Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Ο βασιλιάς Καρνάβαλος


Τσικνοπέμπτη σήμερα και έχω σκοπό να λύσω κάποια μικροπροβλήματα μερίδας των οπαδών της αγαπημένης μου ομάδας. Από σήμερα αρχίζει η κορύφωση των εκδηλώσεων του Καρναβαλιού. Λίγο η κρίση, λίγο η κακή διάθεση πως να αγοράσουν ή να νοικιάσουν μία στολή; Εύκολες προτάσεις και σχεδόν ανέξοδες.

Προτάσεις για ΦΑΡΤ και επικεφαλής του Πουρέα γιατί όλοι έχουν  ανάγκη να κρύψουν τη φάτσα τους. Μα-λα-κούλη εσύ το καταλαβαίνεις καλύτερα, η μάπα σου είναι πιο άσχημη από του Κουασιμόδου.

Ανοίξτε για αρχή την ντουλάπα σας βρείτε ένα παλιό σακάκι. Αν δεν βρείτε πηγαίνετε μέχρι τον Βουλγαρόγυφτο της γωνίας, που ψάχνει στα σκουπίδια και έπειτα πουλάει ότι χρήσιμο βρει, και αγοράστε ένα παλιό σακάκι. Φορέστε το και είστε έτοιμοι να δηλώσετε πως είστε η διοίκηση του Πουροφορεϊκού. Στην τσέπη καλό θα είναι να βάλετε και μία συσκευασία πουράκια Caprice. Πρόεδροι χωρίς πούρα γίνεται; Δε γίνεται...

Βέβαια η πρόταση δεν θα μπορούσε να ήταν μόνο μία. Δεν σας καλύπτει αυτό; Μία βόλτα σε ένα βεστιάριο ίσως είναι καλή ιδέα. Θα ζητήσετε μία στολή «πούρο». Θα κάνετε πάταγο αλλά...αλλά υπάρχει ένας φόβος. Ποιος; Να μην  καταλάβουν πως είστε ντυμένοι πούρα και να σας φωνάζουν «κουρ@δες». Δεν θα έχουν άδικο αλλά δεν θα έχουν καταλάβει πως τώρα είστε μεταμφιεσμένοι. Όπως και να έχει και τα δύο ταιριάζουν γάντι στα ΦΑΡΤ και τους επικεφαλής του Πουρέα.

Και έτσι όπως θα είστε δεν κάνετε και μία βόλτα προς το λιμάνι να βρείτε τον καπετάνιο του γλυκού νερού που βύθισε τη Ναυαρχίδα του Ελληνικού ποδοσφαίρου; Το κότερο θα σας χωρέσει όλους. Μόνο μην ξεχάσετε να το βυθίσετε και αυτό, πριν βγείτε έξω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου