Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Τι έφαγες χθες το βράδυ; Μήπως έφαγες κάτι βαρύ;

Η ψυχολογική κατάσταση του Χάρη Μαυρία μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του στη Σάντερλαντ και στο «μαγικό» κόσμο της Πρέμιερ Λιγκ, δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Ο νεαρός παίκτης είδε να αγγίζει ένα όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή αλλά εν τέλει να μην πίνει νερό από την πηγή. Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημερώθηκε για την κατάσταση του παίκτη και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του.

«Χάρη ξέρεις καλά ότι η ομάδα και εγώ προσωπικά δεν θέλαμε να σε δώσουμε, αλλά ήταν τόσο μεγάλη η πρόταση που δεν μπορούσαμε να την αρνηθούμε. Ακόμη και αν χάλασε η μεταγραφή σου, έδειξες πόσο μετράει το όνομά σου στην Ευρώπη και σίγουρα θα σου δοθούν και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον. Θέλω να σου πω ότι εμείς σαν Παναθηναϊκός είμαστε χαρούμενοι που παραμένεις δίπλα μας. Είσαι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, είσαι το μέλλον μας και η παρουσία σου θα μας βοηθήσει πολύ», ήταν κάποια από τα λόγια του.

Αναλόγως είχε πράξει ο Αλαφούζος και τις μέρες που είχε διαφανεί να «στραβώνει» η μεταγραφή του Ορέστη Καρνέζη στην Ουντινέζε. Τότε είχε μιλήσει μαζί του και τον είχε διαβεβαιώσει ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα σταθεί εμπόδιο στα όνειρά του.

Ποιος πήρε να στηρίξει ποιον;
Ο Χάρης θα στήριζε με την μεταγραφή του τον Αλαφούζο ή μήπως κάνω λάθος;
Που θα βρει χρήματα να βγάλει τη χρονιά ο πρόεδρος της ΠΑΕ και η ΠΣ;
Ο Μαυρίας θα παίξει στο εξωτερικό, σε μεγάλο πρωτάθλημα, και πιθανότατα αυτό θα συμβεί πριν το καλοκαίρι του 2014. Αυτός που μας έφτυσε αφού πρώτα μας ζήτησε να βάλει ρήτρα υποβιβασμού πού θα παίξει;
Δεν κάθομαι να σου απαντήσω αναλυτικά γιατί είναι χαμένος χρόνος. Σου βάζω ένα βίντεο με 23 δευτερόλεπτα σκηνή από την Λάμψη. Η δική μου ερώτηση είναι στο τέλος του βίντεο.

2 σχόλια:

  1. Μήπως ο αγαπητός Σταμάτης είχε και την απάντηση του Χάρη και δεν την έγραψε γιατί θα τον έκλεινε μέσα το ... ΕΣΡ;
    Θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον να την διαβάζαμε κι αυτήν.

    Για να κερδίσει κλικ ο κάθε τυχάρπαστος γράφει ότι μ@λ@κία του κατέβει, ή ότι του γράφουν στο χαρτάκι - ελληνιστί non paper (!) - τα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πέσει αυτή η διοίκηση πολλοί θα χάσουν και πιο πολλοί θα αφανιστούν. Προσπαθεί να στηρίξει όσο μπορεί για να ελαχιστοποιήσει τις ζημιές.

      Διαγραφή