Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Φεύγα από δω ΡΕ

"Φαίνεται πως οι παίκτες δεν έχουν την δυνατότητα και το επίπεδο να αντεπεξέλθουν στις προσδοκίες. Δεν έχουν τα αρχ...α να το κάνουν."

Τι μας λες ρε άμπαλε, άνεργε ηθοποιέ που παριστάνεις τον προπονητή.
Όταν ο Παναθηναϊκός με παίχτες ακόμη πιο άσημους από αυτούς γλένταγε όλη την Ευρώπη είχε επίπεδο και τώρα δεν έχει; Τότε είχαν αρχ..δια οι παίκτες και τώρα δεν έχουν; Τώρα έχουν δύο που πιάνουν θέση στον πάγκο, ένα στα αριστερά και ο βοηθός του.
Αλλά έτσι είναι αν είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ με το αντικείμενο και δεν μπορείς ούτε σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα να σταθείς στην αριστερή θέση του πάγκου αυτά συμβαίνουν.
Εσένα ποιος είναι ο ρόλος σου; Να τους ανεβάσεις το επίπεδο, αλλά ξέχασα εσύ δεν ξέρεις από προπονητική. Να σου θυμίσω πως παίζαμε εντός έδρας με τον Πλατανιά και όχι εκτός με τους gay για να κάνεις αυτές τις δηλώσεις.

ΦΕΥΓΑ ΧΘΕΣ, ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΡΕΑ-ΦΛΟΡΕΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ; ΠΑΛΙ «ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΙ» ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΚΕΦΑΛΕΣ» ΤΟΥ ΠΟΥΡΕΑ-ΦΛΟΡΕΑ. ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ.


ΥΓ Δικαιολογίες για το πέναλτι δεν χωρούν γιατί πάλι 1-1 θα ερχόταν, δηλαδή στο -2 από τον ΠΑΣ. Δες από που σούταραν οι παίκτες σου, αν μπόρεσες να σχεδιάσεις τακτική που να διασπάσει την άμυνα του Πλατανιά και μετά κάνε δηλώσεις.

ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΕΙ Ο ΑΛ ΑΦ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΤΕ ΠΑΛΙ «ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΕΣ» ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ

21 σχόλια:

  1. ντροπη για την φανελα που φορατε καθικια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί σου φταίνε οι παίκτες όταν ο άλλος δεν κατεβάζει ομάδα που μπορεί να παίξει μπάλα αλλά ότι του έρθει στο κεφάλι. Φταίνε οι πιτσιρικάδες; Φταίει ο Ζέκα;
      Έχουν μερίδιο ευθύνης αλλά πρώτος φταίει αυτός που δεν κάνει κάτι για να τους έχει έτοιμους όταν πρέπει και όπως πρέπει. Αυτά τα παιδιά με τον Ρότσα θα πέταγαν.

      Διαγραφή
  2. Το κακό αδερφέ είναι ότι ανεχτήκαμε 300 άντε 500 χαπακωμένα ... ορφανά να διαλύσουν την ομάδα μας, στο όνομα της ελευθερίας! Τώρα πως βλέπουν αυτοί την ελευθερία, είναι κάτι που το ψάχνω, όπως πιστεύω και πολλοί ακόμα από εμάς...Και δεν μου λέει τίποτα από αυτές τις φτηνές κορώνες που πετάνε όταν δεν έχουν να πουν τίποτα, ότι "εμείς ακολουθούμε την ομάδα παντού". Άλλοι τους πληρώνουν το εισιτήριο και το χόρτο!Για να τα κάνουν όλα πουτάνα και να τιμωρείται η ομάδα...Και σήμερα πάλι βρήκαν τον φταίχτη τα καλόπαιδα, τραγουδώντας μετά την λήξη τα γνωστά εμετικά τους για την οικογένεια.

    ΥΓ. Συνέχισε να τα χώνεις. Είμαστε πολλοί, δεν είσαι μόνος σου.

    Δημήτρης -Ρέθυμνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να συμπληρώσω τα είπες όλα.
      Δυστυχώς πλέον έχουν αποκτήσει δύναμη και πηγή εσόδων(όχι μόνο από χορηγίες). Όλοι οι υπόλοιποι είμαστε περισσότεροι και μπορεί σε πολλά να διαφωνούμε αλλά δεν κανιβαλιζόμαστε και υπάρχει σεβασμός ανάμεσά μας.

      Σ'ευχαριστώ για το σχόλιο, βοηθάει για τη συνέχεια. Πολλοί διαβάζουν, αλλά συμβαίνει ότι και στα αδέρφια στο mypanathinaikos, ελάχιστοι στέλνουν.

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς το mypanathinaikos, το ανακάλυψα ακριβώς την ημέρα που έκλεισε. Δεν ήξερα ότι υπήρχε. Ισχύει αυτό που έγραψες για τον κανιβαλισμό και τον μη σεβασμό στους άλλους. τους αντίθετους με τα "πιστεύω" της κασέτας που αναμασούν σαν γίδια. Και βέβαια τις "ιερές" αγελάδες τους, μην τολμήσεις να τις κακολογήσεις!

      Διαγραφή
    3. Κρίμα γιατί τα αδέρφια έκαναν ότι καλύτερο γινόταν και ήμασταν μία πολύ καλή παρέα όλοι μαζί. Πέρα από τον Laplace και τον Σκεπτόμενο(που στο τέλος έτρεχε σαν Βέγγος για να καλύψει τις ανάγκες του blog) ήταν και ο Αλχημιστής, ο Κουρσάρος, ο Geo (μπορεί και να ξεχνάω και κάποιον ακόμα) και όπως έστελνα εγώ έστελνε ο Γ.Γάκης(γαμάτες αναρτήσεις) και ο Νεοκοσμίτης έβαζε μουσική. Η ελευθερία και η δημοκρατία ήταν τόση που έγραφες ότι ήθελες αρκεί να σεβόσουν τον χώρο και τους συνομιλητές σου.
      Ειλικρινά στάθηκες άτυχος που το ανακάλυψες αργά. Είπανε πως θα επιστρέψουν με κάτι διαφορετικό. Τους περιμένω να επιστρέψουν και να βρεθούν πάλι στην κορυφή.

      Διαγραφή
  3. Δεν μπορεί το παληκάρι.. Ο αλαφ-ουζος και ο φλορέας έχουν την ευθύνη φίλε.. Αυτοί κράτησαν φερέϊρα, αυτοί διώξανε τον Χουάν, αυτοί έφεραν τον Φρίσμπι.. Αυτοί διώξανε τους παίκτες για να μειώσουν το μπάτζετ, να φέρουν ασχετους ξένους όπως αυτός ο απίθανος japanιώτης που έβγαλε και 90λεπτο, για να πάρουμε την άδεια για την Ευρώπη που τελικά δεν θα πάμε! Και θα μπούμε Λεωφόρο από τον Γενάρη και θα πάρουμε μαγιάδα και παπάρια και ανακάμπτει η ομάδα με Φρίσμπι γιατί έκανε 2 συνεχόμενες νίκες (!!!) και από εμάς εξαρτάται να μπούμε πλει-οφ (λες και αν μπουμε είναι δεδομενο ότι θα βγούμε πρώτοι!) και ο Ούζος να δίνει συνέντευξη - κατάθεση ψυχής και τα πρεζάκια να βρίζουν τον Μάρτιο του 2013 τον Βαρδινογιάννη!!!!!! Τέλος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω πως χρειαζόμαστε προπονητή για να κερδίσουμε ομάδες όπως ο Πλατανιάς. Το είχα γράψει σε συνομιλία-διαφωνία(για τον Ζ.Φερέιρα) με τον Γ.Γάκη, αλλά όταν αυτός βάζει ότι να'ναι ομάδα τότε ... Εμείς όταν παίζαμε σε αλάνες ή σε ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ με δύο εστίες μόνο και οι ομάδες χωριζόντουσαν τότε παίζαμε καλύτερα.

      Δεν μπορώ να δεχτώ(τουλάχιστον ακόμα) πως ο Αλ Αφ και ο Πουρέας δρουν αυτόνομα. Μου μοιάζει να εκτελούν εντολές όσο καλύτερα μπορούν. Οι γελοιότητες περι επιστροφής στη Λεωφόρο, περί μεταγραφών κ.α. είναι καλά σχεδιασμένες και δεν νομίζω πως τις σχεδίασε ο άμπαλος ή οι τσάτσοι.

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου μαζί σου.. Πιστεύω όμως ότι το προβλημα είναι πολύ βαθύ.. Λείπει η ψυχολογία από την ομάδα, κανείς πια δεν ενδιαφέρεται για τίποτα, όλοι κοιτάνε τη πάρτη τους.. Χτες όλοι προσπαθούσαν να βάλουν γκολ με ατομικές ενεργειες.. Δεν ξερει κανείς τι να κάνει, πως να φερθει μεσα στο γηπεδο, για ποιον λόγο να κερδίσει το Πλατανιά, για ποιο λόγο να βγει πλει-οφ, γιατι δεν υπάρχει κανεί να τους συνετίσει, κανείς να τους τιμωρήσει, κανείς να τους κολλήσει στο τοίχο να τους δείξει το τριφύλλι και να τους κόψει τα παπάρια.. Αντιθέτως βλέπουν ταινίες Nova και Discovery.. Και ο μεν ένας μας λέει χτες 27η Αγωνιστική ότι "πρέπει να συζητησουμε μεταξύ μας οι παίχτες να δούμε τι φταίει" η μεν άλλη ζωγραφίζει κύκλους που δηλώνουν ότι θα φύγει ο Φρίσμπι γιατι η ομάδα έπαιξε πολύ καλα χτες και απλώς ήταν άτυχη! και τόσα ακόμη που όσο τα σκέφτομαι παθαίνω εγκεφαλικό..
      Όσον αφορά την τελευταια σου παράγραφο συμφωνω απολύτως.. πολύ μαζεμένη ασχετοσύνη για να είναι αληθινή..

      Διαγραφή
    3. Που είσαι ρε Καπετάνιε;
      Αναπολώ τις μέρες που ήταν στο τιμόνι της ομάδας, ακόμη και αν του χρεώνουν τα ζώα «τα χίλια μύρια όσα» ήταν ΠΡΟΕΔΡΟΣ με παντελόνια και τα τιμούσε.

      Δεν θυμάμαι ποιος το έγραψε και αν το έκανε σχόλιο εδώ ή στο mypanathinaikos αλλά αρχίζω να πιστεύω πως ίσως είχε δίκαιο και η αποχή από την Ευρώπη να έχει θετικά αποτελέσματα.
      Δεν ξέρω τι να πιστέψω, δεν ξέρω τι να πω. Το μόνο που ξέρω είναι πως η σημερινή κατάσταση είναι αρρωστημένη και δεν μας ταιριάζει.

      Διαγραφή
  4. Καλησπερα αδελφε..
    οπως τα γραφεις..
    να φυγουν τα μουνοπανα..ΟΛΑ ΟΜΩΣ..
    Φορεας,Βγενοπατερες,Αλαφουζος,Βασιλαρας κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς όμως όπως το γράψατε και στην τελευταία ανάρτηση στο mypanathinaikos http://mypanathinaikos.wordpress.com/2013/03/26/%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7/ κάποιοι έχουν στήσει το σχέδιο καλά και θα προσθέσω πως συνεργάζονται άψογα.

      Διαγραφή
  5. ΑΔΕΡΦΕ BTK ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ MY PANATHINAIKOS ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ:ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΟΝΟΡΤΑΣ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑ.ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΟΝΟΡΤΑ?ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΟΔΟΥ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΘΑ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΧΟΥΑΝ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ μου ανακοινώθηκε ο Βονόρτας και η αποχώρηση του Φάμπρι.
      Σίγουρα τους πονάει το λάθος με τον Χ.Ρ.Ρότσα γιατί ο κόσμος δεν είναι κοπάδι από πρόβατα και κρίνει. Αυτούς τους έχει κρίνει ΕΝΟΧΟΥΣ ομόφωνα. Δεν νομίζω πως ανεπίσημα θα προπονεί ο Ρότσα γιατί απλά ακόμη δεν γνωρίζουμε ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

      Ευχαριστώ για την πληροφόρηση(ποιος, που και πότε το έγραψε) γιατί όπως καταλαβαίνεις είναι δύσκολο να τα θυμάμαι όλα.

      Διαγραφή
    2. Καλησπερα αδελφε...
      Οχι αδελφε,δεν πανε να κανουν αυτο...
      Ο Βονορτας πολυ απλα δεν ειναι Ροτσα...ο Ροτσα δεν σηκωνε μυγα στο σπαθι του κ δεν εκανε αδικιες..Ο Βονορτας μπορει να ειναι αυστηρος κ ιδιορυθμος αλλα την..παρεμβαση του Αλαφουζου-Βασιλαρα-Πλυτα-Βγενοπουλου-Πατερα-Φορεα μια χαρα την σηκωνει..Αυτο θελουν ολοι αυτοι..βλεπεις τρεχει το στοιχημα και βγαινει μια χαρα κομποδεμα..

      Διαγραφή
  6. kalispera file laplace , euxomai na eisai kala kai pano apo ola igeia , mas leipsane oi anartiseis sou. oti kai an kaneis kali epitixia giati eisai maxitiki psixi
    file btk einai axiepeni i prospatheia sou kali epitixia sto site.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα αδελφε Ανδρεα!!!!
      κ εσεις μου λειψατε...
      ο αδελφος ΒΤΚ μας αντικαθιστα επαξια..ειναι φοβερος..

      Διαγραφή
    2. Laplace μη γράφεις υπερβολές, εγώ ένα μικρό ποσοστό καλύπτω. Mypanathikos δεν μπορεί να γίνει κανείς

      Διαγραφή
  7. to exo xanapei anthropous san esas na eixe o kosmos, tha itan kaliteros

    ΑπάντησηΔιαγραφή