Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Λειαίνουν το έδαφος

Και το όνομα αυτού Ορέστης Καρνέζης.
Είναι ο επόμενος που άρχισαν να μας πληροφορούν οι καλοί(τονίζεται και σαν κάλοι) μας ΑΡΔ πως δέχεται προτάσεις από τα μεγαθήρια του εξωτερικού. Τον ζήτησε η ίδια ομάδα που ζήτησε και τον Φουρλάνο και μας προσφέρει το εξωφρενικό ποσό(από ότι λένε) των 500.000 ευρώ. 

Σιγά-σιγά οι προτάσεις, μην ζαλιστώ από τα πολλά χρήματα που μας προσφέρουν. Οι ΑΡΔ την δουλειά τους κάνουν και δεν ξεχνάμε πως καμία δουλειά δεν είναι ντροπή. Μόνο να περνάνε από γιατρούς κάθε βδομάδα γιατί αλλιώς δεν θα τους θέλει η Νικολέτα.

Πιο τραγικοί και εξόφθαλμα πλέον μαριονέτες των Α-μέτοχων με τα πούρα οι αντι-Παναθηναϊκοί οργανωμένοι του Πουρέα. Παλιότερα «τρομοκρατούσαν» τον ΙΒΒ και τους υπόλοιπους πως θα γκρεμίσουν την Αθήνα αν πουληθεί ο Σισέ, ο Λέτο, ο Νίνης και τελικά από το πολύ γκρέμισμα σκίσανε τις κάλτσες τους. Ο Σισέ πουλήθηκε και όφελος δεν είχαμε γιατί ο ονειρεμένος(από τον πολύ ύπνο) τους προπονητής δεν μας έβγαλε ούτε στην Ευρώπη. Ο Λέτο δεν πουλήθηκε όταν μπορούσαμε και μετά έφυγε με ένα πόδι που μπάλα δεν θα ξαναπαίξει αλλά και ο Παναθηναϊκός δεν έβαλε ούτε σεντ στον λογαριασμό του και τελευταίος ο Σωτηράκης που μας πούλησε και τρέλα και οπαδιλίκι και έφυγε τζάμπα και άτιμα, καθώς είχε συζητήσει πριν το Γενάρη με την μικρομεσαία Ιταλική ομάδα. Φρόντισαν οι μαριονέτες έπειτα να στοχοποιήσουν παίκτες και να τους διώξουν, αυτή τη φορά απειλώντας για το αντίθετο πως αν μείνουν θα κάνουν επεισόδια στο γήπεδο. Γιαδες πως τα γυρνάνε οι κωλοτούμπες. Πότε έτσι, πότε γιουβέτσι. Μόνο οι επικεφαλής του Πουρέα να κονομάνε και η ομάδα να πάει να γαμηθεί. Αυτή είναι η φιλοσοφία τους και αυτό συνεχίζουν να κάνουν. 

Αν φύγει ο Καρνέζης απόν πίσω έχουμε Καπίνο και όχι μόνο αλλά ο Ορέστης έχει πλέον κάποιες εμπειρίες και δεν έχει η ομάδα την πολυτέλεια να στερηθεί ένα τόσο σημαντικό κομμάτι της. Αν ξεπουληθούν όλοι οι καλοί και ταλαντούχοι παίκτες μας τότε θα μείνουμε με μέτριους και με μισθοφόρους άγνωστης αξίας και αμφιβόλου ποιότητας να πολεμάμε έναν εχθρό που έχει εισχωρήσει ακόμη και σε αυτές τις αδύναμες πλέον γραμμές άμυνας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου