Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

6κιλο, 7κιλο, 8κιλο, στενό ή κανονικό, ανοίγει από μπροστά ή από πάνω ;;;;


Από τη στιγμή που είπανε πως κάποιος έβαλε 1,5 εκ ευρώ για τον Παναθηναϊκό άρχισαν τα όργανα να παίζουν σε διάφορους ρυθμούς. Αλλάζανε κάθε φορά που βλέπανε πως ο ρυθμός που έπαιζαν δεν άρεσε στον κόσμο της ομάδας. Ρυθμούς μπορεί να αλλάξανε πολλούς αλλά την αλήθεια δεν την έμαθε κανείς. εισρεύσανε ή όχι στην ΠΑΕ αυτά τα χρήματα είναι μάλλον ακόμη ένα ... μυστικό κατηγορίας ΑΠ-ΑΑΠ.

Θεωρώ για τη συνέχεια του κειμένου πως μπήκε το 1,5 εκ. ευρώ και η ΠΑΕ οφελήθηκε Προκύπτουν όμως κάποια ερωτήματα που μόνο τα δύο μέρη της συναλλαγής μπορούν να εξηγήσουν. 
Πότε και με ποιον τρόπο πήρε η ΠΑΕ αυτά τα χρήματα; 
Ήτανε χορηγία; 
Ήταν κάποιος από τους μετόχους που θέλησε να πληρώσει κάποιο χρέος της ΠΑΕ;
Μετά από τόσο καιρό που κανείς δεν βάζει χρήματα κάποιος έβαλε και τα έδωσε μάλιστα και με πλάγιο τρόπο;
Η μεταβίβαση αυτού του ποσού μόνο μία φορά γνωρίζω πως έγινε από παράγοντα της Θεσσαλονίκης με μετρητά. Όσες φορές και αν ακούστηκε πως έγινε μεταβίβαση τέτοιου ποσού έγινε μέσω τραπεζών ή με επιταγή. Για τον Παναθηναϊκό πως έγινε; Γιατί δεν μπήκαν μέσω της ΑΜΚ; 
Μήπως φοβόταν κάποιος πως θα φαινόταν η κίνηση των χρημάτων και δεν ήθελε να συμβεί κάτι τέτοιο;(επειδή κάποιοι θα ρωτήσουν πως ας ρωτήσουν όποιον είχε έστω και 100 ευρώ σε μία τράπεζα πως του εμφανίστηκαν οι τόκοι στην υποβολή του Ε1 φέτος)

Έστω όμως πως δεν έγινε η μεταφορά αυτή των χρημάτων προς τον Παναθηναϊκό γιατί τότε να προκαλέσει κάποιος τόσο θόρυβο χωρίς να υπάρχει λόγος;
Και επειδή κάπως πρέπει να κλείσω το κείμενο αυτό εγώ θα δώσω την δική μου απάντηση σε δύο σκέλη. 
Αν δεν μπήκαν τα χρήματα τότε όλος αυτός ο ντόρος έγινε για να καλύψουν την δήλωση πως δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή επιθετικού μιας και έχουμε εννέα(9), ναι εννέα. Τρεις(3) φευγάτους, πέντε(5) πιτσιρικάδες και έναν(1) σακάτη. 
Αν πάλι μπήκαν τα χρήματα τότε διαλέξτε τύπο από τον τίτλο. Βρήκαν κάποια λαμόγια τρόπο να ξεπλένουν τις βρωμοδουλειές τους...μέσα από την ομάδα. 

ΥΓ Πρατίνες αρχίστε το βέλαγμα από τώρα... ΜΠΕ ΜΠΕ ΜΠΕ ΜΠΕΕΕΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου