Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Με ένα «mea culpa» δεν καθάρισε κανείς

Μπορεί όποιος θέλει να δηλώνει ότι θέλει και τα πρόβατα να τον πιστέψουν γιατί απλά ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝΕ Η ΕΤΣΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΑΡΔ. Επειδή όμως σανό ταΐζουν πολλοί θα πρέπει κάποιοι να αναλύσουν την ουσία των όσων είπες.
πόσο πολύ ταιριάζουν σε δύο συγκεκριμένους παράγοντες...
Για να απολογηθείς για τα λάθη σου σημαίνει πως τα κατάλαβες. Σημαντικό να έχεις αυτογνωσία. Αφού έχεις αναλογιστεί τα λάθη σου, τότε είναι η στιγμή που βλέπεις τι επιπτώσεις είχαν. Να καταλάβεις τι έκανες λάθος είναι το 1/3 από όλη τη διαδρομή, το άλλο 1/3 είναι το αποτέλεσμα του λάθους και η διόρθωσή του λάθους είναι το τελευταίο 1/3. Άρα εσύ είσαι στο πρώτο 1/3.

ΨΕΜΑΤΑ 

Όλα όσα είπες ήταν ψέματα που απλά έψαξες τον καλύτερο τρόπο για να τα επικοινωνήσεις στους οπαδούς και αυτοί να τα δεχθούν χωρίς να ασκήσουν κριτική. Αφού αντιλήφθηκες τα λάθη σου τι ενέργειες έκανες για να τα διορθώσεις. ΚΑΜΙΑ. Αλλά πριν σχολιάσω πως δεν έκανες τίποτα για να διορθώσεις τα αποτελέσματα των πράξεών σου θα θέσω ένα ερώτημα, "Κατάλαβες τι συνολικά τι έκανες λάθος ή αυτά σου είπε η Νικολέτα να πεις;" Έχεις κάνει δεκάδες «λάθη» και δεν θα έφταναν ούτε 24 ώρες για να απαριθμήσεις αλλά εσύ ήσουν σύντομος. 

Ας αρχίσω την κριτική στα όσα είχες το θράσος να αναφέρεις. Αλήθεια με ποιον μιλούσες όταν έδινες τη στήριξή σου στον Φερέιρα, έδιωχνες τον Χ.Ρ.Ρότσα και προσλάμβανες τον Φάμπρι; Γιατί όταν σε συμβούλεψε λάθος ήδη δύο φορές θα ήταν σωστός την τρίτη φορά; Η κίνηση να μην υπογράψεις τον Καραγκούνη θα ήταν σωστή αν ο Κάρα είχε αντικατασταθεί από ίσο ή καλύτερο παίκτη που θα έπαιζε περισσότερο χρόνο και θα ήταν νεότερος. Αντίθετα εσύ δεν έκανες κάποια κίνηση για να βρεις τον αντι-Κάρα. Άφησες τον Κατσουράνη να φύγει στη μέση του πρώτου γύρου και τον πληρώσαμε και από πάνω. Γιατί δεν τον πούλησες το καλοκαίρι ή να περίμενες τον Γενάρη; Γιατί άφησες την εμπορική εκμετάλλευση του σήματος να την πάρουν τα κοπρόσκυλα του Πουρέα και η Δώρα; Συγγνώμη για αυτό δεν παραδέχτηκες τίποτα. Όπως και για τον αληταρά που μας το παίζει βασιλικότερος του βασιλέως, τη Νικολέτα εννοώ. Αυτόν πως τον αφήνεις να είναι στην ΠΑΕ και να blogάρει ταυτόχρονα; Τα κοπρόσκυλα του Πουρέα που απειλούν ευθέως από κάθε μέσο που ελέγχουν γιατί δεν τους έκοψες το γήπεδο; Δεν έφτανε που έχουν δημιουργήσει οι «αντιφά» μούλοι νέα τάγματα εφόδου και εισβάλουν σε άλλες θύρες, χτυπούν γονείς με παιδιά και απλό κόσμο αλλά είναι και η αιτία που η ομάδα έχει πρόβλημα.

Επειδή η δική μου μνήμη όμως είναι σε καλή κατάσταση, νομίζω πως η πιστή αντιγραφή κινήσεων προκατόχου του είναι δεδομένη. Πριν λίγα, πολύ λίγα, χρόνια πάλι χρειάστηκε να έχει ένας αποτυχημένος παράγοντας το δικό του στρατό από πρόβατα. Όπως και τώρα ούτε και τότε έκανε κάποιος κάτι με τα αλητάκια του Πουρέα, απλά τους έκαναν τα χατίρια και τους είχαν ετοιμοπόλεμους. Ποιος ήταν εκείνος που αποφάσισε να πουλήσει τον Σισέ και μετά δεν μπόρεσε να καλύψει το οικονομικό κενό που έφερε σαν αποτέλεσμα η απουσία επιθετικού; Τότε τουλάχιστον πήραμε και κάποια χρήματα. Για να μην κουράζω με αναφορές όμοιων καταστάσεων, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και κρύβει δόλο. Αλλά ποιος θα ήθελε να ζημιωθεί η ομάδα του;

Για το καλό της ομάδας φρόντισε να διορθώσεις τα αποτελέσματα που έφεραν τα «λάθη» σου και έτσι να μας αποδείξεις έμπρακτα πως αισθάνεσαι μετανιωμένος για όλα όσα έχεις κάνει. Καλά τα λόγια αλλά από λόγια έχουμε χορτάσει εδώ και χρόνια. Πράξεις θέλουμε να δούμε. Και για να μην ασκήσω στείρα κριτική σου κάνω και την πρώτη πρόταση. Πρώτα διώξε τη Νικολέτα και τα τσιράκια της. Αμέσως μετά διέλυσε τον Πουρέα και κάθε ανεξάρτητο σύνδεσμο. Να ανοίξουν ξανά όταν η ΠΑΕ θα γνωρίζει τα μέλη και τα καταστατικά λειτουργίας τους. Ένα «mea culpa» δεν μπορεί να σε απαλλάξει από τις ευθύνες που έχεις.

3 σχόλια:

  1. στον διαολο ολα τα μουνοπανα..εξω απο την ομαδα..
    συνεχισε να τους γαμας αδελφε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ'αφήσατε μόνο μου!!!(χωρίς παρεξήγηση, πλάκα κάνω)
      Είχαν καιρό να στείλουν κάτι και έστειλαν χθες βράδυ τα γαυροβαζελάκια. Τελευταίες μέρες μου ήρθανε επισκέπτες και από φόρουμ των gay, αλλά θέλει εγγραφή για να δω τι γράφουν και έτσι δεν μπορώ να ξέρω τι μου γράφουν.
      Μάλλον είμαι στο σωστό δρόμο...

      Διαγραφή
    2. Εχεις ανεβει τρελα αδελφε γιαυτο ασχολουνται κ οι τρουμπισιες..
      Φαινεται κ απο τα στατιστικα της alexa..
      Κ εισαι ΜΟΝΟΣ σου,χωρις βοηθεια απο πουθενα..
      ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...πολλα μπραβο αδελφε..

      Διαγραφή