ΔΕΝ καναμε εμεις ολα αυτα τα χρονια και μας διοικουν τωρα μια χουφτα λαμογια..Οι ιδεες μπορει να μην πεθανουν ποτε αλλα ο ζωντανος οργανισμος και το DNA της ομαδας μας δυστυχως το δηλητιαραζουν και το πεθαινουν λιγο λιγο καθε μερα..
    Φιλικα
    Δημητρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη δεν διαφωνώ με αυτά που γράφεις αλλά δεν μπορώ να δεχτώ πως γνωρίζουν πως δεν παίζουν καλά αλλά δεν την ματώνουν τη φανέλα. Ο Λουκάς δηλαδή που και καλύτερα έπαιζε και έπαιζε 90 λεπτά με το ίδιο πάθος ήταν κακός αλλά αυτοί είναι ότι χρειαζόμαστε για τη διοίκησή μας. Δεν μπορώ να βλέπω παίκτες που δεν σκυλιάζουν αν δεν νικήσουν και αν είναι να χάσουν ας κάνουν τη νίκη του αντιπάλου τόσο δύσκολη που να μην την χαρεί. Κάποτε κάναμε το λάθος να μην κόψουμε τον βήχα σε κάποια τσογλάνια και τώρα μας διοικούν. Ελπίζω έστω και αργά να ξυπνήσουν όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα και να τους διώξουμε πριν μας κάνουν ΠΑΟ Ρουφ.

      Διαγραφή
  3. Δυστυχώς αυτήν την διοίκηση έχουμε τέτοιους παίχτες παίρνει.Όταν μας ρίχνει 3 αυτός ο Πανιώνιος που είναι απο τα φαβορί για υποβιβασμό και δεν υπάρχει κάποια κριτική αυτά θα λένε οι παίχτες.Όταν μάθει την ιστορία του ΠΑΟ η "διοίκηση" τότε θα την μάθουνε και παιχτάκια τύπου Μπεργκ δλδ ποτέέέ...Ελπίζω να τους διώξουμε όσο γίνεται νωρίτερα πριν γίνουμε τελείως ομαδούλα και γίνουμε παράρτημα του Γαύρου όπως η μισή Super League.
    Βαρδινογιάννη θεέ πάρε την ΠΑΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα ξεκινά έξω από τις γραμμές και βρίσκεται σε γραφεία...Μετά μου φταίει ο «προπονητής» και τελευταίοι οι παίκτες.
      Με την τελευταία πρόταση σου δεν είμαι απόλυτα σύμφωνος, αλλά από το απόλυτα τίποτα το σημερινό σίγουρα είναι καλύτεροι.

      Διαγραφή
  4. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι σίγουρα η διοίκηση και ο περίγυρός της.Δικές τους επιλογές είναι όλοι...Πιστεύω ότι ο Βαρδινογιάννης δεν θα έκανε τα ίδια λάθη 2 φορές.Θα μπορούσε να λειτουργήσει και σαν ματαβατικό στάδιο για νέους επενδυτές με σοβαρές προτάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα τον ήθελα πάλι όμως και να έχω τον φόβο να κάνει τα ίδια λάθη. Σαν ξαναζεσταμένο φαγητό ή σαν την γκόμενα που ενώ μας απάτησε τη δεχόμαστε πίσω. Δεν είναι το ίδιο.
      Σαν μεταβατικό στάδιο ίσως ήταν καλός, ίσως και όχι. Ας μην ξεχνάμε πως αυτός έδωσε στον Αλαφούζο δωράκι τις μετοχές του και δεν τις πήρε πίσω ενώ μπορούσε να το πράξει. Μόνο τον Καπετάνιο σέβομαι από την οικογένεια και θα τον ήθελα στο τιμόνι, αλλά τα χρόνια περνούν για όλους.

      Διαγραφή
  5. Βασίλη καλησπέρα.

    Επειδή έλειψα τόσες μέρες λόγω ολιγοήμερης μετάβασής μου στα πάτρια εδάφη, δεν έχω να σχολιάσω κάτι στο συγκεκριμένο σου άρθρο, αλλά κάτι που μου προξένησε εντύπωση πριν λίγο, όταν μπήκα στην πράσινη στάνη για να διαβάσω για τις τιμές των εισιτηρίων με την Βέροια.

    Παλιότερα υπήρχε κάποιος Doctorπου μεταλλάχτηκε σε Doctor handsome και μετά από το κράξιμο που έτρωγε από σκεπτόμενους ανθρώπους - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ, αποσύρθηκε.

    Ταυτόχρονα μ αυτόν υπήρχε και κάποιος ΣΟΡΟΠΙΑΣΤΟΣ (διπλοτούλουμπος), ο οποίος κι αυτός εντελώς ξαφνικά χάθηκε από τα .... "ερτζιανά"!

    Και βλέπω σήμερα κάποιον που υπογράφει σαν 6ος Στόλος και το στυλ γραψίματος παραπέμπει σε ντόκτορ και σορόπα! Και βέβαια, υποστηρίζει την σημερινή κατάσταση και αναθεματίζει την επάρατη οικογένεια.....

    Τι ήθελα και γύριζα απ το χωριό μου; Είχε ησυχάσει το κεφάλι μου και είχε επανέλθει η πίεσή μου σε φυσιολογικά επίπεδα, μετά την αποτοξίνωση απ όλους αυτούς....

    Καλό χειμώνα να έχουμε, πρώτα εμείς και οι οικογένειές μας και μετά η ομάδα μας, η δικιά μας ομάδα κι όχι αυτό το έκτρωμα που κατασκεύασαν.

    ΥΓ. Αν ζούσε ο πικάσο, θα τους έκανε μήνυση για την κακή αντιγραφή των "αριστουργημάτων" (??????) του........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκέφτηκα κάποια στιγμή να σου στείλω mail αλλά μετά θεώρησα πιο σωστό πως πρέπει να σε αφήσω να ξεκουραστείς(δεν μου πέρασε από το μυαλό πως δεν θα σχολίαζες την αγωνιστική εικόνα αν δεν ξεκουραζόσουν).

      Την ύπαρξη ενός ατόμου με πολλά προφίλ ώστε να δείχνει πως υπάρχει κόσμος που συζητά την έχουν επισημάνει πολλοί από εμάς. Τον πρώτο δεν τον έχω προσέξει, σε αντίθεση με τον «εμετικό» «δεύτερο» σχολιαστή που τον έχω πετύχει. Εδώ και αρκετό καιρό δεν κάνω τον κόπο να τους χαρίσω ούτε μισή επίσκεψη και μένω σε αυτά που εμπιστεύομαι. Αν κάποια στιγμή θελήσουν να με φωτογραφίσουν ή με στοχοποιήσουν ας ρωτήσουν πρώτα αν πρέπει να το κάνουν ή ΟΧΙ.

      Σε αντίθεση με περασμένα χρόνια που περίμενα αυτές τις μέρες για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα τώρα δεν ήθελα να περάσουν με τίποτα οι εβδομάδες.

      Μην ξεχνάς όμως πως ακόμη και τα «άσχημα» σχέδια του Πικάσο μοσχοπωλούνται. Με ένα «άσχημο» σχέδιο θα παραλλήλιζα την ομάδα με τους Γκουμομπασινάδες που έπαιζε Τσουκου-Τσουκου-ball.

      Καλό χειμώνα Δημήτρη ακριβώς με την σειρά που έβαλες. Και καλά κουράγια γιατί πριν τον χειμώνα έρχεται το φθινόπωρο και μάλλον θα έχει εξελίξεις(κοινωνικές, οικονομικές, γεωπολιτικές).

      Διαγραφή
  6. Αν και βρέθηκα μπροστά σε pc, κρατήθηκα και δεν σχολίασα τίποτα. Πρώτη φορά στα 51 μου αισθάνθηκα τόσο ντροπή σαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, και ταυτόχρονα λύπη για την ομάδα και απέχθεια για όλους αυτούς που με τον έναν η τον άλλον τρόπο κατάφεραν να την φτάσουν σ αυτό το σημείο, και με την μεγάλη κατηφόρα να έρχεται από εδώ και πέρα.

    Όσο για το φθινόπωρο, συμφωνώ μαζί σου και εύχομαι να καταλάβουμε ότι σ αυτόν τον τόπο γεννήθηκε κάποτε η Δημοκρατία την οποία εδώ και 40 χρόνια βιάζουν όλοι οι εθνοσωτήρες με την ανοχή μας και την ψήφο μας.

    Καλό βράδυ από Ρέθυμνο και μακάρι αυτή την εβδομάδα να γίνει πραγματικότξητα η αρχή της απελευθέρωσης του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή