Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Πόσο χαμηλά σε έχουν

Κάθονται όλοι και ασχολούνται με τον τρόπο που διάλεξε ο Σο να πανηγυρίσει το γκολ. Από μόνη της η ενασχόληση αυτή δείχνει πως βλέπουν όχι το δέντρο αλλά τα λουλουδάκια και χάνουνε το δάσος. Τι σας νοιάζει γιατί το έκανε έτσι; Και για να το θέσω καλύτερα γιατί δεν το εξετάζει κανείς με κριτική σκέψη; Ξέχασα μετά από το τεράστιο σερί των δύο συνεχόμενων νικών είμαστε όλοι σε νιρβάνα και οδεύουμε να κατακτήσουμε μία θέση στη Βαλχάλα.

Άντε και σοβαρευτείτε όλοι. Ο τρόπος που πανηγύρισε κανονικά θα έπρεπε να έχει σαν αποτέλεσμα την τιμωρία του με πρόστιμο από τη διοίκηση. Από ποια; Ναι αν είχαμε διοίκηση από αυτή που θα είχαμε. Και γράφω κανονικά γιατί πως να τιμωρήσεις κάποιον που του χρωστάς ήδη. Αλλά και γιατί να τον τιμωρήσεις που με αυτό τον τρόπο ΕΜΜΕΣΑ μεν, αλλά το έκανε δε, χλεύασε τον προπονητή του; Μήπως εσύ σαν διοίκηση δεν τον έχεις απαξιώσει; Άντε να σκεφτούν αυτοί οι άνθρωποι ποδοσφαιρικά ή ακόμη και στενά τεχνοκρατικά... 
Μπε ρε, μπε.

ΥΓ Αρνούμαι να βάλω την συγκεκριμένη φωτογραφία για λόγους αισθητικής. Δεν είμαι ρατσιστής αλλά όχι και να κάνει τον σκύλο ή το λιοντάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου