Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Αλβανός ο φονιάς της 25χρονης στην Κόρινθο


Αλβανός ο καταζητούμενος που από σφαίρα του σκοτώθηκε και η 25χρονη. Στο παρελθόν σε συμπλοκή που είχε με αστυνομικούς είχε σκοτωθεί και ένας Βορειοηπειρώτης. 
Στόχευε και πυροβολούσε. Είχε σκοπό να σκοτώσει.

Επιστροφή της θανατικής ποινής για τέτοια ζώα.-

7 σχόλια:

  1. Σωστος αδελφε!τις καλησπερες μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εγώ τα γράφω, εσύ πρέπει να επικροτείς; Θα μας πούνε ρατσιστές...και θα μας πιάσει φαγούρα.

      Διαγραφή
    2. Ακριβώς! Θα μας πουν ρατσιστές όλα τα αναρχοάπλυτα "δημοκρατικά" μπάσταρδα κουμάσια, που η μόνη τους αγωνία είναι το πόσους Έλληνες θα σκοτώσουν-κλέψουν-βιάσουν όλα αυτά τα αλβανοπακιστανοινδοαφγανομπαγκλαντεσιανά σκουπίδια (συγχωρέστε με αν ξέχασα κάποιους), που με μεγάλη μαεστρία μάζεψαν τα πολιτικά λαμόγια που λυμαίνονται τον τόπο, κοντά 40 χρόνια τώρα, με την ανοχή και τις ευλογίες τις δικές μας . Έχουμε πολλά μέτωπα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε σαν Έθνος.
      Δυστυχώς....
      Δημήτρης - Ρέθυμνο

      Διαγραφή
    3. Καλώς όρισες στο γκρουπ των όσων έχουν χαρακτηριστεί ως φασίστες.
      Σου είχα γράψει πως ήσουν άτυχος που δεν πρόλαβες τα αδέρφια. Άλλος ένας λόγος είναι πως όλοι είναι Έλληνες(και είναι περήφανοι για αυτό) και όχι κάτοικοι Ελλάδας. Ψάξε αρχικά τις αναρτήσεις του Γ.Γάκη αλλά και τις υπόλοιπες που αφορούν πολιτικοκοινωνικά θέματα.

      Διαγραφή
  2. Ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός με τιμά, ειδικά όταν βλέπω όλα αυτά τα αριστερά δημοκρατικά φασιστοειδή να καταστρέφουν τα πάντα στο όνομα της ... δημοκρατίας τους. Όπως με τιμά και η καταγωγή μου (είμαι ρουμελιώτης και για κάποιους λόγους μένω Ρέθυμνο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να σου πω.... για τον παναθηναικό διαβάζουμε ή περνας και την γραμμή της χρυσαβγης; ασε τα '' θα μας πουν και καλά ρατσιστες και μαλακίες'' .
    Αυτά δεν συντρέχουν με την παναθηναική ιδέα .
    Ο παναθηναικός έχει βγεί από τις λαικές γειτονιές την Αθήνας ,με το ήθος και τις ιδέες που αντιπροσωπεύει ,έχει φίλους και οπαδούς ,σε όλη την Ελλάδα ,και ρατσισμοί και πατριδοκαπηλίες δεν χωράνε .

    Αλλού αυτά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοκκινομάγουλε αναρχομαλακούλη μάλλον δεν ξέρεις ούτε ανάγνωση. Κάτω από το όνομα του ιστολογίου αναφέρει με τι ασχολούμαι ΕΓΩ γιατί εσύ αναρχοκουμουνιστάκο της πλάκας είσαι για να σε πληρώνει η Δώρα μόνο.
      Άμα δε σ' αρέσει τον πούλο, ανώνυμε.

      Διαγραφή