Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Νοστάλγησα και ζήλεψα. ΓΙΑΤΙ;


Υπάρχει κάποιος που δεν νοστάλγησε σήμερα και δεν ζήλεψε τα μΠαόκια που έζησαν το παιχνίδι με αγωνία, πάθος, θέληση για τη νίκη;

Όχι η ερώτηση δεν απευθύνεται σε όλους όσους με διαβάσουν. Απευθύνεται σε οπαδούς και φιλάθλους του PANATHINAIKOS και όχι σε «Παναθηναϊκούς» του 2008, όσους ψήφισαν Παν.Κι και όσους ανήκουν συνειδητά σε Πουρέα και Π.Σ.

Όταν το άκουσα το μουσικό θέμα του ύμνου του C.L. ένοιωσα τόσο ελεύθερος που πλέον μπορούσα να κλαίω για την ελευθερία μου. Αν η ελευθερία σημαίνει ξεφτίλα, απαξίωση, πτώση επιπέδου δεκάδων θέσεων στη βαθμολογία της Ουέφα, οικονομικό μαρασμό, οπαδούς σε «μαύρη εργασία» για τον καλλωπισμό του γηπέδου, «κλοπή» του Ερασιτέχνη και τα «παιδιά» να το βουλώνουν, «κλοπή» των οπαδών μας καθώς και των οπαδών των φιλοξενούμενων ομάδων, να χαρίζουν οι παίκτες δεδουλευμένα για αν φύγουν μακρυά κλπ τότε λυπάμαι πολύ που με απελευθερώσατε.

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Βασίλη.
    Ευτυχώς για μας τότε είμασταν πραγματικά ελεύθεροι ακούγοντας τον ύμνο του C.L και προσκυνάγανε μεγάλες ομάδες τον ΠΑΟ μας.Τώρα δυστυχώς είμαστε φυλακισμένοι λίγων ανύπαρκτων.Καλώς ήρθαμε στη "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ"των καταστροφέων αλλά θα διαρκέσει λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μάνο.
      Το ελπίζω και το προσπαθώ αλλά θέλει και τη συμμετοχή του κόσμου για να τελειώνουμε με αυτούς. Να τους γυρίσει την πλάτη ο κόσμος γιατί χωρίς το τζάμπα χρήμα δεν μπορούν να σταθούν.

      Διαγραφή