Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Το κλάμα των «Μακεδονομάχων» Ολυμπιλαγών

Πρώτη φορά που δεν άκουσα τα τελευταία πολλάάάάάά χρόνια τους «Μακεδονομάχους» να κλαίνε για τη διαιτησία. Κλάμα κάθε αγωνιστική τόσα χρόνια. Είτε τους ευνοούσαν, είτε τους αδικούσαν, είτε τους έπαιζαν 50-50 αυτοί το ήξεραν το παραμύθι. 

Πρώτα τους έφταιγε ο Βαρδινογιαννισμός, ακόμα και για τα πρωταθλήματα που έχασαν την εποχή του Κούδα από τους Μούλους. Για την εποχή που πήραν πρωτάθλημα, και ήταν η εποχή του Καπετάνιου, πάλι έφταιγε ο Καπετάνιος και μόνο. Τότε όμως πήραν πρωτάθλημα, πρωταθλήματα πιο σωστά, και οι Μούλοι και η ΑΕΚ αλλά το κόλλημα, κόλλημα. Για όλα έφταιγε ο Βαρδινογιάννης.

Ακόμη και με την «χούντα» του πράκτορα ΧΟΧΟΧΟ και τα χάρτινα, πλαστά και δοσμένα με ΠΔ πρωταθλήματα στους Μούλους αυτοί κράτησαν το ίδιο τροπάριο. Βαρδινογιαννισμός και «Χούντα» ήταν ίδια για τους «Μακεδονομάχους». Η καραμέλα για τον Λίτσα ακόμη να λιώσει, αλλά έτσι μεγάλωσαν και έδιωχναν τις ευθύνες από πάνω τους.

Έτσι λοιπόν φτάσαμε στο σωτήριον έτος 2013 για αν μην ακούσω κλάψα για μία μέρα. Από αύριο ίσως ξαναξεκινήσουν. Έπρεπε να δοθεί αυστηρή δεύτερη κίτρινη στον Σο, αφού όμως προηγήθηκε καταφανέστατο χέρι παίκτη του μΠΑΟΚ. Με 10 παίκτες και με την ψυχολογία στο ναδίρ κατάφερε να κάνει το 1-0 με ένα τυχερό γκολ και να συνεχίσει μέχρι το τέλος.

Αφού φτάσαμε στο σημείο μέχρι και οι κωλοφυλλάδες των gay να τους κράζουν και να μας υποστηρίζουν, είναι άξιοι της μοίρας τους. Δυστυχώς όμως είμαστε και εμείς στη χειρότερη κατάσταση που βρέθηκε ποτέ η ομάδα από τότε που εγώ τη θυμάμαι. Ποτέ δεν πίστεψα πως θα προκαλούσαμε τον οίκτο ή την λύπηση των μούλων και αυτό είναι που με πικραίνει πιο πολύ, γιατί τους Ολυμπιακούς της Θεσσαλονίκης τους έχω συνηθίσει τόσα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου