Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

όταν καπνίζουν χόρτο...

Ο Ματσιούλις είπε, επίσης, χαμογελώντας για τις εμπειρίες του στην Ελλάδα πως: «Όταν οι φίλαθλοι καπνίζουν τσιγάρα δεν είναι και τόσο κακό αλλά όταν καπνίζουν χόρτο, τότε πραγματικά το νιώθεις»!  πηγή

Τι έγινε ρε μάγκες τόσα χρόνια κανείς δεν το κατάλαβε; 
Κανείς δεν το μύρισε; 
Κανείς δεν άκουσε τίποτα; 
Τώρα που το είπε ο παίκτης θα ασχοληθεί κάποιος με το τι συμβαίνει μέσα στα γήπεδα; 
Υπάρχει δικαιοσύνη;

3 σχόλια:

  1. Μα κι αυτός τώρα....Τι ήθελε και χτύπησε την ... ευαίσθητη χορδή των "παιδιών"; Λέγονται τέτοιες κουβέντες για τα "παιδιά"; Μικρά είναι ακόμα, δεν κάνει να τα ξεπονηρεύεις από τώρα!
    Δηλαδή, αν στην πρώτη εμφάνισή του, όταν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, τα "παιδιά" θελήσουν να του ... υπενθυμίσουν το γενεαλογικό του δένδρο (με το γνωστό ποιηματάκι), θα έχουν άδικο;

    Όσο για τα ερωτήματα που θέτεις Βασίλη, μάλλον αναπάντητα το κόβω να μένουν!
    Υπάρχει κάτι που έχει μείνει όρθιο σ αυτόν τον τόπο και μου διαφεύγει;

    Καλό Σαββατοκύριακο και μακάρι αύριο ν αρχίσει η Ανάσταση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ μας.
    Και δεν εννοώ πως περιμένω να δω την ομάδα να πετάει! Αυτό είναι το τελευταίο για μένα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έγινε κάτι με όλα τα άλλα για να να γίνει και με αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παύλο η απάντηση που θα δώσω στον Δημήτρη θα καλύψει και εσένα.

    Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο και δυστυχώς όσοι πάνε να σηκώσουν κάτι δέχονται πόλεμο. Παντού. Από την τελευταία δημόσια υπηρεσία που όταν ο υπάλληλος ζητά όσα πρέπει ο πολίτης τον βρίζει γιατί δεν παρανομεί, στα μαγαζιά που δουλεύουν χωρίς άδεια, τους εργαζόμενους που είναι χωρίς πρόσληψη και ασφάλιση και άλλα πολλά.

    Τι περιμένετε και οι δύο να μην το σχολίαζα; Δεν μπορούσα, δεν θα ήταν ηθικό για εμένα να κάνω πως δεν το διάβασα. Τόσο καιρό γράφω για το πως θα προστατέψουμε τον διπλανό μας στο ποδόσφαιρο και άφησα το μπάσκετ εκτός πλάνου. Αν θυμηθώ όμως την μοναδική φορά που δέχτηκα επίθεση από «Παναθηναϊκό» ήταν από ένα μαστουρωμένο στο Παλατάκι τη βραδιά της κούπας. Κάθε στραβό πρέπει να διορθώνεται.

    Δημήτρη το ΣΚ ήταν αρκετά καλό, ελπίζω να πέρασες και εσύ καλά. Φιλικά δεν βλέπω φέτος(γενικά δεν έβλεπα γιατί αυτά είναι να τα βλέπει μόνο ο προπονητής) αλλά δεν ελπίζω σε θαύματα με αυτή τη διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή