Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Αυτοί κάνουν ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον πρώην διεθνή διαιτητή Μάλαμα Τεβεκέλη, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη ειδικού αναλυτή ποδοσφαιρικού τμήματος και των τμημάτων υποδομής. Ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού στο Δήμο Εύοσμου  γεννήθηκε το 1956 στη Νιγρίτα Σερρών. Με την οικογένειά του μετακόμισε από μικρή ηλικία στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης, ενώ υπηρετώντας την Ελληνική Αστυνομία ασχολήθηκε από το 1983 παράλληλα και με τη διαιτησία ποδοσφαίρου. Στην Α’ Εθνική αναρριχήθηκε το 1995 και ακολούθως διατέλεσε για τρία χρόνια μέλος της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας"

Και  σχολιάζω ο «δυτικός» BTK. 
Ο Σαββίδης, αυτός  που τον κράζει ο Πούτιν γιατί συνεχίζει τις επενδύσεις στην Ελλάδα(αφού δεν μπορεί να κράξει την Κυβέρνησή μας), έκανε μετά την επόμενη καλή κίνηση του. Αφού πρώτα πήρε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και όχι κάτι σαν προπονητή, μετά πήρε τους παίκτες που ήθελε ο προπονητής και πήρε και τον Στοχ που τον οδηγεί προς τους ΧΡΥΣΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ CH.L..Τέλος πήρε και τον Μάλαμα Τεβεκέλη για να ελέγχει τις αποφάσεις των κοράκων.

Όταν έχεις ομάδα την προστατεύεις με κάθε τρόπο. Με ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΠΑΙΚΤΕΣ και ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. Δεν παίρνεις τον πρώτο τυχάρπαστο να προπονεί, παίκτες από τα αζήτητα των «πανεριών» και για στελέχη τον κάθε ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟ. 
Αλλά τι κάθομαι και γράφω αφού και εσύ και η παρεούλα σου ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΙ ΕΙΣΤΕ.

ΥΓ Όσο ο κ.Τεβεκέλης ήταν στην Αστυνομία είχε δηλωμένους γαύρους συναδέλφους που τον πίεζαν πάντα για ευνοϊκές διαιτησίες. Που το ξέρω; Μου το είχε πει ο γιος του ενός γαύρου που ήταν οπαδός του Άρη.

2 σχόλια:

  1. Ο Σαββίδης κάνει αυτό που δεν έκανε ο Τζίγκερ, φίλε μου. Απλά τα πράγματα όπως και τα γράφεις. Η ομάδα βρίσκεται εδω που βρίσκεται επειδή ο Τζίγκερ ή το Βαρδινογιαννέϊκο, είτε γιατί βαρέθηκε είτε γιατί δεν ήθελε να μπλέκει με τα πίτουρα, άφησε την ομάδα και την έφαγαν οι "κότες"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμη και ο Καπετάνιος δεν είχε προσλάβει κάποιον για αυτή την «δουλειά» αλλά την έκανε μόνος(κάτι που δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να κάνει ο ΙΒΒ).
      Άντε αυτοί δεν ήθελαν ο Πατέρας που έβγαιναν οι κύκλοι, τα τρίγωνα και τα τετράγωνα και έλεγαν πως γαμεί και δέρνει στο παρασκήνιο γιατί δεν το έκανε; Φίλος με τον Σκατοσακούλα και είχε επαφές με όλο τον «καλό» κόσμο.
      Ας μην τα ρίχνουμε όλα στην οικογένεια.

      Διαγραφή