Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Σχόλιο του Δημήτρη-Ρέθυμνο στην Έξυπνη μαϊμού

Πολλές φορές ο Δημήτρης-Ρέθυμνο τα γράφει όμορφα. Ωμά και μας αφήνει να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει.

....Και ξαφνικά, από χτες το βράδυ τέτοια ώρα περίπου, ξεφύτρωσαν πολλές μαϊμούδες που χορεύουν και πανηγυρίζουν χωρίς βέβαια να καταλαβαίνουν τον λόγο!
Τι για αρώματα υγείας διάβασα, τι για σίγουρη είσοδο στην πεντάδα, κάποιοι πιο ... ξεψάρωτοι κάνουν και όνειρα για πρωτάθλημα, γενικά όλοι μες την καλή χαρά βρίσκονται.
Φυσικά, ελάχιστοι μη "νοήμονες", είναι αυτοί που έθιξαν το βασικό για μένα, των ηλιθίων που ξανάδωσαν τα διαπιστευτήριά τους. Των ηλιθίων που οι υπόλοιποι τους αποθεώνουν για την μεγάλη τους μαγκιά να ρίξουν μπουκάλια στον τερματοφύλακα της αντιπάλου, με τη δικαιολογία ότι τους προκάλεσε με χειρονομίες.

Δηλαδή όταν θ αρχίσει το πανηγυράκι του νέου πρωταθλήματος (!!!) - λέμε και καμιά μ@λ@κία να περνάει η ώρα - και θα έρχονται τα παραρτήματα του διορισμένου και οι ενδεκαδάτοι διαιτητές,με απώτερο σκοπό να κόψουν βαθμούς και να επισύρουν τιμωρία της έδρας με όποια μέσα διαθέτουν, θεμιτά και αθέμιτα, τί θα κάνουν τα "παιδιά";
Θα ενδώσουν στις προκλήσεις και θα αναγκάσουν την ομάδα να παίξει κάποια παιχνίδια χωρίς κόσμο και να πληρώσει και πρόστιμα;
Ή είναι κι αυτό μέσα στο γενικότερο πλάνο του δεν πληρώνω τον Ερασιτέχνη, αν κάνουν επεισόδια τα "παιδιά" και πέσει πρόστιμο....Και απλά έκαναν μια προπόνηση και έδωσαν μια προειδοποίηση στον Ερασιτέχνη, ότι λεφτά δεν πρόκειται να πάρει ΚΑΙ φέτος!

Το συγκεκριμένο χτεσινό ματσάκι μου θύμισε την χρονιά μετά το νταμπλ του '10! Και τότε η ομάδα στα φιλικά πέταγε και κατατρόπωνε την ΙΝΤΕΡ και την ΜΙΛΑΝ, καθοδηγούμενη από τον Νιόπλια....Την συνέχεια πιστεύω να τη θυμάσαι.

Πάντως τέτοια "συσπείρωση" και σύμπνοια από τον κόσμο, δεν θυμάμαι να είχα δει στα χρόνια της "σκλαβιάς"! Ακόμα κι όταν η ομάδα τρέλαινε την Ευρώπη...
Λυπάμαι μόνο όσους τσιμπήσουν και τρέξουν σαν τρελοί να πάρουν διαρκείας, σ αυτές τις εποχές που ζούμε.

Οι μαϊμούδες να είναι καλά, τουλάχιστον για όσο μπορούν να χορεύουν υπό τους ήχους που τους βαράνε τα αφεντικά τους......(αλαφουζονταμπιζονινιάδηδες και λοιπά "δοξασμένα" παλικάρια της παναθηναικοφροσύνης).

Καληνύχτα στις μαϊμούδες. Η νύχτα θα είναι μεγάλη. Το ξημέρωμα θα σημάνει και το τέλος της άχαρης ζωής τους.

BTK
Μία μόνο παρατήρηση. Στον Ερασιτέχνη πλέον είναι αφεντικά άρα και δεν τους καθοδηγεί κανείς για έκτροπα. Δυστυχώς όμως ούτε και οι ίδιοι είναι σε θέση να καταλάβουν τι κακό κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου