Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Οι υμνητές των μπολσεβίκων προσπαθούν να αλλάξουν την ιστορία

Αλήθεια πόσοι ασχολήθηκαν με το χυδαίο κείμενο που είναι πόνημα « εκπαιδευτικών» και ως αποδέκτη είχε τους μαθητές των σχολείων; Γιατί τα πολιτικά κόμματα ακόμα δεν έχουν βγάλει ανακοινώσεις για αυτό το έκτρωμα που έχουν το θράσος να το έχουν ακόμη στο ίντερνετ;

Σχολιάζω το εμετικό αυτό κείμενο γιατί κάποιοι ΑΛΛΟΙ το άφησαν να περάσει στα ψιλά ενώ είναι πολύ σημαντικό.

1. Συνδέουν τα ψέματα των πολιτικών και των κομμάτων(εκτός του ΚΚΕ που ανήκουν) με δήθεν ψέματα για τις εθνικές εορτές "Γι’ αυτό σου λένε ψέματα και μισές αλήθειες και για την 25η Μαρτίου, όπως κάνουν και για την 28ηΟκτώβρη αλλά και για το Πολυτεχνείο.".
2. Η επανάσταση είχε ξεκινήσει νωρίτερα και από τις ημερομηνίες που αναφέρουν αλλά σαν ημερομηνία ορόσημο-έναρξη της επανάστασης ορίστηκε η 25η Μαρτίου.
3. Η επανάσταση πήρε και θρησκευτικό μανδύα γιατί οι Έλληνες ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ Χριστιανοί πολέμησαν απέναντι στους Οθωμανούς. Στον αγώνα πήραν μέρος από απλούς ιερείς και μοναχούς μέχρι και επίσκοποι. Επιπλέον η στήριξη της Εκκλησίας ήταν συνεχής και με όλη  τη «δύναμη» που είχε. Τα ψέματα των υμνητών των Μπολσελίκων και των σφαγέων των Ελλήνων μπορούν εύκολα να καταρρεύσουν σαν πύργος από τραπουλόχαρτα.
Σίγουρα Έλληνες βολεμένοι με την τότε κατάσταση και φίλοι-συνεργάτες των Τούρκων υπήρχαν, όπως υπήρχαν και σε κάθε αγώνα των Ελλήνων, όπως και οι ίδιοι τους ήταν(δεν ξεχνάμε την Μικρασιατική καταστροφή).
4. Η επανάσταση ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΑΙΚΗ, ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ. Δεν ήταν απέναντι στον "Οθωμανικό Δεσποτισμό" αλλά στον Τούρκο κατακτητή. Μαζί με τους Έλληνες και πολύ αργότερα ξεσηκώθηκαν και οι λαοί των Βαλκανίων. Αν είχαν κάνει κάποιες απόπειρες για ξεσηκωμό και δεν πέτυχαν δεν τις υπολογίζουμε σαν επανάσταση.
Οι Βλάχοι είναι απόγονοι ΕΛΛΗΝΩΝ, με γλωσσικό ιδίωμα και όχι ξένοι προς τους Έλληνες. Είναι σαν να λέμε πως οι Σαρακατσάνοι, οι Κρητικοί και οι Πόντιοι δεν είναι ΕΛΛΗΝΕΣ. Βούλγαροι, Αλβανοί, Τσιγγάνοι ήταν με το πλευρό των Τούρκων. Αν τώρα πέρα από τους Έλληνες υπήρξαν και κάτοικοι της Ρουμανίας που αφομοιώθηκαν από τους Βλάχους αυτό δεν στερεί από τους Βλάχους το δικαίωμα να είναι περήφανοι που είναι Έλληνες.
5. Αρβανίτες πέρα από τον χαρακτηρισμό των ΑΛΒΑΝΩΝ που ήταν στο πλευρό των Τούρκων ήταν και η ονομασία πληθυσμιακής ομάδας Ελλήνων που συνέβαλαν στην Εθνικοαπελευθεωτική επανάσταση. Δεν είχαν καμία σχέση με το ναυτικό άρα και με τα πλοία του Μιαούλη.
6. Έλληνες και Τούρκοι ποτέ δεν πολέμησαν μαζί ενάντια σε Δυτικούς. Οι Δυτικοί ήταν η αιτία της αποδυνάμωσης της Ανατολικής Αυτοκρατορίας(με τις ψευτοΣταυροφορίες τους) και την τελική πτώση της Πόλης το 1453. Μόνο προδότες Έλληνες ήταν στο πλευρό των Τούρκων.
7. Οι Φιλέλληνες δεν ήρθαν να συνδράμουν σε μία ταξική επανάσταση αλλά σε μία ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ. Η Ευρώπη δεν είχε δει με καλό μάτι την Γαλλική επανάσταση και για αυτό στην αρχή(ως και το τέλος θα έλεγα) δεν πήρε θέση υπέρ των Ελλήνων.
8. Τα συμπεράσματα που βγάζουν οι «εκπαιδευτικοί» του ΠΑΜΕ είναι εξ ορισμού λάθος και δεν μπορούν να τα υποστηρίξουν. Αν η επανάσταση είναι το όχημα για να πάει η κοινωνία μπροστά τότε ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΜΈΝΟΙ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ;
9. Οι επαναστάσεις στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν είχαν καμία σχέση με την Ελληνική. "Χοντρο" το παράδειγμα που θα φέρω αλλά όλες οι γυναίκες και όλοι οι άντρες έχουν τα ίδια όργανα(μάτια, μύτη, αυτιά, κλπ) όμως δεν είναι ίδιοι. Τα επιχειρήματα σας είναι τόσο γελοία που και ένα 5χρονο παιδί τα καταρρίπτει.
10. Η σημαία του 1821 ήταν το ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ και όχι το σφυροδρέπανο. Αναζητούσε την ελευθερία και όχι τη σκλαβιά και την εξομοίωση(πνευματική και φυσική).
11. Αν ισχύει το «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη και όχι τα κέρδη του κεφαλαιοκράτη» τότε γιατί δεν επιτρέπεται να απεργήσουν οι εργαζόμενοι στην Τυποεκδοτική; Γιατί το μοναδικό κόμμα με ΑΦΜ είναι το ΚΚΕ; Γιατί απολύει κόσμο στον 902; Πολλά τα αναπάντητα γιατί που δεν θα μας απαντήσει κανείς επίσημα. Δεν γίνεται να φωνάζεις «Κλέφτες» στους άλλους όταν και εσύ είσαι στους «ΑΛΛΟΥΣ».
12. Προσκυνημένος είναι και εκείνος που εδώ και 40 χρόνια δεν αντέδρασε ποτέ αλλά με την μία ή την άλλη μορφή συνεργάστηκε με τα δύο κόμματα εξουσίας.(Συγκυβέρνηση-ΚΚΕ, Σέγκεν-Συν.,Συγκυβέρνηση-ΔΗΜ.ΑΡ.). Πότε προστατέψατε τον ΛΑΟ; Πότε τον βγάλατε στον δρόμο πριν τις εξελίξεις; Το μόνο που κάνατε ήταν να «μαντρώσετε» μία μερίδα λαού που θα μπορούσε να οδηγήσει σε εξέλιξη και να την κάνετε τροχοπέδη της εξέλιξης. 
13. Αντιγραμμένο από το fb "Το γεγονός ότι όλοι στρέφουν την προσοχή του Ελληνικού λαού στον υποτιθέμενο φασισμό, όπου φασισμό ασκούν οι δημοκράτες στον ελληνικό λαό δεν σας ενοχλεί;; Δεν έχω ακούσει ποτέ κομμουνιστές και προοδευτικούς να ασκούν την ιδία σκληρή κριτική προς τα κυβερνώντα κόμματα με την κρητική που ασκούν στη Χρυσή Αυγή! Η Χρυσή Αυγή ρε άχρηστοι έφαγε τα εκατομμύρια του λαού;; H Χρυσή Αυγή έφερε και ψήφισε το μνημόνιο;; H Χρυσή Αυγή έκοψε μισθούς και έφερε φόρους άδικους:;; Όλοι εκτός από την Χρυσή Αυγή ήταν στη βουλή εδώ και 40 χρόνια! Μην σας παραμυθιάζουν οι ηλίθιοι! Κάθε διάλογος με τέτοιου είδους προβοκάτορες είναι ανούσιος, ..."(το υπόλοιπο το «έκοψα» γιατί έβριζε λίγο)
14. Την ιστορία την γράφουν οι λαοί. Οι λαοί με μνήμη. Να σας τη φρεσκάρω λίγο.
15. Δεν ξεχνώ επίσης και ποιοι βοήθησαν τον Κεμάλ να σφαγιάσει τους Πόντιους αδερφούς μας και να προσπαθούμε τόσα χρόνια μετά να αναγνωριστεί η Ποντιακή Γενοκτονία. Ποιος τον βοήθησε κύριοι; Οι Μπολσεβίκοι μήπως του έστειλαν στρατό και βαρύ οπλισμό; Μήπως να μας θυμίσει κάποιος ποιοι ήταν οι Μπολσεβίκοι; Μήπως να θυμηθούμε και πόσοι Πόντιοι πέθαναν στο δρόμο για τη Σιβηρία από το Σοβιετικό καθεστώς; Είστε εμετικοί.

Έχετε κλείσει μία θέση στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Πότε μιλάτε για κομμουνισμό και πότε για σοσιαλισμό αλλά ποτέ με ΕΘΝΙΚΗ συνείδηση. Αφού δεν είστε ΕΘΝΙΚΑ συνδεδεμένοι με την Ελλάδα πηγαίνετε να διδάξετε την παραχαραγμένη ιστορία σας αλλού. Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ και ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ πρέπει πρώτα να έχει ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ και έπειτα τις υπόλοιπες γνώσεις.

Με τις υγείες σας αγράμματοι καθηγητάδες που ακόμη δέχεστε να ακούτε άκριτα τον καθοδηγητή σας.

6 σχόλια:

  1. ...και το χειροτερο τους ειναι αδερφε, οτι ποτε ως παραταξη δεν αναλαβαν ρητες υποχρεωσεις εναντι του λαου και αποδειξη γι' αυτο ειναι οτι ο πολυς κοσμος εχει πληρη αγνοια των θεσεων τους και τους φοβατε ακομα.
    Οι κομμουνιστες περιμενουν πρωτα να ξεσηκωθει ο απλος λαος με πραξεις βιας για να ερθουν μετα αυτοι ως σητηρια παραταξη να δρεψουν τους καρπους των κοπων μας.
    Δεν ειναι τυχαιο που ο κοσμος στραφηκε στη Χρυση Αυγη εν μεσω βαρυτατης οικονομικης κρισεως παρα στο ΚΚΕ που εχει αυτοδιαφημηστει δεκαδες χρονια ως το "υποτιθεμενο" κομμα του λαου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν και ακόμη χειρότερα που ενώ τα γνωρίζω δεν μπορώ να τα αποδείξω και δεν μπορώ και να αντέξω σε μία σύγκρουση απέναντί τους. Αυτοί έχουν πόρους για δικαστήρια και εγώ την τρέλα μου και την όρεξη για αλήθειες.

      Τόσα χρόνια ήταν δίπλα στο λαό μόνο στα λόγια. Τώρα που η Χ.Α. μοιράζει τρόφιμα, ρούχα κ.α. σκούζουν και μιλάνε για δήθεν τακτικές. Ο λαός ζητάει πράξεις και όχι λόγια. Οι χαρακτηρισμοί είναι λόγια που δεν θα μείνουν σε καμία συνείδηση. Οι πράξεις μένουν και δυστυχώς από πράξεις εγώ δεν θυμάμαι και πολλές καλές.

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Είδες τι ωραία όμως κανείς δεν ασχολήθηκε με την μεγάλης έκτασης αισχρή αυτή κίνηση, αλλά έπεσαν όλοι πάνω στον Κατίδη;

      Διαγραφή
    2. Και τα πρόβατα τρώνε το «τυράκι»

      Διαγραφή