Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Τα πράσινα ... λιβάδια της ευτυχίας

Στα πράσινα λιβάδια της ευτυχίας βρίσκονται σχεδόν όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ. Η επιστροφή του «Μπουλντόζα» Μάικ Μπατίστ είναι η αιτία. Μία αιτία που προσωπικά δεν μπορώ να  καταλάβω.

Ο Μπατίστ έχει συνδέσει το όνομά του με τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού και αποτέλεσε μέχρι σήμερα τον καλύτερο παρτενέρ για τον Μήτσο. Οι δυο τους με το pick n roll έχουν διαλύσει πολλές αντίπαλες άμυνες. Αυτά όμως με τον Μπατίστ μέχρι και πριν σχεδόν 1,5 χρόνο. Έναν παίκτη που τον διαχειριζόταν άριστα ο Ομπράντοβιτς αλλά δεν γνωρίζουμε πως του «συμπεριφέρθηκε» ο προπονητής του στην Τουρκία.

Η ηλικία του και οι τραυματισμοί του είναι οι λόγοι που δεν τον ήθελα πίσω, ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ επέστρεψε για να βοηθήσει αγωνιστικά. Αν ο λόγος της επιστροφής είναι για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα μας τότε περιμένω να τον αποθεώσω κάθε φορά που θα πατάει το παρκέ. Δεν θέλω όμως με τίποτα να αισθανθώ λύπη, απογοήτευση ή οίκτο για αυτόν τον παίκτη και αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου ακούγοντας την είδηση της μεταγραφής. Δεν θέλω να γκεμιστεί η εικόνα που έχω για αυτόν τον παίκτη.

Όλα αυτά βέβαια μόνο τυχαία δεν μου μοιάζουν. Ο Δ.Γιαννακόπουλος στηρίζει τον καταστροφέα του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά ο ίδιος ενεργεί διαφορετικά όταν πρόκειται για την ομάδα του μπάσκετ. Απέτυχε ο Αλαφούζος να φέρει πίσω τον Καραγκούνη; Πήρε πίσω τον Μπατίστ. Μεταγραφές από το κάτω ράφι ή ακόμη και από το πανέρι η ΠΑΕ; Μεταγραφές ουσίας αλλά και εντυπωσιασμού η ΚΑΕ. Εξευτελιστικές απαιτήσεις για ρήτρα υποβιβασμού στο ποδόσφαιρο; Επιβολή των όρων του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ. Οι πράξεις του είναι εκ διαμέτρου αντίθετες από την θεωρία, στοχεύοντας στο «Ιερό Δισκοπότηρο» των Παναθηναϊκών το ποδοσφαιρικό τμήμα. Όλοι μας αγαπάμε το μπάσκετ, αλλά ελάχιστοι είναι αυτοί που θα το τοποθετήσουν το ποδόσφαιρο στη δεύτερη θέση του ενδιαφέροντός τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου