Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

«Εθνική» ;;; Ας γελάσω


Είχα σκοπό να γράψω κείμενο την Παρασκευή με τίτλο "Βοσνία-Ελλάδα live streaming"  και αντί για συνδέσμους θα είχε ακόμη ένα κράξιμο στον Πορτογάλο παγουρά προπονητή, αλλά με πρόλαβαν πραγματικά άσχημες ειδήσεις και αποφάσισα να μην την βάλω. Αδύνατο να μην σχολιάσω όμως και την ομάδα που παρέταξε στο γήπεδο.

Η σύνθεση της Ελλάδας στο ματς της Παρασκευής ήταν: Καρνέζης, Τοροσίδης, Τζαβέλλας (46' Γκέκας), Αβ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζιόλης (57' Μανιάτης), Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης (73' Χριστοδουλόπουλος), Χολέμπας, Σαμαράς

Γιατί κύριε προπονητή της "Μικτής Ελλήνων προτεινόμενων από μανατζαραίους" έκανες αυτές τις επιλογές; 
Από πότε ο Χολέμπας αξίζει να παίζει; Όποτε παίζει αυτός η ομάδα χάνει.
Γιατί στην αρχική 11άδα και συμμετοχή σε όλο το παιχνίδι ο Αβραάμ; Τι είχε να δείξει το τελευταίο εξάμηνο; Φόρμα; Συμμετοχές; Ποιότητα; Μυαλό; Ξέχασα σε ποιους ανήκει, στους gay φυσικά.
Τζαβέλας; Τζιόλης; Γκέκας; 
Τορογίδης; Δεν τιμωρείται κάποιος παίκτης με παράπτωμα που τον τιμώρησε η ομοσπονδία που παίζει αλλά παίρνει θέση βασικού; Ωραίες αρχές και αξίες δίνει η Εθνική στα νέα παιδιά.

Και μία τελευταία ερώτηση για να έχουν να λένε και όσοι με διαβάζουν πως έχω κολλήματα. Ο Λουκάς δεν χωρούσε στην 11άδα;

Κολλήματα είχε και ο Ρεχάγκελ(Στολτίδης, Χαριστέας, κ.α.) αλλά αυτό που βλέπαμε ήταν όμορφο.

2 σχόλια:

  1. Τα είπες όλα, τι να σχολιάσουμε?
    Χαιρετισμούς στον "LAPLACE".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα τους μεταφέρω αν και είμαι σίγουρος πως θα τους διαβάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή