Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Η λύση στο πρόβλημα των οπαδών

Καιρό τώρα φωνάζει ο αδερφός μου ο Σκεπτόμενος πως οι οπαδοί μας είναι ΖΟΜΠΙ αλλά κανείς δεν ξυπνάει από τον "βαθύ ύπνο". Οι "οπαδοί" μας που πλέον ορίζουν τις τύχες του Ερασιτέχνη είναι μεταλλαγμένοι γαύροι που φορούν την μάσκα του βάζελου. Παναθηναϊκοί δεν θα γίνουν ποτέ. Επειδή όμως κοντεύει να πάθει τενοντίτιδα ή καρπιαίο ο Σκεπτόμενος γράφοντας καθημερινά το ίδιο σκοπεύω σήμερα να δώσω οριστική λύση στο πρόβλημα.

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ οπαδοί για μεγάλο σύλλογο των Αθηνών. 
Απαραίτητα προσόντα: αγάπη για τον σύλλογο, έμπρακτη υποστήριξη των ομάδων του, διάθεση να βοηθήσουν στο καθάρισμα του "βόθρου της εξέδρας και της διοίκησης", όρεξη για Ευρωπαϊκές επιτυχίες και σύγκρουση με την παράγκα του ποδοσφαίρου.
Προσφέρονται: ένδοξο παρελθόν, υποσχόμενο επιτυχίες μέλλον(αν καλυφθούν όλες οι θέσεις), περηφάνια που είναι οπαδοί της ομάδας και που θα έχουν συμβάλει στην αναγέννηση του «φοίνικα».
Θέσεις: Πολλές. Πάρα πολλές. Τόσες που δεν θα μπορούν να φανταστούν ούτε στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα. 
Στόχος: Στο άμεσο μέλλον η ομάδα να ξεπεράσει την ιστορική 18η θέση που κατείχε κάποτε στην Ευρώπη. Με τα εγχώρια ας ασχοληθούν οι απόγονοι.
Bonous: Βραδινές έξοδοι σε κεντρική πλατεία των Αθηνών μετά από κάθε νέα ιστορική στιγμή(απαγορεύονται αυτές οι έξοδοι αν οι νίκες δεν αφορούν την 8άδα, την 4άδα ή τον τελικό μίας διοργάνωσης καθώς δεν αποτελούν επιτυχία)

Όταν κάποιοι πλέον δεν κάνουν τίποτα πρέπει να αποχωρούν και να έρχονται νέοι, με διάθεση, όρεξη, πάθος.
Διαφωνεί κανείς;

3 σχόλια:

  1. Τι μου θυμίζεις τώρα. Κατασκήνωση στην Ομόνοια είχαμε κάνει κάποτε. Ο λουκουματζής της πλατείας, είχε χτίσει τετραόροφο από τους παναθηναικους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα.
      Όνομα αδερφέ όνομα. Πάνω από την επιλογή "Ανώνυμος" έχει το όνομα. Και χθες μαζί πρέπει να τα λέγαμε(για τη μαϊμού) και ξέχασα να στο γράψω.

      Διαγραφή
    2. Εχεις δικιο φιλε, γραφω ονομα. Ναι ο ιδιος ειμαι...

      Διαγραφή