Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013

Δημοκρατία είναι...(σύγχρονοι «ελληνικοί» ορισμοί)


Δημοκρατία είναι...

«Η άθλια επίθεση της Χρυσής Αυγής κατά του τηλεοπτικού σταθμού Mega αγγίζει τα όρια της πολιτικής παραφροσύνης. Οι χυδαίες συμπεριφορές των «ταγμάτων εφόδου» και του κοινοβουλευτικού τους εκπροσώπου ας σημάνουν επιτέλους συναγερμό στον Δημοκρατικό κόσμο»
ΔΗΜΑΡ

«Η επίθεση σε τηλεοπτικό κανάλι με αφορμή την προβολή «τουρκικών» σήριαλ δείχνει για άλλη μια φορά το μέγεθος της επικινδυνότητας αλλά και της γελοιότητας της Χρυσής Αυγής.
Για την ερμηνεία της επιλογής της χρήσης του ταραμά και όχι μόνο, στην επίθεση κατά του καναλιού, αναμένουμε διευκρινιστική δήλωση από τον Εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής. Για το γεγονός του βανδαλισμού ιδιωτικού χώρου από βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, το λόγο έχει η δικαιοσύνη»
ΠΑΣΟΚ

«Η Χρυσή Αυγή απέδειξε ότι η χυδαιότητα και η γελοιότητα δεν έχουν πλέον όρια...»
Σίμος Κεδίκογλου

...και Φασισμός είναι...

«Το mega είναι το κανάλι του μνημονίου και το βασικό στήριγμα της προδοτικής κυβερνητικής πολιτικής. Ο βασικός του μέτοχος Μπόμπολας είναι καναλάρχης, μεγαλοεργολάβος, φιγουράρει στη λίστα Λαγκάρντ και έχει τρυπώσει σκανδαλωδώς στην εκμετάλλευση του ελληνικού χρυσού στη Χαλκιδική.
Θίχτηκε το ΠΑΣΟΚ που η Χρυσή Αυγή εξέφρασε την οργή ενός ολόκληρου λαού απέναντι στους νταβατζήδες, γιατί οι ΠΑΣΟΚτζήδες είναι τα μεγαλύτερα τσιράκια των νταβατζήδων. Η διαμαρτυρία της 25ης Μαρτίου με αφορμή τα τουρκοσήριαλ είχε έναν απώτερο στόχο: την καταδίκη της προπαγάνδας υπέρ του μνημονίου και του ξεπουλήματος του εθνικού μας πλούτου σε ξένους και μεγαλοεργολάβους.»
Χρυσή Αυγή


Ποιος είπε την αλήθεια και ποιος πρεσβεύει τη δημοκρατία, είναι δύο ερωτήματα που πρέπει να απαντήσετε μόνοι σας χωρίς παρωπίδες. Έχει καταντήσει αηδία το θέμα των καναλιών που ο μοναδικός που προσπάθησε να τα ακουμπήσει με το νομοσχέδιο του Βασικού Μετόχου τώρα θεωρείται πολιτικά νεκρός.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου