Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Η «πράσινη» εκδοχή του Νονού

Κάνουν στους αθλητές μία πρόταση που "δεν μπορούν" να αρνηθούν. 
Είτε λιγότερα χρήματα(ελάχιστα στην ουσία) και δεν θα είστε άλλο στοχοποιημένοι, είτε καθόλου χρήματα και στο στόχαστρο. 
Αν αυτό δεν είναι προτάσεις εγκληματικής οργάνωσης που θυμίζουν τις προτάσεις του Νονού τότε τι είναι. 
Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο. 
Δρόμο από τον ιστορικότερο σύλλογο ρε αλήτες. 
Και οι γνωστοί ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ κάνουν ΚΟΚΟΚΟ. Τι έχει να πει ή να γράψει το κάθε κωλόπαιδο που γράφει ότι θέλουν τα αφεντικά του σε κάποιο blog ή site; 
Θα του άρεσε να του κάνουν το ίδιο; 
Θα σας άρεσε να σας απειλούν ΕΜΜΕΣΑ; Ξέχασα μέχρι σήμερα εσείς απειλείτε τους άλλους. Μήπως να αλλάξουν οι ρόλοι;

13/08/2013
Στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο έχει ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια, από τους μόνους που δέχτηκαν να δώσουν τη μάχη της σωτηρίας του Συλλόγου, τους ίδιους τους οπαδούς του. Στο πλαίσιο της προσπάθειας της νέας διοίκησης, ο Παναθηναϊκός Α.Ο-ΤΑΑ ανακοινώνει ότι το Τριφύλλι θα αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία την αγωνιστική σεζόν 2013-14, αφού Πρωτάθλημα Α1 χωρίς τον Παναθηναϊκό δεν νοείται.

Παράλληλα, εργαζόμαστε για τη δημιουργία μιας νέας, ισχυρής ομάδας, σε υγιείς βάσεις. Ο νέος Παναθηναϊκός, μπορεί να μην είναι "πλούσιος", σίγουρα όμως θα είναι απολύτως αξιόπιστος οικονομικά. Ό,τι λέμε, θα το κάνουμε.

Σε αυτή την κατεύθυνση, ξεκινήσαμε προσπάθεια να τακτοποιήσουμε όλες τις οφειλές προηγούμενων διοικήσεων, που αποτελούν βραχνά για το μέλλον του τμήματος. 
Προτείναμε στους πρώην αθλητές μας κκ Ψάρρα, Ντονά και Μηνούδη, που έχουν στα χέρια τους πρωτόδικη απόφαση για παλιά οφειλή, να κάνουμε έναν έντιμο και ρεαλιστικό διακανονισμό: Να πάρουν ένα πολύ σημαντικό πόσο και εμείς να παραιτηθούμε από την έφεση που έχουμε κάνει.

Εξηγήσαμε ότι δυστυχώς τα λεφτά που διεκδικούν ΔΕΝ υπάρχουν, αφού εμείς μόλις τώρα αναλάβαμε και το ποσό που ζητούν οι τρεις τους υπερβαίνει το μπάτζετ που έχουμε φέτος για όλη τη 12άδα μας. Δεν θέλουμε να κάνουμε αυτά που κοροϊδεύαμε και να τους τάξουμε χρήματα που δεν έχουμε. 

Δυστυχώς, οι τρεις πρώην αθλητές μας ήταν αδιάλλακτοι. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ζήτησαν από την ΕΣΑΠ να μας απαγορευτούν οι μεταγραφές. Κίνηση "τυφλής εκδίκησης" χωρίς όφελος για τους ίδιους, αφού πρακτικά θα σήμαινε ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει στην Α1 και κάποιοι συνάδελφοί τους θα έχαναν καλά συμβόλαια σε μια τόσο δύσκολη εποχή. Φυσικά, η Αθλητικός Δικαστής της ΕΣΑΠ απέρριψε το αίτημα τους.

Αυτή τη στιγμή, οι κκ Ψάρρας, Ντονάς και Μηνούδης έχουν δυο επιλογές
-Ή να σταματήσει τώρα κι από τις δύο πλευρές η δικαστική αντιπαράθεση, να πάρουν ένα λογικό χρηματικό ποσό και, ταυτόχρονα, να βοηθήσουν τον ιστορικότερο Σύλλογο της χώρας να μπει ξανά σε υγιείς βάσεις
-Ή να συνεχίσουν να επιμένουν στις απαιτήσεις τους και τελικά να μην πάρουν τίποτα ούτε τώρα ούτε στο μέλλον, αφού το μόνο που θα μπορούσαν να "πετύχουν" θα ήταν να "εκδικηθούν" τον Παναθηναϊκό "πετώντας" τον εκτός Α1 μετά από ένα-δυο χρόνια
Τρίτη επιλογή δεν υπάρχει, γιατί δυστυχώς δεν υπάρχουν περισσότερα χρήματα.

Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι τρεις πρώην αθλητές του Συλλόγου -οι οποίοι είναι και συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των συναδέλφων τους- θα συνεχίσουν τις προσπάθειες να κάνουν κακό στην ομάδα μας, τους συναδέλφους τους και το πρωτάθλημα συνολικά, χωρίς οι ίδιοι να κερδίσουν τίποτα. Την ώρα μάλιστα που ένας άλλος πρώην αθλητής, ο Σωτήρης Πανταλέων, όχι μόνο συμφώνησε σε ρύθμιση αντίστοιχου χρέους, ενώ γράφτηκε και μέλος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Εμείς δεν δημιουργήσαμε οφειλές, αντιθέτως αναλάβαμε μια προσπάθεια να σώσουμε το Σύλλογο. Ζητάμε από τους τρεις πρώην αθλητές μας να δουν το δικό τους και το ευρύτερο συμφέρον του αθλήματος, αλλά και να βάλουν πλάτη σε αυτή την προσπάθεια. Ζητάμε, όμως, και από όλους τους άλλους εμπλεκόμενους, προηγούμενες διοικήσεις και αρμόδιους φορείς του αθλήματος, να συνειδητοποιήσουν την κατάσταση. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. 

Για την ώρα, το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει το παρών υγιής και δυνατός στο πρωτάθλημα της Α1 2013-2014. Όλοι στη νέα διοίκηση δεν είμαστε "παράγοντες", είμαστε οπαδοί. Γι ´ αυτό και τρία πράγματα μπορούμε να υποσχεθούμε: Ότι όσες συμφωνίες κάνουμε, θα τις τηρούμε και με το παραπάνω. Ότι θα λέμε πάντα την αλήθεια στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Και ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να μην ξαναζήσει ο Παναθηναϊκός στιγμές ανάλογες των τελευταίων ετών και βήμα βήμα να τον επαναφέρουμε στη θέση που του αρμόζει.

12 σχόλια:

  1. Μια ζωή φταίνε οι κακοί παίχτες ποτέ αυτοί που φτάσανε εδώ τον ΠΑΟ.Συνεχίζουν να στοχοποιούνε παίχτες και να τους απειλούνε.Λιμανίσιες τακτικές ξένες για το DNA της ομάδας μας ας φύγουνε μόνοι τους οσο είναι νωρίς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Δυστυχώς για αυτούς και ευτυχώς για όλους εμάς η αλαζονεία τους οδηγεί σε τραγικά λάθη.Ας συνεχίσουν τα λάθη και το τέλος θα έρθει γρηγορότερα..."
      Ταιριάζει να βρίσκονται μαζί αυτά τα δύο σχόλια, το σημερινό και αυτό την 14/8.
      Μου θυμίζουν σε μυαλό τους κωλόγαυρους που ενώ είχαν δολοφονήσει τον Μιχάλη Φιλόπουλο τραβούσαν βίντεο με τις αισχρότητες και τις ασχήμιες που έκαναν.
      Καλησπέρα Μάνο.

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Βασίλη.
    Ανηκω στον φορεα και στηρίζω όσο μπορώ τον ερασιτέχνη γιατί φίλε μου, μόνο εμείς μείναμε να στηρίζουμε!
    Τα βαριά πορτοφόλια,οι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΕΣ που είναι και που ήταν;;;;
    Μια ανάσα πριν την καταστροφή ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και ευτυχώς που τον τρέχουν εστω οι οργανωμένοι. Και κάνει μεταγραφές καλές το γυναικεί βόλλευ, μένει Α1 το αντρικό και χτίζεται κάτι καλό στα υπόλοιπα τμήματα.
    Στήριξη χρειάζεται.
    Δεν περισεύει κανείς.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα.
      Στην ιδανική εκδοχή την περίπτωσης του Φορέα εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου απόλυτα. Επειδή όμως η κατάσταση εδώ και χρόνια στο χώρο των οργανωμένων δεν είναι η ιδανική και κάποιοι λίγοι εκμεταλλεύονται τους πολλούς που ακολουθούν(με απειλές και άλλους τρόπους) δεν μπορείς να χτίσεις κάτι που θα είναι ΓΕΜΑΤΟ ΥΓΕΙΑ αν οι βάσεις είναι με υλικά μολυσμένα.
      Σε παλιότερο κείμενό μου είχα γράψει πως μπορεί ο καθένας να βοηθήσει τα τμήματα και τους παίκτες τους χωρίς να εμπλακεί με την διοίκηση του Ερασιτέχνη.

      ΥΓ Μήπως αν πάψει να υπάρχει το κακό από την ρίζα του(στάση οργανωμένων στο ποδόσφαιρο και ΚΛΟΠΗ του Ερασιτέχνη με την ΠΣ) να βρεθούν κάποιοι άνθρωποι που θα διαθέσουν τα απαραίτητα χρήματα;

      ΥΓ2 Όπως και να έχει ακόμη και αν δεν βρούμε σημείο επαφής, χάρηκα που έκανες τον κόπο να στείλεις σχόλιο.

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα Βασίλη.
    Αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να έχουνε το ίδιο άρρωστο μυαλό με τους κωλόγαυρους που τραβάγανε σε βίντεο όλα αυτά που ανέφερες παραπάνω με τη δολοφονία του Φιλόπουλου.Αρρώστιαα..!!
    Πολύ σανό η σημερινή Live Sport για τα κόλπα του Μουρίνιο εε συγνώμηη..Αναστασίου ήθελα να πω..και για την Λεωφόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύκολο Μάνο, ίδιοι είναι. Γαύροι οι μεν, γαύροι και οι δε(όχι όλοι αλλά αρκετοί από αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις και οι απλοί εργαζόμενοι ακολουθούν).
      Χ-2 είναι αύριο το παιχνίδι και με μεγάλη πιθανότητα διακοπής και τιμωρίας.
      Καλό Σαββατοκύριακο.

      Διαγραφή
  4. Έχεις δίκιο Βασίλη αρκετοί Γαύροι μας διοικούνε δυστυχώς.
    Με βρίσκεις σύμφωνο για το αυριανό αποτέλεσμα και για τα επεισόδια.Οι αποδοπομπιαίοι τράγοι είναι έτοιμοι και αυτοί θα είναι οι παίχτες μας δυστυχώς όπως γίνονται τόσα χρόνια.Φυσικά θα φταίει και ο Βαρδινογιάννης..
    Καλό Σαββατοκύριακο επίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι άνθρωποι είναι ένα βήμα μπροστά απο τον Αλ καπόνε...
    Είναι δε τόσο άρρωστοι που ολημερίς βρίσκονται μπροστά απο τα pc για να βρίσκουν σχόλια "αντιφρονούντων" και να τους διαπομπεύσουν στις τρώγλες τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού ζωές δεν έχουνε ας κοιτάζουν τις δικές μας και τις δικές μας απόψεις. Αν βγούν έξω από τις τρύπες τους δεν μπορούν να υποστηρίξουν τίποτα και προσωπικά, σαν Βασίλη, ας μου γράφουν ότι θέλουν αρκεί να μην θίξουν κανέναν και τίποτα πέρα από εμένα. Ας ρωτήσουν να μάθουν τι συμβαίνει όταν αρχίζω θυμώνω.

      Διαγραφή
  6. kai diakoph kai timwria kai x-2.. poly tha to itheles fainetai alla dn egine etsi..
    otan h oikogeneia vardinogiannh eixe tn panathinaiko kanenanas panathinaikos eite sundesiths eite 40arhs 50arhs den kserw gw ti den euxotan na xasei h omada tou gia na vgei na xarei na thn pei stous tziggerikous h de kserw k gw poious!

    ayto to pragma to vlepw mono apo sena...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είχα σκοπό να σου απαντήσω αλλά αφού το ξεκίνησε ο Μάνος θα το κάνω και εγώ.
      Ποιος ζήτησε σεβασμό από τους πιτσιρικάδες; Μήπως ο ΒΤΚ; Δεν το νομίζω, κάποιοι «οργανωμένοι όμως το απαίτησαν. Αν τώρα δεν ερχόταν το 2-0 αλλά το 1-1 εσύ τσίριζε πως δεν θα έκανε έκτροπα η μούφα Θ13. Θυμάμαι και στο ματς με τους gay που κάποια κωλόπαιδα έτρεχαν σε κάθε θύρα και φώναζαν "Πουτάνα όλα". Μήπως και εκεί ο ΒΤΚ ήταν;
      Άντε να κλείσεις τα 18 και μετά μου κάνεις κήρυγμα ηθικολογίας.

      Διαγραφή
  7. Φίλε ανώνυμε θα σου θυμήσω μόνο το παιχνίδι με τον Ηρακλή "οπαδούς" μας δήθεν να φωνάζουνε στον Έκι να χάσει το πέναλτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή