Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Διώχνουν τον mvp της φετινής ομάδας.

Έχω γράψει και άλλες φορές από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα πως ο καλύτερος παίκτης της ομάδας είναι ο Βιτόλο. Ένας παίκτης που δεν φαίνεται όταν παίζει αλλά η απουσία του είναι εκείνη που μας φανερώνει πόσο σημαντικός είναι για τον φετινό Παναθηναϊκό.

Ένας παίκτης εργαλείο για τους προπονητές του, που έτρεχε ασταμάτητα, μάρκαρε συνέχεια και υπήρξε η πλέον αξιόπιστη και για πολύ καιρό μοναδική λύση σε ανασταλτικό μέσο. Ο Βιτόλο όταν υπέγραψε συμφώνησε για κάποιο ποσό. Πριν λίγο καιρό δέχθηκε μείωση στις απολαβές του και πλέον υπάρχουν έντονες φήμες πως θα του ζητηθεί και επιπλέον μείωση. Όσοι είναι από Θεσσαλονίκη πιθανόν να γνωρίζουν, από την παρουσία του παίκτη στην πόλη, πως εκτός από πολύ καλός χαρακτήρας είναι και πολύ σφικτός με τα χρήματα. Πολλοί τον χαρακτηρίζουν "φραγκοκίλερ", έτσι είχαν εντυπωσιαστεί όταν ο παίκτης δέχθηκε την πρώτη μείωση συμβολαίου. Πλέον είναι όλοι σχεδόν σίγουροι πως αν του ζητηθεί και δεύτερη μείωση ο παίκτης θα αποχωρήσει. Αν με ρωτάτε τι πιστεύω, εγώ σας λέω πως πιστεύω τους φίλους που μου είπαν πως είναι «σφιχτός» αλλά και όσα βλέπω να κάνει η «διοίκηση» με χειρισμούς διοίκησης ομάδας τοπικού πρωταθλήματος.

Τελικά κύριοι της διοίκησης, μιας και οι Α-μέτοχοι δεν ασχολούνται, έχετε βάλει στόχο την σωτηρία και την οικονομική εξυγίανση της ομάδας ή στόχος είναι το πρωτάθλημα της football league; Γιατί αν στόχος είναι ο υποβιβασμός γιατί δεν μπαίνουν οι πιτσιρικάδες για να ψηθούν και μας κουβαλάτε άγνωστους, άμπαλους και ακριβούς για την προσφορά τους(Φορναάμπαλος) παίκτες; Γιατί αν θέλετε να πέσουμε κατηγορία διώξατε τον «δημιουργό» της φουρνιάς των νέων Χ.Ρ.Ρότσα;

Και κάτι τελευταίο, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΤΣΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ;

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα αδελφέ!
    Δυστυχώς το σχέδιο αποδόμησης συνεχίζεται με συστηματικούς ρυθμούς. Εννοείται πως ο Βιτόλο θα ήταν ο επόμενος, αφού είναι η ραχοκοκαλιά αυτή τη στιγμή της ομάδας, και όπως είναι φυσικό ότι πάει καλά το κόβουνε από την ρίζα!
    Στη θέση του πάντως και με δεδομένη την αξία του στον αγωνιστικό χώρο θα έφευγα. Για πιο λόγο να μείνει δηλαδή, για να τον φάνε μεθαύριο;

    Αυτή η "σύμπτωση" όμως που όποτε αρχίζει και τσουλάει λίγο η ομάδα και αγουροφαίνεται στο βάθος μια κάποια ελπίδα, να πετάνε μια τέτοια πρόταση και να γαμάνε και πάλι τις ψυχολογίες, πως να την χαρακτηρίσεις πια;;;!!! Τυχαίο θα ναι, μάλλον...

    Ο Ρότσα ισχύει άραγε πως είναι ακόμη Αργεντινή ή του έχουν κόψει και τα τηλέφωνα του ανθρώπου και τον έχουν πουθενά χωμένο; Με αυτούς που μπλέξαμε όλα τα περιμένω.
    Πολύ φοβάμαι όμως πως η συμφωνία που είχε κάνει τότε, να επιστρέψει δηλαδή μετά στις ακαδημίες, ήταν στο μιλητό και την πάτησε ο άνθρωπος λόγο εμπιστοσύνης.
    Εύχομαι να ναι καλά και απλά να λείπει για scouting.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ καλησπέρα.
      Με τις δύο πρώτες παραγράφους δεν μπορώ να συμφωνήσω πιο πολύ, αλλά δυστυχώς είναι η Παναθηναϊκή μας πραγματικότητα. Μία πραγματικότητα που δείχνει τόσο μαύρη όσο και η Ελληνική. Η ελπίδα έχει σταματήσει να υπάρχει ακόμη και σαν λέξη στο λεξιλόγιο των οπαδών και των παικτών. Μην πάρει δύο αποτελέσματα καλά και αρχίσουν να πιστεύουν, η ομάδα και οι οπαδοί, πως αν μπούμε στα play off η πρώτη θέση μας ανήκει και έρχεται ακόμη μία κίνηση ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ(απειρίας θα έγραφα αλλά δεν μπορούσα να γράψω ψέματα) και στρώνει πάλι το χαλί στους μούλους.

      Ο Ρότσα μέχρι την τελευταία φορά που έψαξα το site της ΠΑΕ ήταν προπονητής των νέων. Έψαξα ειδήσεις και στα Αγγλικά για τον Ρότσα αλλά δεν βρήκα τίποτα. Πολύ φοβάμαι πως τον τελείωσαν με συνοπτικές διαδικασίες.

      ΥΓ Ειδικά για την πρώτη θέση στα play off έχει πολύ γέλιο να βλέπεις τα μΠαόκια να φοβούνται ακόμη και με τη διαφορά των 3 βαθμών. Τρέμουν ακόμη και το ντέρμπυ που έρχεται και φοβούνται μην έρθει εύκολα το διπλό. Βέβαια αυτό που λένε είναι πως θα νικήσουν, αλλά αυτό το ακούω χρόνια και φέτος δεν το λένε ούτε με ύφος ούτε με αυτοπεποίθηση.

      Διαγραφή