Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Ο τελευταίος σχολιασμός σε γελοιότητες

Το περίεργο είναι πως έχουν σταματήσει τις απειλές και το βρίσιμο με τη μορφή σχολίων. Νομίζουν πως νίκησαν και κάνουν τέτοιο λάθος να σταματήσουν τον πόλεμο; Πρόβλημά τους. Δεν είχα σκοπό να σχολιάσω μία ΓΕΛΟΙΑ ανακοίνωση που έβγαλαν. Κανείς νοήμων άνθρωπος δεν έχει την ανάγκη να το κάνει. Επειδή όμως κάποιοι το ζητήσατε από τα αδέρφια μου στο mypanathinaikos και πήρατε αρνητική απάντηση, όπως ήταν αναμενόμενο, από τον Σκεπτόμενο θα μπω στη διαδικασία να γράψω δυο αράδες.
Ξεκινώντας να τοποθετηθώ για την μουσική επιλογή. Υπέροχο τραγούδι αλλά άστοχη η επιλογή. Σε αυτούς ταιριάζει το τραγούδι «το τσουλάκι Φ-ίου». Το κείμενο είναι το πιο γελοίο που έχουν συντάξει(copy-paste από το mail που τους έστειλαν) οι μιζαδόροι ρουφιάνοι της αγαπημένης μας ομάδας.

Όταν διάβασα τις πρώτες γραμμές σκέφτηκα μήπως κάτι άλλαξε και θα αρχίσουν να κατηγορούν τους πουράτους και το αγόρι με το μεγάλο μέτωπο που τον συμβουλεύει η Νικολέτα. "βιασμός λογικής", "φρούδες υποσχέσεις", "χαμένα χρόνια", "ομάδα σε ρόλο κομπάρσου", "θιασώτες", "βδέλλες" ,"καταστροφείς" απεικονίζουν την σημερινή πραγματικότητα και όχι το ένδοξο παρελθόν. Θέλουν να παρουσιάσουν τους ΚΛΕΦΤΕΣ εαυτούς τους σαν φύλακες. Τι φυλάτε ρε κορίτσια; Ακόμη και την παρθενιά σας σας την πήρα τα «πούρα» και οι Νικολέτες. Δεν σας έμεινε ούτε τιμή, ούτε αξίες και περιφέρεστε σαν φτηνές πόρνες με το χέρι απλωμένο να ζητιανεύετε και προσπαθήτε να κλέψετε ότι μπορείτε(το ιστορικό Τριφύλλι). Κάπου εκεί αρχίζω να νομίζω πως έχουν φάει κάτι βαρύ και τους πείραξε. Σαν να μου τα γυρνάνε πάλι γιατί αρχίζουν να γράφουν πως ο κόσμος και η ιστορία της θα σώσει την ομάδα. Η ιστορία μπορεί, ο κόσμος ΟΧΙ. Όχι τουλάχιστον ο δικός σας κόσμος με τα ροζ συννεφάκια και τον πλανήτη Κοχίμπα. 8603 μέλη με κάποιες χιλιάδες εξ αυτών να είναι αγνοί Παναθηναϊκοί που πλανήθηκαν από ψεύτικα λόγια. Ούτε τη Λεωφόρο δεν μπορείτε να γεμίσετε και πουλάτε και τρελίτσα; 

Αν κάποτε η 2η θέση είναι ταβάνι τώρα η 12η δεν είναι ο πάτος. Μπορεί κάθε χρόνο να πάει και πιο κάτω ίσως και σε άλλη κατηγορία, όπως θέλουν τα αφεντικά σας.

Αν τα παιδιά δέχονται επιθέσεις από 50 κωλόπαιδα, όχι μόνο έπρεπε να τα χωρίσει αλλά τα δεύτερα να τα ρίξει στον Καιάδα(μπορεί να τα δώσει και στον Καιάδα να τα συμμορφώσει λίγο).

Εδώ είχαμε φανταστική εκτόξευση δεν θα είχαμε εχθρούς; Για τις πόρνες αυτές δεν υπήρξε ποτέ μάλλον η παράγκα με τον «Κοκκαλιάρη», τον «Χοχοχο», τους δίκαιους διαιτητές, την υπέροχη ατμόσφαιρα της Ριζούπολης. Κόψτε ρε γίδια τα χάπια και μην κάνετε copy-paste πριν διαβάσετε κάτι(αν γνωρίζετε ανάγνωση).

Να μην σχολιάσω τι έφερε στο φως ο κάθε έλεγχος που έγινε από τον κ.Τσάκα και πως γινόντουσαν αναθέσεις. Η μεγαλύτερη τρύπα στα οικονομικά πάντως ήταν αποτέλεσμα τις συνεργασίας των δύο με τον Πόλντο. Αποτέλεσμα αυτής να θέλουν να δίνουν κάθε χρόνο τα πάντα στον χοντρό και να μαζεύει εκείνος όλο το παραδάκι.

Όταν διαβάζω σχόλια για δημοσιογράφους που τουλάχιστον έγραφαν επώνυμα και όχι σαν αδερφές με αρχικά τρελαίνομαι.

Δυστυχώς όλα όσα έγραψαν σε όλο το κείμενο αποφάσισαν να τα συνδυάσουν με μία απειλή, πως αυτοί είναι εδώ. Άντε και σε λίγο θα βρεθείτε να κάνετε παρέα στον μόδιστρο στον Κορυδαλλό. Επιχειρήματα όπως τα τελευταία επτά(7) είναι ανάξια σχολιασμού(όπως και όλο το κείμενο) γιατί τα έχω αντικρούσει πολλές φορές στο mypanathinaikos  και δεν έχω λόγο να ασχοληθώ ξανά με βλακείες της Νικολέτας.

Αυτά αλλά πριν κλείσω οριστικά, γιατί στη ζωή μου έχω μάθει να μην ασχολούμαι με ανούσια πράγματα και κούφια λόγια, θα σας θυμίσω κάποια γεγονότα που αυτοί από τα ψιλά που τους δίνουν ξέχασαν να αναφέρουν. 

Ας μου πούνε λοιπόν, ποιοι επιτέθηκαν στον Βαζέχα; Ποιοι έκαναν αποχή; Ποιοι έβριζαν τους παίκτες; Σε ποιους δεν άρεζε η 2η θέση και τώρα δεν μιλάνε; Ποιους ενοχλούσαν οι νίκες με 1-0 αλλά τώρα κάνουν κο-κο-κο στις ήττες. Ποιοι δεν στήριξαν την ομάδα όταν ήταν πρώτη; Ας μου συγκρίνουν τα ονόματα που έφερε η οικογένεια και όσους έφεραν οι Α-μέτοχοι. Ρότσα, Ζάετς, «Μικρός», Αποστολάκης, Βαζέχα, Βλάοβιτς, Βάντσικ, Γιάρνι, Σόουζα, Μπίσκαν, Κονσεϊσάο και πολλοί άλλοι. Μπορεί να μην απέδωσαν όλοι, αλλά σαν ονόματα στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είχαν μεγάλη αξία.

Έτσι λοιπόν αν θέλετε να πάει μπροστά αυτός ο Σύλλογος τότε έχετε μία επιλογή. Πάρτε και τα αφεντικά σας και δρόμο. Φύγετε μακρυά από τον τόπο αυτό. Αλλάξτε πλανήτη καλύτερα, οι εκτοΨευτές ξέρουν τον τρόπο. 

Σοφά λόγια
«Mπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο, μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ, αλλά δεν μπορείς να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα».
Ο ΑΠΛΟΣ, ΑΓΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ξύπνησε, δεν μπορείτε να του λέτε πλέον ψέματα. Ώρα να μας αδειάσετε τη γωνιά. Εσείς σωπαίνετε μόνο όταν πρόκειται για το καλό της τσέπη σας και όταν τρώτε τις σάρκες της ομάδας μας.

ΥΓ Για τα αδέρφια μου.


2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα φίλε BTK...διαβάζω πολύ συχνά το blog σου και συμφωνώ σε όλα όσα λες...Θα ήθελα όμως να στείλω το μήνυμα μου στους εχθρούς του my panathinaikos τους ανεξάρτητους τσακολάγνους... ( αν γίνω ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΣΑΚΟΛΑΓΝΟΣ... ΘΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΘΩ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ??? ΟΧΙ... ΑΡΑ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΩ... ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΦΑΙΖΑΛΙΑΑΑΑΑΑ ΚΛΑΡΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.....ΤΣΑΚΟΛΑΓΝΑΡΕΣΣΣΣΣΣ... δεν εχει διαρκειας δυστυχως ... ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ... )
    Σε ευχαριστώ ΒΤΚ για την φιλοξενία και συνέχισε να τους γαμάς τους κοπρίτες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ για την στήριξη αλλά κανονικά θα έπρεπε να μην το δημοσιεύσω το σχόλιο που έστειλες γιατί είναι ανώνυμο.

      Το διάβασα πολλές φορές φίλε μου και τελικά αποφάσισα να το βάλω για να σου απαντήσω και να μην νομίζουν οι υπόλοιποι πως τα γράφω στον αέρα. Οι Α.Π. διάλεξαν το δρόμο τους με αποφάσεις που πήραν και έκαναν πράξη. Η στάση τους και το κείμενο που είχαν δημοσιεύσει ήταν ότι χειρότερο μπορούσαν να κάνουν. Πρώτα ελέγχεις και έπειτα το βγάζεις στη φόρα, όχι το αντίθετο. Ειδικά για τα αδέρφια του mypanathinaikos που τους στήριξαν από την αρχή. Εσύ όμως τους κατηγορείς και για Τσακολαγνεία. Υπέρμαχος του Β.Τσάκα ήμουν και εγώ αλλά στήριξαν την επενδυτική του πρόταση από Άραβα πρίγκηπα και τα αδέρφια στο mypanathinaikos. Κανείς μας δεν κέρδισε τίποτα. Με τη δική σου σκέψη θα έπρεπε και εμείς να περιμένουμε χαρτζιλίκι;
      Να μιλήσω για τον εαυτό μου. Δεν περίμενα και δεν περιμένω τίποτα και από κανέναν σε υλικά αγαθά ή χρήματα(ακόμη και τις διαφημίσεις τις απενεργοποίησα για να μην επανέλθουν αν μου ξεμπλοκάρουν την άδεια). Η προσφορά-"δώρο" που είχα δεχτεί ήταν από τον μάγκα τον lazycook αλλά δεν βόλεψε να την χρησιμοποιήσω και ήταν σε προσωπικό επίπεδο.

      Για να ολοκληρώσω την απάντηση μου, έχω να προσθέσω πως όλοι κρινόμαστε καθημερινά. Τα κείμενα μένουν(εκτός αν έρθει εξώδικο) και μπορεί ο καθένας από τους αναγνώστες να κρίνει κάθε blog ξεχωριστά. Αν δεν σου αρέσουν οι Α.Π. μην τους επισκέπτεσαι, αλλά θα σου ζητήσω εδώ να μην αναφερθείς/βρίσεις άλλα άτομα, πλην εκείνων που ευθύνονται με τις πράξεις τους για το σημερινό κατάντημα μας. Ποτέ ξανά ανώνυμα.

      Διαγραφή