Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Θα έρθει η μέρα που και επενδυτή θα έχουμε και γήπεδο αντάξιο της Ιστορίας μας!!!

Αναδημοσιεύω από το greenmood.gr τη συγκεκριμένη ανάρτηση γιατί είναι από εκείνα τα παραδείγματα που δείχνουν πως μπορούν δύο Παναθηναϊκοί μπορούν αλλού να συμφωνούν και αλλού να διαφωνούν(πώληση Μαυρία) χωρίς όμως να χάνουν την ουσία που είναι το καλό της αγαπημένης μας ομάδας.
AC119B37D46CCB66E72338A6213A9D7F

Να που τελικά πωλήθηκε ο Μαυρίας και διαψεύστηκα πανηγυρικά!!! Μακάρι κάθε φορά που πέφτω έξω σε προβλέψεις, να είναι για το καλό κάποιου από τα παιδιά της ομάδας μας!!!

Σημασία έχει τώρα, πως θα χρησιμοποιηθούν αυτά τα εξτρά χρήματα που δεν είχε υπολογίσει ο Αλαφούζος (ή τα είχε υπολογίσει από τον Ιούνιο?)!!!

Είναι δεδομένο πως αυτά τα χρήματα δεν θα πάνε αποκλειστικά να καλύψουν το κενό που αφήνει ο Χάρης, αποκτώντας παίκτη ανάλογης αξίας και προοπτικής. Είναι πολλοί αυτοί που περίμεναν με αγωνία την ολοκλήρωση της μεταγραφής, προκειμένου να δουν το χρώμα του χρήματος. Είναι ο Τσακίρης, είναι η διοίκηση του ΑΟ, είναι οι παλιοί παίκτες που έχουν κάνει περίσσια υπομονή, είναι και αυτοί που απειλούν με προσφυγές, είναι διάφοροι προμηθευτές, είναι το δημόσιο (εφορία, ικα, χρέη οακα, κ.α.).

Προτεραιότητα να πάρει χρήματα έχει ζητήσει και το δίδυμο Αναστασίου-Νταμπίζα, προκειμένου να προχωρήσουν σε 2-3 μεταγραφές ακόμα, σε θέσεις που πονά η ομάδα. Με τα χρήματα που εξασφάλισε η διοίκηση, ίσως ξεμπλοκάρει το θέμα Πράνιτς και αποκτηθεί ένα επιπλέον αμυντικό χαφ.

Δεν ξέρω αν έχουν αποφασίσει πως μπορούν να στηριχτούν στην επίθεση στους Μπεργκ, Καρέλη, Γιανιτσάνη, Αποστολόπουλο, αλλά μη σας κάνει εντύπωση αν προχωρήσουν στην απόκτηση ενός φορ ακόμα.

Βέβαια αυτοί που έχουν χεστεί από τη χαρά τους, είναι οι έμμισθοί υπάλληλοι της ΠΑΕ που θα συνεχίζουν να παίρνουν το μισθό στην ώρα τους και όπως χαρακτηριστικά έγραψε ένα site «ο θόρυβος από το άνοιγμα των σαμπανιών, ακούγονταν στο Μαρούσι»!!!

Σε καλό δρόμο είναι και η απόκτηση του νεαρού Νιγηριανού Ατζαγκούν, που πιστεύω πως και αυτός θα δώσει βοήθειες. Δεν ξέρω αν μπορεί να αποτελέσει βασικό στέλεχος, αλλά γεμίζει σιγά-σιγά ο πάγκος. Με την δύναμη που παίζει η ομάδα (μπράβο τους) και την γνωστή σχέση που έχουμε με τα «κοράκια», είναι σίγουρες οι απώλειες από τιμωρίες, οπότε πρέπει να υπάρχουν αξιόλογες εναλλακτικές.

Θα ξεκινήσω να πω δυο κουβέντες για όσα ακούγονται τελευταία με την πίστη πως η μοίρα του Παναθηναϊκού είναι να είναι μεγάλος και να πρωταγωνιστεί και νομοτελειακά θα βρει το δρόμο του, είτε σε μια βδομάδα, είτε σε δέκα χρόνια!!!! Σίγουρα η μοίρα του, δεν είναι ο Αλαφούζος και το Μνημόνιο!!!

Όποιος δεν θεωρεί τον Παναθηναϊκό άξιο να προσελκύσει το ενδιαφέρον επενδυτών και θα παραμείνει με τις ζητιανιές του Αλαφούζου, μάλλον έγινε Παναθηναϊκός από σπόντα, μάλλον έχει κάνει το συμφέρον του άποψη……και συμφέρον του πιθανότατα είναι να υπάρχει ο Παναθηναϊκός μικρός για να τον ελέγχει!!! 

Τέλος πάντων, παρά τις προσπάθειες που κάνω να κατέβουν οι τόνοι όσον αφορά την υπόθεση «επενδυτή», είναι αδύνατο. Είναι τέτοια η λαχτάρα του κόσμου να απαλλαγεί από τους ανεκδιήγητους και να δει τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή σε Ελλάδα και Ευρώπη, που είναι ανέφικτο να συγκρατήσεις την αγωνία και περιέργειά τους.

Δυστυχώς έχω δεσμευτεί να τηρήσω εχεμύθεια σε αξιόλογους ανθρώπους, που από τον Μάρτιο με έχουν εμπιστευτεί και γνωρίζω κάθε βήμα που έχει γίνει για αυτή την προσπάθεια. Λέω δυστυχώς, γιατί λόγω αυτής της δέσμευσης, ακούω δεξιά και αριστερά αοριστίες-σενάρια που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και δεν μπορώ να παρέμβω.

Αυτά τα σενάρια τα παίρνει ο καθένας και ανάλογα τι επιθυμεί τα διαμορφώνει όπως θέλει.

Όποιος θέλει να παραμείνει έτσι ο Παναθηναϊκός, αρχίζει τις συκοφαντίες, τις συνωμοσιολογίες και γενικότερα τις παπαρολογίες!!!

Όποιος θέλει διακαώς να αλλάξουμε σελίδα, μιλά και γράφει λες και είναι ο ίδιος επενδυτής, αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο από το γεγονός πως τίποτα δεν έχει αλλάξει ακόμα και πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση για όσα σχεδιάζει και κάνει αυτή η ανεκδιήγητη διοίκηση.

Τέλος είναι και αυτοί, που βλέποντας κινητικότητα στο θέμα επενδυτή, επαναφέρουν ένα όνομα το οποίο μας βασάνισε επί 1,5 χρόνο και δεν έχει κανένα ίχνος αξιοπιστίας για να ξανασχοληθούμε.

Συνιστώ να ασχοληθείτε όλοι με την ομάδα που πρέπει να συνεχίσει με νίκες, να δώσετε βαρύτητα στην κλοπή που υφίσταται ο Ερασιτέχνης από την ΠΑΕ, να απαιτήσετε να μας ενημερώσουν για την ΑΜΚ……. Και ότι είναι να γίνει από πλευράς επενδυτή, να είστε σίγουροι πως αυτή τη φορά θα γίνει με την δέουσα σοβαρότητα, προσοχή και σεβασμό στο όνομα του Παναθηναϊκού.

Να ξέρετε πως είμαστε ενήμεροι για το θέμα και αν προκύψει προσπάθεια να αποθαρρυνθεί μια σοβαρή πρόταση, θα σας ενημερώσουμε απευθείας ώστε να υπάρξει μαζική αντίδραση!!!

ΥΓ. Αυτοί που αντιδρούν κάθε φορά στο άκουσμα πως υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό και κατηγορούν τον κόσμο που πιστεύει και ασχολείται να μάθει, ως φαντασμένους, ονειροπαρμένους, ηλίθιους…… πιθανότατα δεν ξέρουν με ποια ομάδα είναι, ποια ομάδα υποστηρίζουν.

Αν αυτοί θεωρούν πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να προσελκύσει έναν σοβαρό επενδυτή και η μοίρα του είναι να διοικείτε από τον Αλαφούζο ή να καταλήξει αεκ…….. είναι γελασμένοι!!! Και επενδυτή (όχι τσαμπατζή και ζητιάνο) θα βρει ο Παναθηναϊκός και γήπεδο αντάξιο της Ιστορίας του θα φτιάξει!!!

3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Βασίλη.
    Ας ελπίσουμε να πάρουνε οι επενδυτές τον ΠΑΟ μας και γίνει πάλι αυτός που ήτανε και όχι όπως τον καταντήσανε ζητιάνο και διχασμένο οι "απελευθερωτές"..Ο πρόεδρος "τιμωρός"και οι υπόλοιποι που είναι να βγάλουνε ανακοίνωση για το παιχνίδι με Πανιώνιο για την ακατάλληλη Νέα Σμύρνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθε πράγμα στον καιρό του και η ανακοίνωση μετά το παιχνίδι.
      Αν δεν πάρει η ομάδα τους τρεις βαθμούς τότε θα βγάλουν ανακοίνωση για αν καλύψουν τις ελλείψεις σε ρόστερ και τεχνικό επιτελείο.
      Ο συμπλεγματικός να είναι καλά και όλοι οι άλλοι να πάνε να ...

      Διαγραφή
  2. Δεν άντεχα και σχολιάζω το σημερινό εδώ.Αν εξαιρέσεις ένα εικοσάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο που κάναμε κάτι μόνο από δεξιά η ομάδα πάλι δεν βλεπόταν.Για την άμυνα το μόνο που έχω να πω είναι ότι αν παραμείνει ως έχει θα σπάσει φέτος πολλά κοντέρ.
    Το χειρότερο είναι πως με το φετινό σχεδιασμό θα καούν και οι όποιοι πιτσιρικάδες φαίνεται ότι αξίζουν.Τα έχουμε πει μία ομάδα σαν τον Παναθηναικό δεν μπορεί να βασιστεί μόνο σε πιτσιρικάδες.Είδαμε και πέρσι τι έπαθε η αεκ με αυτή τη λογική.
    Αλαφούζο πάρε παίχτες αν δεν θες να μείνεις στην ιστορία σαν τον πρόεδρο που έριξε τον ΠΑΟ γιατί με την εικόνα που παρουσιάσαμε στα παιχνίδια μέχρι στιγμής και ειδικά στο σημερινό για πέσιμο είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή