Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Στοιχηματικές προτάσεις για να επιλέξετε

ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΥΒΑ ΟΥΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΓΑΠ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ
Όσο εύκολα μπόρεσα να επιλέξω τα παιχνίδια που μου αρέσανε και με καλύπτανε οι αποδόσεις τους τόσο δύσκολα μπορώ να σας πω πως να τα συνδυάσετε αυτή τη φορά. Τρία παιχνίδια από το Σάββατο και άλλα τρία από την Κυριακή.

Λίγα λόγια για τα 6(έξι) ΔΙΠΛΑ που προτείνω.
Η Έβερτον υποδέχεται την City. Η City έχασε το πρωτάθλημα, δεν είναι στο  Ch.L. και στόχος είναι πλέον οι καλές εμφανίσεις και να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά και με όσους πιο πολλούς βαθμούς μπορεί ώστε να μην κινδυνεύσει να χάσει τη 2η θέση.

Ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Άρη. Έναν Άρη που οι παίκτες κάνουν ότι θέλουν. Φαίνεται όμως να προσπαθούν για ένα διπλό που το επιλέγω σαν «βρώμικο». Δεν μου έκατσε καλά η 4άρα και λέω να δοκιμάσω να πάρω το σερί του Άρη. Πλασματική η θέση του ΠΑΣ στη βαθμολογία.

Μπαστιά-Λυών με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να κρατήσουν την επαφή με την ΠΣΖ που έχει δύσκολο έργο με στην έδρα της τέταρτης της βαθμολογίας Σεντ Ετιέν.

Διπλό στην Τούμπα και δεν θα είναι έκπληξη. Λείπει το πολυεργαλείο ο Σάλπι. Όσες φορές και αν διαβάσω την αποστολή του μΠάοκ μόνο ο Αθανασιάδης με «γεμίζει» σαν παίκτης, οι υπόλοιποι είναι πολύ light. Ναι και ο Κ.Κ. light είναι, ίσως Marlboro μαλακό για να μην φαίνεται καθαρά το πακέτο στην κάλτσα. Τα μΠαόκια είναι σε αναβρασμό και αν καταφέρουμε ένα γρήγορο γκολ θα γίνει της... Τα έχουν με τον Δώνη που αφήνει εκτός τον Γκαρσία.

Η Ίντερ ξεμπούκωσε με την Τότεναμ καιρός να ξεμπουκώσει και με την Σαμπ.

Αρκετούς βαθμούς έχασε η Λάτσιο. Καιρός να επιστρέψει στην πρώτη τετράδα ή τουλάχιστον να συνεχίσει να είναι στον πόντο. Η Τορίνο δεν δείχνει ικανή να μπορεί να την σταματήσει.

Το θέμα είναι τώρα πως θα παίξετε τα παιχνίδια. Εδώ δεν μπορώ να βοηθήσω. Ακόμη δεν ξέρω ούτε εγώ τι θα επιλέξω. Το σύστημα 3-4-5-6 κοστίζει 12,6 και στην χειρότερη 4άδα δίνει ένα μικρό κέρδος 3,1 ευρώ καθαρά. Αν επαληθευτούν 5 ή 6 παιχνίδια αξίζει. Ένα «ξερό» δελτίο με 4άδα σίγουρα κοστίζει λιγότερο και αποδίδει καλύτερα αλλά αν σπάσει ένα ματς τότε πάει όλο το δελτίο. Ένα σίγουρο, το 2πλό του Παναθηναϊκού θα το ποντάρω.

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε να παίξετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου