Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

"Για την Ελένη"

Θα έπρεπε να είχα κάνει αυτή την ανάρτηση πολύ νωρίτερα αλλά η βλακεία μου, η αμέλειά μου, κάτι ο δισταγμός μήπως δεν θα έπρεπε με έκαναν να αργήσω. Δεν αφορά τον Παναθηναϊκό αλλά ένα συνάνθρωπό μας.

Για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα από την αρχή(για τους κακοπροαίρετους). Το παλικάρι(που ζητά τη βοήθεια όλων για την αδερφή του-την Ελένη) δεν το γνωρίζω, είναι φίλος από φίλες μου. Σήμερα τον είδα πρώτη φορά και οι φωτογραφίες είναι από το fb από κοινοποιήσεις που έγιναν από άλλα προφίλ. Δεν τον ρώτησα για την ανάρτηση και επειδή δεν με ξέρει δεν μου το ζήτησε ούτε και αυτός. Δεν είναι Παναθηναϊκός, αλλά είναι άνθρωπος.

Το μπαζάρ έγινε και όλα όσα είχαν μαζέψει από προσφορές είχαν συμβολικές τιμές από 1€ ως λίγα € για να μπορέσει όποιος θέλει να προσφέρει ότι μπορεί, όσο μικρό ποσό και αν ήταν. Αν κάποιος από Θεσσαλονίκη το δει ίσως προλάβει μέχρι τις 9.
Αν γίνει κάτι άλλο θα το ξανακάνω ανάρτηση, πάλι χωρίς να τον ρωτήσω.
Όποιος μπορεί να βοηθήσει, με όποιο τρόπο μπορεί ας το κάνει. Κανείς μας δεν γνωρίζει τι μας ξημερώνει. Αύριο ίσως εμείς χρειαστούμε βοήθεια.

ΥΓ Όποιος μπορεί ας αναδημοσιεύσει σε fb, blogs, οπουδήποτε(πάλι για τους κακοπροαίρετους, μην βάλετε τον σύνδεσμο του blog αλλά κάντε ένα copy-paste την ανάρτηση δεν με ενδιαφέρουν τα "κλικ" αλλά να βοηθηθεί η κοπέλα που είναι στο νοσοκομείο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου