Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Για να δείτε τι γλιτώσαμε

"Έχοντας δυσμενή παράδοση και με πολλές απουσίες ταξιδεύει η Σάλκε, ψάχνοντας στο Βόλφσμπουργκ το πρώτο της διπλό μετά τις 20 Οκτωβρίου. Δεν έχουν πείσει ακόμα οι «Λύκοι», δύσκολα όμως θα ηττηθούν από τους «βασιλικούς μπλε»."

"Ωστόσο, κόντρα στη Σάλκε έχουν πολύ καλή παράδοση και δεν έχουν ήττα εντός εδώ και εννιά ματς πρωταθλήματος (4-5-0) με τα έξι πιο πρόσφατα να είναι goal-goal."

"Συμπέρασμα: Η Βόλφσμπουργκ δεν έχει πείσει ιδιαίτερα μετά την αλλαγή του τεχνικού της, έχει όμως πολύ καλή προϊστορία κόντρα στη Σάλκε (4-5-0 στα εννιά τελευταία εντός), με τους «βασιλικούς μπλε» εκτός από δυσμενή παράδοση να έχουν και πολλές απουσίες και να ψάχνουν το πρώτο τους διπλό στο πρωτάθλημα μετά τις 20 Οκτωβρίου. Δύσκολα θα το βγάλουν σε αυτήν την έδρα, πηγαίνουμε με το ..."

Όσα διαβάσατε τα αντέγραψα από στοιχηματική ιστοσελίδα και δεν έχω σκοπό να σχολιάσω την ανεπιτυχή πρόβλεψη. Αν ήξερε ο συντάκτης τι θα γίνει θα ήταν πλούσιος και δεν θα έκανε αναλύσεις αγώνων. Γιατί όμως οι «Λύκοι» ξεφτιλίστηκαν(1-4) από μία ομάδα που διπλό βγάζει με το σταγονόμετρο(εκτός από την έδρα των gay); 

Η απάντηση είναι πολύ εύκολη. Έφυγε ο Μάγκατ που ήξερε ποιον δεν ήθελε και τον έδινε δανεικό. Τραυματίστηκε ο βασικός αμυντικός και να που έπαιξε κάποιος παλιός γνωστός. Είχε να παίξει 11 μήνες και το γλέντησε. Πρόσφερε θέαμα και μία δόση κλάψας τύπου ταινίας Μάρθας Βούρτση.


Δύο συμπεράσματα και μία απορία.
Τελικά θα φταίει το νούμερο που το φοράνε «πρώην ποδοσφαιριστές».
Ξέρει να διαλέγει θέση ώστε να βλέπει πάντα τα γκολ που τρώει η ομάδα του. Καλός ο πάγκος, καλή η εξέδρα αλλά σαν τη θέση στο χορτάρι δεν έχει.
Και η ερώτηση. Καλά ρε μάγκες τι ζηλέψατε και τον θέλατε στην ομάδα μας; Φέτος δεν έκανε και βαρύ χειμώνα στην Ελλάδα ώστε να τον δικαιολογήσετε στα έξοδα ένδυσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου