Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Να χαρώ ή να λυπηθώ;

H UEFA αποφάσισε να τιμωρήσει με αποκλεισμό την Μέταλιστ και να δικαιώσει τον μΠΑΟΚ παραχωρώντας του τη θέση των Ουκρανών στα πλέι οφ του Champions League. Απέναντί του ο μΠΑΟΚ θα βρει την πρώην ομάδα του προπονητή του, τη Σάλκε. Αυτό σημαίνει πως ο μΠΑΟΚ θα έχει σίγουρη τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League ή θα μπει στους ομίλους του Champions League αν ξεπεράσει την Γερμανική ομάδα. Αυτή είναι η είδηση το δικό μου δίλημμα ακολουθεί.

Αν δεν μπει ο μΠΑΟΚ στο Champions League τότε οι gay θα πάρουν πάλι 20 εκ ευρώ. Αν μπει στους ομίλους τότε θα μοιραστούν το ποσό οι δύο τους. 
Εγώ να χαρώ ή να λυπηθώ αν περάσει ο μΠΑΟΚ την Σάλκε και προκριθεί στους ομίλους του Champions League;
Μέχρι σήμερα οι gay όσα χρήματα και να πάρουν τα παντελονιάζουν οι πρόεδροί τους άρα και τα επιπλέον 20 πάλι δεν θα τα επενδύσουν στην ομάδα τους. Αν τα μοιραστούν ο μΠΑΟΚ ξεχρεώνει(σχεδόν) και πλέον θα μπορέσει να πλησιάσει τους gay και να ξεφύγει από εμάς.
Μου είναι αδύνατο να διαλέξω τι θέλω να γίνει τελικά.

3 σχόλια:

  1. 16ος ο gay στα εσοδα στην Ευρωπη Billy την τελευταια 20ετια, εμαθαν καθε χρονια να την βγαζουν Japaνταν, θα τους πονεσει πολυ, ειδικα τωρα που εκανε και μεταγραφες γιατι νομιζε πως θα τα παρει παλι μονος οπως σχεδον καθε χρονια. 160 μυρια μονο απο τους ομιλους, χωρια χορηγους εισιτηρια κτλ κτλ.
    Γινεται να μεινει 2-3 χρονια εκτος τσου λου? εκει να δω γλεντια.
    Με τα ψεματα μια ζωη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ρε Δεκαπενταύγουστο αυτά έψαχνες;
      Φιλαράκι μπορεί να τσέπωνε τα 20άρικα αλλά δεν τα έριχνε στην ομάδα. Παντελόνιαζε ο ΧΟΧΟΧΟ, παντελονιάζει και ο χοντρός. Ποιες μεταγραφές έκαναν και ήταν ακριβές; Μήπως ο πιτσιρικάς Βραζιλιάνος με τα πιτόγυρα που έγινε σαν τον Ρονάλντο στα κιλά και ακόμη δεν θυμάμαι το όνομά του;

      Αν όμως ρε φίλε πάρεις και εσύ ίσως τότε ξεφύγεις αγωνιστικά και όχι με τους κόρακες όπως οι gay. Δεν ξέρω τι πρέπει να ευχηθώ.

      Αν πάντως μείνουν εκτός C.L. για 2-3 χρόνια σίγουρα θα χρειαστούν και νέο γήπεδο γιατί αυτό θα το ισοπεδώσουν τα κακομαθημένα γαυράκια.

      Ε όχι και με τα ψέματα. Πήρε ποτέ πέναλτι που δεν ήταν; Ακύρωσε ποτέ κανονικό γκολ; Μέτρησε γκολ οφσάιντ;...Είσαι παράλογος.

      Διαγραφή
  2. Το μίσος μου για τον γάβρο με κάνει να θέλω να περάσει στο champions league ο μπαοκ.Βέβαια αφού λέμε τα στραβά για όλους να πω πως και ο Σαββίδης αν δεν είναι μόνο κορδελάκια ας κάνει καμιά μεταγραφή παιχταρά για να έχει ελπίδες.Πάντως το μόνο σίγουρο ότι χωρίς τον καλό Παναθηναικό στην Ευρώπη βαθμοί δεν μπαίνουν στο σακούλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή