Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Μαθήματα ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ιστορίας

Πρώτα ακούστε προσεκτικά το τραγούδι και έπειτα αφού έχετε ακούσει τους στοίχους ΚΑΛΑ διαβάζετε το κείμενο.


Μας κάνουν μάθημα ιστορίας και συμπεριφοράς κάποια παιδάκια που ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΝ δημοσιογράφοι σε μία νύχτα βουτώντας στο ΒΟΘΡΟ του κάθε ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ μέσου, έντυπου ή ηλεκτρονικού.

Παιδάκια που αν τα ρωτήσεις ποιος ήταν ο Βερόν δεν θα γνωρίζουν ούτε τον γιο του δικού μας Αργεντίνου άσσου. 

Παιδάκια που δεν πρόλαβαν να δουν ούτε καν την ομάδα του 1996 να γυρνάει στην Ελλάδα την 4η Απριλίου μετά το 0-1. Στο τελευταίο παιχνίδι του ΑΗΤΤΗΤΟΥ μέχρι τότε για ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μεγάλο χρονικό διάστημα(αν θυμάμαι καλά 2 χρόνια) Άγιαξ στο γήπεδο του, που μετά κατεδαφίστηκε.

Παιδάκια που χλευάζουν την ομάδα μας επειδή  χρησιμοποιούσε παίκτες τους οποίους εκείνη γιγάντωνε. Έτσι οι Γκουμομπασινάδες, ο Φύσας και οι υπόλοιποι παίκτες ήταν κακοί για τον Παναθηναϊκό αλλά παικταράδες για την Εθνική.

Αυτή η αισχρή ισοπεδωτική νοοτροπία έφερνε ΜΟΝΟ τους οπαδούς σε δύσκολη θέση, για ακόμη μία φορά. Δεν έφτανε που έπρεπε να αντιμετωπίσουν τον κάθε γελοίο που χαιρόταν με τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ πρωταθλήματα αλλά και τα απαξιωτικά δημοσιεύματα του κάθε τυχάρπαστου που ήθελε να μικρύνει τις Ευρωπαϊκές επιτυχίες και να μεγαλοποιήσει την κάθε εγχώρια «αποτυχία» που ήταν αποτέλεσμα ΚΛΟΠΗΣ. «Έπρεπε» να δεχόμαστε να αποκαλούν παικταράδες τους ξυλοκόπους ή τους ψαράδες που έφερναν οι γαύροι και αντίθετα στους δικούς μας παίκτες, ακόμη και αρχηγούς Εθνικών ομάδων, να αποδεχόμαστε την ισοπεδωτική κριτική που ασκούσαν οι αντικειμενικοί δημοσιογράφοι που κάλυπταν το ρεπορτάζ της ομάδας μας.

Αντιστεκόταν η ιστορική ΗΧΩ που μέχρι τέλους πάλευε με τα θηρία για να κρατήσει σε κάποιο επίπεδο το ηθικό των πράσινων οπαδών. Οπαδών που της γύρισαν την πλάτη και επέλεξαν τις «αντικειμενικές» κωλοφυλλάδες που υπηρετούσαν πιστά το Γαυροσύστημα. Η δικαιολογία των οπαδών πολύ φτηνή, η ΗΧΩ λέρωνε τα χέρια και δεν είχε βολικό μέγεθος. 

Τώρα, οπαδέ μου, που δεν έχεις ούτε ένα μέσο που να μην είναι ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ακόμη και η φυλλάδα του Δ.Γ. είναι βαθιά ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ, ψάξε να βρεις τις όποιες φωνές αντέχουν να βγαίνουν ακόμα και προσπαθούν να επιβιώσουν στο διαδίκτυο. Ψάξε ανάμεσα στο χάος του ίντερνετ να βρεις ποιος δεν παίρνει έτοιμα κείμενα με email, ποιος δεν παίρνει χαρτζιλίκι και γράφει τη γνώμη του με γνώμονα το καλό της ομάδας.

Ψάξε καλά, οπαδέ μου, γιατί στο διαδίκτυο βρίσκονται άτομα άκρως επικίνδυνα, που άλλες φορές το κακό που προκαλούν προέρχεται από τις ενέργειες που κάνουν και άλλες από τα κείμενά τους. Δεν μπορείς αγορίνα μου να βρίσκεσαι με το ένα πόδι στην μία πλευρά(ΠΑΕ) και με το άλλο στην άλλη(δήθεν Παναθηναϊκό site) και να θέλεις να είσαι αυτός που γεμίζει σαπίλα, μιζέρια και αυτοκαταστροφή τα μυαλά των οπαδών μας.

ΥΓ Αλήθεια εκείνο το φαλακρό αγόρι που ήξερε τα πάντα παλιότερα αλλά ήταν πάντα συγκαταβατικό όταν ασχολούνταν με τους αντιπάλους που χάθηκε; Συνεχίζει να ασχολείται με τον σύλλογο μας ή έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στη συγγραφή;
ΥΓ2 Ξυπνήστε γρήγορα όλοι, γιατί τώρα που ξεκίνησε η αντεπίθεση θα χρειαστούν εφεδρείες και επιθέσεις κατά κύματα. Καλά είναι να βγουν μπροστά τα άρματα αλλά μόνα τους δεν θα έχουν αποτέλεσμα.
ΥΓ Απόγευμα ή βράδυ θα έχει και μία μικρή διδακτική ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου