Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Είναι πολλά τα λεφτά ... Φ...ΑμπΡΗ

Είτε αυτά που χρωστάνε κάποιοι α-Μέτοχοι στον Πόλντο, είτε αυτά που χρειάστηκε να δώσουν σε αποδεσμεύσεις παικτών που θα κάλυπταν τα συμβόλαιά του ενώ αυτοί θα έπαιζαν στην ομάδα, είτε αυτά που δίνουν σε παίκτες ΑΜΠΑΛΟΥΣ, ακατάλληλους για την ομάδα μας και στους μάνατζερ αυτών ή και αυτά που θα χαθούν από παίκτες που θα φύγουν.

Και η απορία μου απλή. Άντε τα πρώτα τα αποφάσισε η προηγούμενη διοίκηση και τα υλοποιεί ακόμη, τα δεύτερα ήταν αποτέλεσμα του νεόκοπου προέδρου, τα τρίτα όμως γιατί πρέπει να συνεχίζει να τα πληρώνει η ομάδα;

Ποιοι παίκτες έφυγαν τον Γενάρη; Εντάξει εκεί δεν σε ρώτησαν και τώρα εσύ βλέπεις τον Πετρόπουλο και σκέφτεσαι πως θα ήταν αν τον είχες εσύ. Εσύ όμως ευθύνεσαι που θα φύγει όπως όλα δείχνουν ο Φουρλάνος. Εσύ δεν ευθύνεσαι για τις μεταγραφές και τις κινήσεις που θα γίνουν; 

Αν ευθύνεσαι τότε πολύ απλά ΦΤΑΙΣ. Αν πάλι δεν ευθύνεσαι πάλι ΦΤΑΙΣ γιατί πρέπει να βγεις και να δώσεις τα ονόματα όσων οδηγούν την ομάδα στην καταστροφή. Τουλάχιστον όσα εσύ γνωρίζεις. 

Τι φοβάσαι μήπως χαλάσει η εικόνα σου στην Ελλάδα; 
Μήπως δεν βρεις άλλη ομάδα να προπονήσεις; 
Μη χαλάσεις τις σχέσεις σου με τις γνωστές πόρνες της δημοσιογραφίας τους ΑΡΔ; 

Μην το παίζεις τρελός μόνο με τους παίκτες αλλά δείξε τι μπορείς να κάνεις και στη διοίκηση. Θα σε φύγουν που θα σε φύγουν τουλάχιστον να σε θυμόμαστε και να λέμε πως ξεμπρόστιασες τις Νικολέτες, τη Στα-Ματούλα και τις λοιπές κοπέλες που νομίζουν πως ο Παναθηναϊκός τους ανήκει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου